- Konu Sahibi crocus7919
-
- #5.561
İnşaallah dilediğiniz gibi olurBu noktada donör düşünüyoruz artık. Kendi yumurtalarımdan umudu kestim.
Benim uzun protokol bu sefer, geçen hafta basladim tedavi süresince kullanacaksam iki ünite olur belki. İnşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız... Siz neden transfer yaptirmadiniz? Havuz mu yapılıyor?
Cidden 0.07 amh ile kendiliğinden mi kaldın canım çok güzel maşallah. Benim amh 0.01 di kürlerle 0.04 oldu fsh da 82 den 16 ya kadar düştü. İşte stresli dönemlerde yükseliyor 65 di enson doktorda umutsuz konuştu donör diyor yada düzenli adet olman lazım diyor. Bugün enteresan şekilde lekelenmem oldu ama çok az ve kahverenği gibi sonra durdu acaba adet mi olacam anlayamadım .Senin içinde çok sevindim allah tekrar hamile kalıp kucağına hayırlı sağlıklı bebişler versin inşallah herkese çok dua ediyorum en umutsuz vakayız doktorlar için Allah bizede nasip eder inşallah. Bitkileri ben baharatcıda yaptırıyorum canım bal pekmezin içine karıştırıp macun şeklinde tüketiyorum ayrıca karışık çaylar var onları yapıyorum ekstra çörekotu yağı ve propolisi karıştırıp hergün içiyorum en son olarak da omepaq10 balık yağına başladım burda kulllananları okumuştum inş faydası olur bunun dışında hazır paketli ürünler çay-kahve soğuk içecekler dondurma kesinlikle tüketme dedi baharatçı çok dikkat ediyorum hepsine allah inşş mükafatını verir bizlereStres çok etkiliyor gerçekten elimizde olmadan takıyoruz kafamıza.donör desinler bakmayın siz onlara .bana da asla çocuğun olmaz dedikten 5 ay sonra hamile kaldım ben.
Bir de bitkileri ben çay olarak içiyordum sanırım toz haline getirip bala katmak daha etkili oluyor.
benim amh değerim 0.07 çıkmıştı .ama ondan sonra hamile kaldım düşükle sonuçlandı.fsh düştü bir kez daha amh yaptır dedi doktor .
Bu ay incir kürüne başladım çok etkili oluyor incir kürü bende.
Benimki aslında tam olarak uzun protokol değil, mikro doz protokol diye geciyor. Aynı sanıyordum farkliymis.Benim hep kısa protokol yapıldı. İlk iki tedavimde ya döllenme olmadı ya da embriyo gelişmedi, 3. tedavide 2. Gün embriyosu transferi yapıldı, pozitif sonuç alamadık. 4. Tedavimde 2 tane 5. Gün embriyosu oldu, havuz yaparız diye başlamıştık en başından ama sürece bakınca havuz yapmak benim için zaman kaybı olacaktı transfere karar verdi doktorum.
Dondurulmuş transfer yapılacaktı fakat transfer öncesi progesteronum yüksek çıktı, transferim iptal oldu maalesef. Şimdi yeniden adet olmayı bekliyorum inşallah bu ay transferim olur
Bu amh ile adet oluyor muydunuzCidden 0.07 amh ile kendiliğinden mi kaldın canım çok güzel maşallah. Benim amh 0.01 di kürlerle 0.04 oldu fsh da 82 den 16 ya kadar düştü. İşte stresli dönemlerde yükseliyor 65 di enson doktorda umutsuz konuştu donör diyor yada düzenli adet olman lazım diyor. Bugün enteresan şekilde lekelenmem oldu ama çok az ve kahverenği gibi sonra durdu acaba adet mi olacam anlayamadım .Senin içinde çok sevindim allah tekrar hamile kalıp kucağına hayırlı sağlıklı bebişler versin inşallah herkese çok dua ediyorum en umutsuz vakayız doktorlar için Allah bizede nasip eder inşallah. Bitkileri ben baharatcıda yaptırıyorum canım bal pekmezin içine karıştırıp macun şeklinde tüketiyorum ayrıca karışık çaylar var onları yapıyorum ekstra çörekotu yağı ve propolisi karıştırıp hergün içiyorum en son olarak da omepaq10 balık yağına başladım burda kulllananları okumuştum inş faydası olur bunun dışında hazır paketli ürünler çay-kahve soğuk içecekler dondurma kesinlikle tüketme dedi baharatçı çok dikkat ediyorum hepsine allah inşş mükafatını verir bizlere
Merhaba erken menepozda ne kadar zaman kaldığınız Ilacsiz adet görüyormuydunu zKızlar güzel haberlerle geldim.
Hormon tahlili yaptırdım 37 olan fsh 7ye düşmüş gözlerime inanamadım.Dr ilaç filan veremem bu değerlerle hamile kalabilirsin dedi.tedavi yine vermedi yani.kaldım öyle
Ama olsundu , testi önümüzdeki ay yeniden yapıcaz aynı şekilde düşük çıkarsa kesin olarak erken menopozu yendin diyebiliriz dedi doktorum.ama bir de amh testi yapmtırmak istiyorum bakalım o nasıl çıkacak.
Benimki aslında tam olarak uzun protokol değil, mikro doz protokol diye geciyor. Aynı sanıyordum farkliymis.
İnşallah bu sefer herşey yolunda gider, bebeğine kavusursun bu ay canım.
