AMH DEĞERI DÜŞÜK OLUP HAMİLE KALANLAR

Allah senin de yardımcın olsun. Olumlu düşünmek gerekiyor ama bazen dibe vuruyorum. Kafamı dağıtacak birşeyler buldum şükür. Yürüyüşe de başlayacağım inşallah. Benim kilo sorunum yok hatta herkes tüp bebek sürecinde kilo alıyor ama ben aksine verdim, hatta çok zayifladim elimde olmadan. Sağlıklı beslenmaye dikkat ediyorum ondan mı bilmiyorum. Sonuna kadar gidip umutlanip olmaması belki daha kötüdür, başından iptal oldu benimki vardır bir hayır inşallah beni anlayacak bir merkez bulabilirim. Çok sağol desteğin ve tavsiyelerin için, inşallah senin evladının da bir kardeşi olur en yakın zamanda, sağlıkla.
 
mrb bnmde bugum amh testim 11.27 kotumu bu yaa bzde yni basliycaz prolaktinde 33.86
Ben amh konusunda birşey diyemem ama plolaktin cok yüksek değil kolayca düşer o. Benim amh düşük o nedenle sizinkine yorum yapamiyorum. Ama düşük olmasindansa yüksek olması iyidir sanırım.
 
Ben amh konusunda birşey diyemem ama plolaktin cok yüksek değil kolayca düşer o. Benim amh düşük o nedenle sizinkine yorum yapamiyorum. Ama düşük olmasindansa yüksek olması iyidir sanırım.
cok.tesekkur ederim cnmm drum aradi bni polikistik over uyumlu ama korkulcak bisi yok ddi
 
Erken menopoz nedenleri nelerdir?
Otoimmun hastalıklar
Yumurtalık rezervlerinin erken dönemlerde tükenmesinin en sık görülen nedeni otoimmun hastalıkları altında, birçok çeşitli hastalıklar yer almaktadır. Kişinin bağışıklık sisteminin açıklanamayan nedenlerden dolayı kendi organlarını yabancı doku gibi algılaması ve bu organları tehdit görerek saldırmasıdır. Bağışıklık sisteminin tehdit olarak gördüğü organların yumurtalıklar olması halinde, yumurtalıkların tahribe uğraması sonucunda zorunlu olarak erken menopoz görülebilir.

Recai pabuccu' bin sayfasında bu bilgiyi okudum. İlk defa duyuyorum bunu.
 
Bağışıklık sistemindeki bir durumdan kaynaklanip kaynaklanmadığı nasıl teşhis edilebilir? Bu şekilde araştırılan oldu mu aranizda arkadaşlar? Benim genetik sonuçlarim temiz, kistim ya da başka bir rahatsizligim da yok. Sebepsiz görünüyor erken menopoz durumum
 
Ben endokrine gittim neden menopoza girdim diye. Endokrinde beni çeşitli bölümlere yönlendirdi. Gastronoloji,cildiye, romatizmal hastalıklar falan. Sonuç erken menopoz sebebi çıkmadı gene. Gittiğim iyi oldu ama. Midemde bakteri varmış içtiğim kan ilaclari fayda etmiyordu ; çünkü bu bakteri reddediyormus.
dedim yumurtalarima saldırır mi dedim yok dedi midede olan birsey. Antibiyotikle yok ediyorlar. Sonra burdan sonuç çıkmadı
Zekai Tahir e gittim genetikte ne gerekiyorlarsa yaptılar onlarda temiz. Hani bu Turner sendromu, kromozom bozuklukları falan.
 
Bende aynı durumdayım neden olduğu belli değil , otoimmun hastalık durumunu okumuştum ama tespit edilmiş herhangi bir hastalığım ya da şikayetim Yok. Bir doktor yumurtalıklarını tahrip eden hastalığı bulsan da sana bir fayda sağlamaz bu hastalık varsa da yenebilecek bir durum değil eldeki folüküllerin sayısını artırmaz demişti ben de buna inanıyorum bunca araştırmalardan sonra.
Sebep Yok bu yaşta bu kadar az yumurta ve gebe kalamama durumlarını..kabul edip devam etmek lazım . Ben Doğum yaptıktan sonra hormonlarımızın yenileceğine inanıyorum .inş o günleri görürüz
 
