- Konu Sahibi crocus7919
-
- #5.601
Çok sevindim Allah kucağınıza almayı nasip etsinArkadaşlar merhaba,
Sizinle kendimden hiç ummadığım ve hepinizden bu satırları yazmanız, umut olmanız için beklediğim mesajı paylaşıyorum...
Şükürler olsun ki hamileyim
30 yaşın içinde Ekim 2017’de ölçtürdüğüm 0,38 amh, 11 fsh değeri ve diğer hormonlarımdaki dengesizlikle, üstelik kendiliğinden... Doktorun “6 ay normal yolla deneyin, çok geciktirmeden tüp bebeğe gelin” demesi üzerine ciddi ciddi tüp bebek adımlarımı atmayı planlarken, 7. Ay hamile kalmışım
Regl takvimimin her zaman çok düzenli olması geciktiğinde bir şüphe uyandırsa da halimden umutsuz olduğum için günlerce test yapmadım. Çok şükür 1 gün arayla 2 kez pozitifi görünce kan tahlili ile doğruladık. 7. Haftamın içindeyim, bugün miniğimin kalp atışını da duyduk çok şükür. Hamilelerin duası kabul olur derler, Allahtan dileğim bu sayfada mesajlarından destek bulduğum tüm kader arkadaşlarımın bu duyguyu en kısa zamanda en güzel şekilde tatması...
Sizler de bizim mutlu sonumuz için dua ederseniz çok mutlu oluruz teyzeleri... Hepinizi kucaklıyorum
Dhea kullanan arkadaşlar en erken ne zaman sonuç aldiniz? Daha doğrusu tedaviden ne kadar once basladiniz. Dr um bana kullanmami söyledi ama tedaviye kadar 1.5 ayim var. Etkisi olur mu acaba.
cok sukur darısı bize ins ablammBen 1 ay kullandım sadece, yumurta sayım 4 ten 7 ye çıktı, kalitesine de etki etmiştir bence çünlü hamileyim
nasibim varise proxedd bana gonderrmsn cnm bnmde esimde var sorunCanım ben almak isterim. Nasıl göndericeksin? Nereden göndericeksin. Ben istanbuldayım. Proxeed de yumurta kalitesi için mi? Eşim de sorun yok benim. Sadece benim yumurtam çok az. Amh çok çok düşük. Adet olamıyorum. Bu vitaminleri kullanmak isterim.
Maşallah cok sevindim okurken çok heyecanlandım..Arkadaşlar merhaba,
Sizinle kendimden hiç ummadığım ve hepinizden bu satırları yazmanız, umut olmanız için beklediğim mesajı paylaşıyorum...
Şükürler olsun ki hamileyim
30 yaşın içinde Ekim 2017’de ölçtürdüğüm 0,38 amh, 11 fsh değeri ve diğer hormonlarımdaki dengesizlikle, üstelik kendiliğinden... Doktorun “6 ay normal yolla deneyin, çok geciktirmeden tüp bebeğe gelin” demesi üzerine ciddi ciddi tüp bebek adımlarımı atmayı planlarken, 7. Ay hamile kalmışım
Regl takvimimin her zaman çok düzenli olması geciktiğinde bir şüphe uyandırsa da halimden umutsuz olduğum için günlerce test yapmadım. Çok şükür 1 gün arayla 2 kez pozitifi görünce kan tahlili ile doğruladık. 7. Haftamın içindeyim, bugün miniğimin kalp atışını da duyduk çok şükür. Hamilelerin duası kabul olur derler, Allahtan dileğim bu sayfada mesajlarından destek bulduğum tüm kader arkadaşlarımın bu duyguyu en kısa zamanda en güzel şekilde tatması...