Evet canım olabiliyorum fsh adet olmayı belirliyor bence 25 ve altında olan değerle adet olabiliyorum ben ama tabi bitkisel kürlerle düşüyo fsh yada cylo die bi ilaçlaBu amh ile adet oluyor muydunuz
Mikrodoz da sadece lucrin dozu düşük oluyormus. Once desolett kullandım, daha sonra büyüme hormonu ve lucrine basladim. Gonal f i 300 doz kullanacağım. Bugun başliyorum yumurta geliştiren iğnelere. Doktora güveniyorum inşallah benim için dogru kararı vermiştir umarim. Hacettepe de Gürkan Bozdağ doktorum. Çok yiprandik gerçekten maddi manevi. İnşallah hepimizin bir an önce yüzü güler, rabbim nasip eder..Bende düşük doz kullandım hep, aynı şey mi bilmiyorum, ama bizim durumumuzda zaten yüksek dozlu tedaviler önerilmiyor.
Doktorun kim nerede tedavi oluyorsun? Ben çok yıprandım bu süreçte inşallah güzel günler gelir, bizlere de nasip olur bebeğimizi kucağımıza almak
Benim hep kısa protokol yapıldı. İlk iki tedavimde ya döllenme olmadı ya da embriyo gelişmedi, 3. tedavide 2. Gün embriyosu transferi yapıldı, pozitif sonuç alamadık. 4. Tedavimde 2 tane 5. Gün embriyosu oldu, havuz yaparız diye başlamıştık en başından ama sürece bakınca havuz yapmak benim için zaman kaybı olacaktı transfere karar verdi doktorum.
Dondurulmuş transfer yapılacaktı fakat transfer öncesi progesteronum yüksek çıktı, transferim iptal oldu maalesef. Şimdi yeniden adet olmayı bekliyorum inşallah bu ay transferim olur
kızlar merhaba elimde yaklaşık 80 tabletliK Solgar L arginin ve Natrol Dhea 25 mg (yaklaşık içinde 250 200 tablet vardır) var, 7 8 tane sperm için proxeed plus var. kim isterse ona ücretsiz göndereceğim. yumurta kalitesi için kullanıyordum.
Üzgünüm canım sendne önce isteyen oldu ona gönderiyorum... allah yardımcınız olsun, çok zor süreç. Ben bunlarla birlikte coenzyme q10 ve maca tozu kullandım. Omega 3 bir de. Keşke yardımcı olabilseydim. Bol şans diliyorum sana ve isteyen herkesemerhaba öncelikle Rabbim sağlıkla bebişinizi kucağınıza almayı nasip etsin ben de yaklaşık 1,5 yıldır amh düşüklüğünden dolayı tüp bebek tedavisi görüyorum sadece 1 kere transfere gidebildim onda da negatif sonuç aldım her ay sadece 2 yumurtam oluyor şimdi havuz deniyoruz bu ilaçlara talibim...
Mikrodoz da sadece lucrin dozu düşük oluyormus. Once desolett kullandım, daha sonra büyüme hormonu ve lucrine basladim. Gonal f i 300 doz kullanacağım. Bugun başliyorum yumurta geliştiren iğnelere. Doktora güveniyorum inşallah benim için dogru kararı vermiştir umarim. Hacettepe de Gürkan Bozdağ doktorum. Çok yiprandik gerçekten maddi manevi. İnşallah hepimizin bir an önce yüzü güler, rabbim nasip eder..
Senin doktorun kim nerede tedavi oluyorsun?
2.5 üstü çıktığını söylediler, normalde kaç olmalı bilmiyorum.Yüksekten kasıt progesteron değeri kaç çıktı CAnım
Ben de Gürkan Bozdağ a başladım tedaviye inşaallah hayırlısı olur sizin içindeMikrodoz da sadece lucrin dozu düşük oluyormus. Once desolett kullandım, daha sonra büyüme hormonu ve lucrine basladim. Gonal f i 300 doz kullanacağım. Bugun başliyorum yumurta geliştiren iğnelere. Doktora güveniyorum inşallah benim için dogru kararı vermiştir umarim. Hacettepe de Gürkan Bozdağ doktorum. Çok yiprandik gerçekten maddi manevi. İnşallah hepimizin bir an önce yüzü güler, rabbim nasip eder..
Senin doktorun kim nerede tedavi oluyorsun?
Öyle mi inşallah ikimiz için de hayırli olur.. Siz ne asamadasiniz su an iğnelere başladınız mı?Ben de Gürkan Bozdağ a başladım tedaviye inşaallah hayırlısı olur sizin içinde
Başladım pazartesi günü bakalım hayırlısı siz pazartesi ordamıydıznı geçen cuma da oradaydım benÖyle mi inşallah ikimiz için de hayırli olur.. Siz ne asamadasiniz su an iğnelere başladınız mı?
Ben dün oradaydım. Haftaya Pazartesi kontrolüm var ama Ankara'da yaşamıyorum gidemezsem kontrolü buradaBaşladım pazartesi günü bakalım hayırlısı siz pazartesi ordamıydıznı geçen cuma da oradaydım ben
Neyle başladı dr.unuz tedaviye, ilaclami adet oluyorsunuz? Bende başladım ama farklı bi dr.la ilaçla adet oluyorumBen de Gürkan Bozdağ a başladım tedaviye inşaallah hayırlısı olur sizin içinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?