AMH DEĞERI DÜŞÜK OLUP HAMİLE KALANLAR

Çok sevindim Allah kucağınıza almayı nasip etsin

Dhea kullanan arkadaşlar en erken ne zaman sonuç aldiniz? Daha doğrusu tedaviden ne kadar once basladiniz. Dr um bana kullanmami söyledi ama tedaviye kadar 1.5 ayim var. Etkisi olur mu acaba.

Ben 1 ay kullandım sadece, yumurta sayım 4 ten 7 ye çıktı, kalitesine de etki etmiştir bence çünlü hamileyim

Ben 1 ay kullandım sadece, yumurta sayım 4 ten 7 ye çıktı, kalitesine de etki etmiştir bence çünlü hamileyim
cok sukur darısı bize ins ablamm
bnde daha yeni basliycamm ama tup bebek hakkinda hic bisi bilmiorumm bni aydinlatrmisniz bni neler beklio esimde sperm sorunu var ve tek yumurta bnde pco var bn 25 esim 28 yasinda temmuz 9 da 1 sene olcak ins esime bana hormon tahlili verdiler ama esimin buraz tedavi olmasi lazimmis sperm testi vs istediler bnde amh prolaktin vs pazartesi yatrcam esimde bugun yptrdi bakalim bu arada bahcici ye basladik ebru hanima haktan hyrlisi hamisler bizede dua edin ve cok korkuorum

nasibim varise proxedd bana gonderrmsn cnm bnmde esimde var sorun

Maşallah cok sevindim okurken çok heyecanlandım.. seninle burda kitap tavsiyesinde bulunup okumuştuk değil mi? Gebelik rehberi :)
İnşallah saglikla büyüsün bebişin.. Bize dua etmeyi unutma :)

Bunu okuduğuma çok mutlu oldum bende biosteron verdi bana da doktor demiştim daha önce ve ben ilk defa bu ay yumurtladığımı hissettim Kasıklarım patlıycak gibi lh testi yaptım pik yapmış inşaAllah kalitesi de artmıştır da doğal yolla hamile kalırım

İnşallah canım ne güzel olur keşke öyle olsa :)

Maşallah cok sevindim okurken çok heyecanlandım.. seninle burda kitap tavsiyesinde bulunup okumuştuk değil mi? Gebelik rehberi :)
İnşallah saglikla büyüsün bebişin.. Bize dua etmeyi unutma :)

Evet canım doğru hatırlıyorsun. Gebelik rehberi kitabı :) Gerçekten çok doğru bir öneri vermiştin.
Çok teşekkür ediyorum iyi dileklerin için de, dualarım hep sizinle...
Sayfayı takip edip güzel haberlerinizi göreceğim

Merhaba Macunun faydasını gordunuz mu?

hayırlısı olsun :) o zaman bol bol duanı isteyeceğim

Benim tedavim yine iptal edildi. Çok üzgünüm arkadaşlar. Vardır bir hayır bunda da deyip kendimi rahatlatmaya çalışıyorum ama olmuyor.. çok kötüyüm. Sabahtan beri ağlıyorum.. içimi dokecegim kimse yok. Eşim içerde maç izliyor bir kere gelip sormadı ne oldu sonuç diye. Beni ağlarken görmek istemiyor galiba artik. Odadan çıkıp onun yanına gidemiyorum.
Yaşımı öğrenenler 29 yaşında olduğuma inanamiyor, çok daha genç gösteriyorum. Dün üniversite sınavinda gorevliydim, yanimdaki arkadaşlar 7 yıllık öğretmen olduğumu duyunca çok sasirdilar. Ben bu kadar gençken, genç gösterirken rahmim 45 yasinda bir kadınınki gibi olması.. arladaslarimin çoğunun çocuklu hamile olmasi...
Kendimi çok kötü hissediyorum. Kusura bakmayın buraya da bu kadar içimi döktüm. Benim için dua eder misiniz

Çok üzüldüm İnan Canım senin yaşadıklarını yaşadım ben Allah sabır versin tedaviniz neden iptal edildi

Çok üzüldüm İnan Canım senin yaşadıklarını yaşadım ben Allah sabır versin tedaviniz neden iptal edildi
E2 yükselmedi. Folikuller de pek buyumemis. Doktor ilaçları keselim cuma günü tekrar görüşelim dedi ama pek umudum yok. Büyüme hormonu da etki etmedi galiba

E2 yükselmedi. Folikuller de pek buyumemis. Doktor ilaçları keselim cuma günü tekrar görüşelim dedi ama pek umudum yok. Büyüme hormonu da etki etmedi galiba
5 gün kullandınız mı ilaçlarınızı Allah sabır versin ben negatif tüp bebek bebeğimin kalbinin durması dahil herşeyi yaşadım azalıyor zamanla üzüntü inşaallah bizim de yüzümüz güler

Evet kullandım.. bir de hep çok yüksek doz uygulandı bana 300. Cuma günü klomenle tedaviyi danisacagim doktora birkaç yerde okudum. Yüksek doz benim için uygun değil bence

Bugün boyle geçti, inşallah biraz daha ferahlarim yarına. Bu sefer biraz umutluydum büyüme hormonu olunca o yuzden çok uzuldum. Ama nasip değilmiş.

Evet kullandım.. bir de hep çok yüksek doz uygulandı bana 300. Cuma günü klomenle tedaviyi danisacagim doktora birkaç yerde okudum. Yüksek doz benim için uygun değil bence
Kendi tek büyüyen yumurtalarımız az dozla büyütülmesi olur ben çok okudum bu yolla sağlıklı embriyo oluşmasını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…