AMH DEĞERI DÜŞÜK OLUP HAMİLE KALANLAR

Henüz onunla konuşmadım. Sezgin hoca az dozun etkili olacagini dusunmuyorum demişti birkaç ay önce sorduğumda. Neden öyle dedi bilmiyorum
Gürkan hocaya da danisacagim ama
Geçmiş olsun arkadaşım. Elbet daha yapılabilecek şeyler vardır. Umutsuz olma, yaşın gerçekten avantaj. Gerekirse farklı doktorlarla görüşerek yeni tedavi planlanır. Profilinde yazmışsın o ol derse olmayacak birşey var mı. Allah yardımcın olsun canım

Çok sağol mesajin için canim. Evet farklı doktorlarla da görüşecegim artık. Mikro doz protokoldu, bu da uymadı bana. İnşallah yapılacak şeyler vardır herşeyi deneyeceğiz. Rabbim bir an once hayırlısıyla nasip etsin hepimize

Öncelikle hepimize geçmiş olsun.Gerçekten çok zor bir sınavdan geçiyoruz.Hepinizin duygularını, yaşadıklarını o kadar iyi anlıyorum ki.Ben de 1.5 sene içerisinde defalarca denedim ama olmadı. Amh değerim benim de çok düşük. Her seferinde dünya başıma yıkıldı ve her seferinde o enkazın altından kalkmaya çalıştım. Bazen öyle anlar oldu ki bunları yaşayacağıma ölseydim diye çok dua ettim. Bir sürü insan çocuğunu kaybediyor. Olanı kaybetmek olmayandan çok daha acı olsa gerek. Onları görünce kendi derdimi unutup onlara ağlıyorum. İnsanlar ne kadar büyük acılar yaşıyor yine de haline şükret diyorum. Evet sınavımız çok zor ama size umut olsun diye kendi gözlerimle gördüğüm bir örnek vermek istiyorum. Geçen tesadüfen eczanede bir bayanla tanıştım. 27 yaşında ve amh değerinin çok düşük olduğunu evliliğinin 2. haftasında tesadüfen öğrenmiş. 3 sene boyunca ne kadar çok tedavi gördüm ama yumurta gelişimi bile olmadı diyordu amh değeri 0.01 miş hatta çoğu zaman ilaçlarla adet görebiliyorum demişti. O kadar canımdan bezdim ki 8-9 ay önce artık uğraşmayı kesip bu defteri kapattım dedi ve 9 ay sonra hamile olduğumu öğrendim ve ben bile hala inanamıyorum diyordu. Hayat o kadar garip ki. Moral çok önemli bunu unutmayın. Çok zor ama yine de kendinizi telkin etmeye çalışın. Ben zor olsa da bunu yapmaya çalışıyorum. Bu moral ve motivasyonla bu yaşam şekliyle olmuyorsa demek ki hayatımızda bazı şeyleri değiştirmemiz gerektiğine inanıyorum.Her gün artık düzenli olarak spor yapmaya başladım. Saraçoğlunun kürü ne kadar faydalı olur bilemem ama ben kullanıyorum 2. aşamasındayım. Hacamat ve sülüğü araştırdım bunları da deneyeceğim. Doğal beslenmek de çok önemli ama doğal şeyler özellikle büyük şehirlerde bulamıyoruz malesef. Ben çoğu zaman bu sayfaları takip ediyorum ama pek yazamıyorum. Ama hergün hepinize dua ediyorum. Rabbim herkesin gönlüne göre hayırlısıyla tez vakitte bir evlat versin inşallah.

Be_yourself bende olumsuz sonuçlanan tedavim sonrasında cok yoruldum çok üzülüp ağladım. Bulunduğum şehirdeki belli başlı bütün doktorlara gittim. Hepsi tup bebek diyor.arkadaşlarım hep 2. çocuklarına kavuştu. Istemedik oldu modundalar hatta. Ben tup bebekle bile basaramadim. Seni cok iyi anliyorum. 7 ay oldu hala daha ağladığı günler oluyor. Sana tavsiyem spor yap. Ya da hobi kursuna git. Ben tup bebek tedavi süreci ve sonrasında çok kilo aldım vermek için diyetisyen yardım aldım. Kilo vermek de bana olumsuz dusuncelerimi atma konusunda yardımcı oldu. Düzenli bir rutine bağlı kalmak iyi geliyor. Çok şükür bir çocuğum var,o duyguyu tattım ama sabah akşam her fırsatta kardeş istiyor ve ben ona anlatamıyorum. Hiç olmasa daha zor tabi ama onun da karşıma geçip kardeş diye ağlaması beni daha da çok uzuyor. Ben ölünce çocuğum tek başına kalacak diye agladigim oluyor. Tüm bu üzüntülerin bir sebebi de çok fazla hormona maruz kalmamız.
2. Defa tup bebek tedavisi maddi anlamda cok zorlayacak beni. O nedenle bitkisel macun aldım onu kullanıyorum. Bakalım farkedecek mi. Amh 0.36 bende. Çok düşük.
Sanirim bir dahaki ay tup bebek tedavisine 1 defa daha başlayacağım. Tabi merkez secebilirsem.

mrb bnmde bugum amh testim 11.27 kotumu bu yaa bzde yni basliycaz prolaktinde 33.86

var demisti dr prolktinde 33.86 nolck tutmazmi tup bbk ypcaz sorun esimde nolcak
canım öncelikle sakin ol bu işin püf noktası pozitif düşünmek olacak tabii inşallah ama en güzel değerlendirmeyi doktorun yapacak öncelikle güven duyabileceğin işinin ehli bir doktorun olmalı doktoruna güven çok önemli doktorun zaten seni yönlendirecek canım öyle hemen tüp bebek olmuyor ki önce tahliller yapılacak eksiklikler ilaçlarla tamamlanacak korkma hiç endişe de etme

biz 5 dr degstrdik hepsi esimden oturu direk tup ddi ve bizde bahceci fulyaya basliycaz ebru hanima bazo tahliller istedi gecen hafta yptrdik bugun aldik son du bttii simdi bakalim haftaya nasipse goturcez ama kesin tup dediler ama bakalim daha 9 temmuzda 1 senelik evli olcaz ins bizi ne bklio nasil olcak bilmiorum dra guveniorum arastrip gttik de endise herzmn var rabbim aratmasin

hayırlısı olsun hakkında canım tabii endişeler bitmiyor sanırım anaç yapımızdan ötürü :)) hamile kalsakta yok kese yok kalp atışı 2 li test 3 lü test hatta doğduktan sonrası daha fena :)) inşallah tüp bebek tutacak ve sizde anne baba olacaksınız canım bu yola girdikten sonra yapman gereken en önemli şey pozitif düşünce

ins ins rabbimmkimsenin kucağını boa birakmasin ins siz neler yapiosunuz siz ne asamadasiniz

ins ins rabbimmkimsenin kucağını boa birakmasin ins siz neler yapiosunuz siz ne asamadasiniz
ben tüp bebek için gittim canım doktorum başlamadı hemen yumurtalıklarım zayıfmış biosteron verdi kullanıyorum historeskopi yapıp rahmime çizik attı 2 ay bekleyip şans verelim doğal yolla hamile kalman için dedi bekliyoruz canım

yas kacc ist damisin inss hepimiz guzel haberler alirizz ilk mi senn

Hayırlısı olsun Ankara’da mı doktorunuz amh nız kaçtı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…