Sizler de bizim mutlu sonumuz için dua ederseniz çok mutlu oluruz teyzeleri... Hepinizi kucaklıyorum
Bunu okuduğuma çok mutlu oldum bende biosteron verdi bana da doktor demiştim daha önce ve ben ilk defa bu ay yumurtladığımı hissettim Kasıklarım patlıycak gibi lh testi yaptım pik yapmış inşaAllah kalitesi de artmıştır da doğal yolla hamile kalırımBen 1 ay kullandım sadece, yumurta sayım 4 ten 7 ye çıktı, kalitesine de etki etmiştir bence çünlü hamileyim
Bunu okuduğuma çok mutlu oldum bende biosteron verdi bana da doktor demiştim daha önce ve ben ilk defa bu ay yumurtladığımı hissettim Kasıklarım patlıycak gibi lh testi yaptım pik yapmış inşaAllah kalitesi de artmıştır da doğal yolla hamile kalırım
Gunluk kac tane iciyordunuzBen 1 ay kullandım sadece, yumurta sayım 4 ten 7 ye çıktı, kalitesine de etki etmiştir bence çünlü hamileyim
Gunluk kac tane iciyordunuz
Maşallah cok sevindim okurken çok heyecanlandım..seninle burda kitap tavsiyesinde bulunup okumuştuk değil mi? Gebelik rehberi :)
İnşallah saglikla büyüsün bebişin.. Bize dua etmeyi unutma :)
Merhaba Macunun faydasını gordunuz mu?Canım benimde amh 0.50 1 aşılama 3 tüp bebek denemem var ve elde var sıfır yaşım 33... artık tüp bebek süreci maddi manevi cok yıprattığı için normal olarak denemeye karar verdim bir müddet ve bu süreçte senin dedigin macundan aldım uzun araştırmalar sonucu... adetimin 3. Günü ulaştı elime.. bu arada adet dönemlerimi günlük ped ile geçirecek kadar az geliyordu... bana ulaştığı gibi kullanmaya başladım ve gerçekten adetimi öyle bir söktü ki çok şaşırdım mucize gibiydi... inşallah işe yarar şimdi hem macunu kullanıyorum hemde ovulasyon testi kullanıyorum 12. Günümdeyim daha.. inşallah yumurtlamadada işe yarar..
Üzgünüm canım sendne önce isteyen oldu ona gönderiyorum... allah yardımcınız olsun, çok zor süreç. Ben bunlarla birlikte coenzyme q10 ve maca tozu kullandım. Omega 3 bir de. Keşke yardımcı olabilseydim. Bol şans diliyorum sana ve isteyen herkese
E2 yükselmedi. Folikuller de pek buyumemis. Doktor ilaçları keselim cuma günü tekrar görüşelim dedi ama pek umudum yok. Büyüme hormonu da etki etmedi galibaÇok üzüldüm İnan Canım senin yaşadıklarını yaşadım ben Allah sabır versin tedaviniz neden iptal edildi
5 gün kullandınız mı ilaçlarınızı Allah sabır versin ben negatif tüp bebek bebeğimin kalbinin durması dahil herşeyi yaşadım azalıyor zamanla üzüntü inşaallah bizim de yüzümüz gülerE2 yükselmedi. Folikuller de pek buyumemis. Doktor ilaçları keselim cuma günü tekrar görüşelim dedi ama pek umudum yok. Büyüme hormonu da etki etmedi galiba
Evet kullandım.. bir de hep çok yüksek doz uygulandı bana 300. Cuma günü klomenle tedaviyi danisacagim doktora birkaç yerde okudum. Yüksek doz benim için uygun değil bence5 gün kullandınız mı ilaçlarınızı Allah sabır versin ben negatif tüp bebek bebeğimin kalbinin durması dahil herşeyi yaşadım azalıyor zamanla üzüntü inşaallah bizim de yüzümüz güler
Bugün boyle geçti, inşallah biraz daha ferahlarim yarına. Bu sefer biraz umutluydum büyüme hormonu olunca o yuzden çok uzuldum. Ama nasip değilmiş.5 gün kullandınız mı ilaçlarınızı Allah sabır versin ben negatif tüp bebek bebeğimin kalbinin durması dahil herşeyi yaşadım azalıyor zamanla üzüntü inşaallah bizim de yüzümüz güler
Kendi tek büyüyen yumurtalarımız az dozla büyütülmesi olur ben çok okudum bu yolla sağlıklı embriyo oluşmasınıEvet kullandım.. bir de hep çok yüksek doz uygulandı bana 300. Cuma günü klomenle tedaviyi danisacagim doktora birkaç yerde okudum. Yüksek doz benim için uygun değil bence
Gürkan Hocayla mı konuştunuz onlar az dozla takibi yapıyorlardır inşaallahBugün boyle geçti, inşallah biraz daha ferahlarim yarına. Bu sefer biraz umutluydum büyüme hormonu olunca o yuzden çok uzuldum. Ama nasip değilmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?