AMH DEĞERI DÜŞÜK OLUP HAMİLE KALANLAR

Ben ilaçsız adet olabiliyorum gonalf 225 ve bir toz merional ile başladık bakalım siz hangi ilaçlarla başladınız

Canım ben almak isterim. Nasıl göndericeksin? Nereden göndericeksin. Ben istanbuldayım. Proxeed de yumurta kalitesi için mi? Eşim de sorun yok benim. Sadece benim yumurtam çok az. Amh çok çok düşük. Adet olamıyorum. Bu vitaminleri kullanmak isterim.

gönderdim bile isteyen başka birine canım kusura bakma proxeed sperm için canım

Arkadaşlar aranızda büyume hormonu kullanan var mı?
Çok pardon şimdi farkettim mesajını büyüme hormonu bende 124 çıkmıştı normali ise biZim yasıtlarımızda ki kadınlarda 300 olması gerekiyor

doktorum bana genotropin yazmıştı (iğne) aylarca kullandım bence faydası var doktorun uygun gördüyse vardır bir bildiği kullan derim ben 5 ay kullandım

Evet ben de genotropin kullanıyorum. Tedaviden önce başladım tedavi boyunca kullanacağım. İnsallah ben de faydasını görürüm çok sağol mesajın için canım. Bu arada sen kac mglık kaç ünite kullanıyordun?

Sizin baştan beri doktorunuz Gürkan bozdağ mı diğer tedavilerinizde

Sizin baştan beri doktorunuz Gürkan bozdağ mı diğer tedavilerinizde
Evet tedaviye Gürkan beyle başladım. İlkinde e2 yükselmedi iptal edildi. Sonrakinde olmadı. Şimdi tekrar başladık. Siz yeni mi başladınız Hacettepe ye?

E2niz ilk ölçüldüğünde kaç çıkmıştı yükselmedi çok soru oldu ama özür dilerim
İlk ölçüldüğünde 20lerdeydi galiba adetin üçüncü günü, iğnelerin 5. günü 80lerdeydi ama ilerleyen günlerde yükselme devam etmedi düştü, yumurtalar da 10 mm de kaldı. İptal etmişti doktor. Sonrakinde normal devam etti degerler ama yumurta kendi catladi toplanamadi. Oylelikle olmadı. Bu sefer insallah herşey yolunda gider.. estağfurullah sorabilirsin tabi ki ben de çok soru sorarim, bu şekilde öğreniyoruz çoğu şeyi..
Senin bundan önce tedavi sürecin oldu mu

Sağolun Benim geçen sene oldu 4 yumurta toplanmıştı 3 ü döllendi 2 si transfer olmuştu negatif gelmişti bir ay sonra normal yolla gebe kalmıştım 8 haftalık kalbi durmuştu gonalf mı kullanmıştınız dozları neydi

İlkinde puregon ve merional. Sonra gonalf ve merional. 300 unite kullandım gonalf i

Merional 1 toz 1 su muydu benim ki şimdi öyle inşaallah büyüme hormonu size iyi gelir yaşınız kaç genç yaş da yumurta az olsa da kaliteli olma şansı oluyor
Evet 1 toz 1 su. Yaşım 29.. inşallah faydasını görürüm çok istiyorum..

Dhea kullanan arkadaşlar en erken ne zaman sonuç aldiniz? Daha doğrusu tedaviden ne kadar once basladiniz. Dr um bana kullanmami söyledi ama tedaviye kadar 1.5 ayim var. Etkisi olur mu acaba.

Arkadaşlar merhaba,
Sizinle kendimden hiç ummadığım ve hepinizden bu satırları yazmanız, umut olmanız için beklediğim mesajı paylaşıyorum...

Şükürler olsun ki hamileyim

30 yaşın içinde Ekim 2017’de ölçtürdüğüm 0,38 amh, 11 fsh değeri ve diğer hormonlarımdaki dengesizlikle, üstelik kendiliğinden... Doktorun “6 ay normal yolla deneyin, çok geciktirmeden tüp bebeğe gelin” demesi üzerine ciddi ciddi tüp bebek adımlarımı atmayı planlarken, 7. Ay hamile kalmışım

Regl takvimimin her zaman çok düzenli olması geciktiğinde bir şüphe uyandırsa da halimden umutsuz olduğum için günlerce test yapmadım. Çok şükür 1 gün arayla 2 kez pozitifi görünce kan tahlili ile doğruladık. 7. Haftamın içindeyim, bugün miniğimin kalp atışını da duyduk çok şükür. Hamilelerin duası kabul olur derler, Allahtan dileğim bu sayfada mesajlarından destek bulduğum tüm kader arkadaşlarımın bu duyguyu en kısa zamanda en güzel şekilde tatması...

Sizler de bizim mutlu sonumuz için dua ederseniz çok mutlu oluruz teyzeleri... Hepinizi kucaklıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…