AMH düşüklüğü menopoz demek değildir demişti bana doktorum. Sadece bazılarının yumurta rezervleri erken azalabilir demişti. Doğuştan olan bir durum dedi. Israrla sordum ben menapoza mi giriyorum diye. Hayır bu sonuçlarla menapoz olmaz dedi. Ama gebelik de oluşmuyor.
Ben nasip kismina bağladı bendeki durumu. Bir diyordu tup bebek denemeliyim 2. Kez. Sonra diyorum olacak olsaydı ilk denemede de olurdu, boşuna tekrar aynı şeyleri yaşama. Yani iki arada bir derede kaldım. Bir öyle bir böyle.
 
İlk denemede olmayabilir ama çok deneme fayda sağlar mı bilmiyorum sağlıklı yumurta vardır elbet ama yakalamak şans
 
IVA yöntemini deneyen var mı ? Yeni gördüm bu tekniği Hacettepe yapılmaya başlanmış sanırım
 
Ben
IVA yöntemini deneyen var mı ? Yeni gördüm bu tekniği Hacettepe yapılmaya başlanmış sanırım
Görüştüm dr.la. Adetten kesilmis olmak tamamen. Adetten kesilme süresinin 2 yılı geçmemesi. Yaşının yanlış hatırlamıyorsam 35 altı olmasi. Bide belli bi kontenjani varmış. Şans %6 imiş. Bana önce yok dedi boşluk 1 gün sonra var dedi. Bende gitmedim
 
Arada kalma arkadaşım imkanın varsa dene bence genelde ilk tedaviler olumsuz olabiliyor tabi yanlış dr ve merkez seçimi de etkili bunda lab .ı iyi bir merkez olmalı bende de amh 0.16 iken tam 1 yılda resmen level atlayarak gittim ama sonuç mutlu son çok şükür Rabbime.üstelik aynı sorun olan başka bir arkadaşım ilk bebeği tüp bebekti bebeği 8 aylıkken tekrar hamile kaldı şuan 10 haftalık hamile inanmak ve imkanlar dogrultusunda çabalamak gerekiyor sonrasını Allah ım veriyor hayırlı ise tabiki
 

Nerde tüp bebek yaptırdınız Biraz geniş kapsamlı bilgi verebilirmisiniz hanım arkadaşım ..
Benimde AMH 0,61 ile tüp bebek tedavisi görüyorum
 
Arkadaşlar 16 aydır korunmuyoruz fsh im 10.8 di ama amh ıma hic bakilmamisti. Doktorumu degistirdim. Tum testlerimiz yapildi. Amh 0.98 çıktı. Doktorum 16 ay geçtiği için aşılama denemeyi tavsiye etti. İçim rahat etmedi bi de devlet hastanesine gideyim dedim. Istanbul da Zeynep Kamile gittim. Kadın doğum hastanesi. Orda direk tüp bebek dedi. Kafamız cok karıştı. Ozeldeki doktorum dogal yollardan bile hamile kalabilecegimi soylemisti. Ne yapmam gerekiyor karar veremiyorum. Aşılama ile vakit kaybetmekten de koruyorum. Direk tüp bebege de karar veremiyorum. Fikirlerinizi paylasirsaniz sevinirim.
 
Canım amh mi Aşılama ile daha fazla düşürme üstelik şansın az aşılama ile tüp bebek için başvur derim vakit kaybetmeden
 
Hanım arkadaşım ozeldeki doktorun neye dayanarak normal yolla gebelik olur demiş fsh degeriniz çok yüksek değil ama kendimden örnek vereyim Lütfen bekleme biran önce tekrar testlerini güzel bir yerde yap ve direk tüp bebeğe başlamalısın ..
Benim FSH 11.5 Ve AMH Hormonum 0,61 bana rapor bile verdiler direk tüp bebek aşılama ile zaman kaybetme dediler Bence sizde A'Dan Z'ye bütün testleri yapıp baslamalisiniz
 
Nerde tüp bebek yaptırdınız Biraz geniş kapsamlı bilgi verebilirmisiniz hanım arkadaşım ..
Benimde AMH 0,61 ile tüp bebek tedavisi görüyorum
Adana baskentte yaptırdım transfere gitmeden iptal oldugu da oldu negatif sonuclu transferim de oldu hatta en sonuncu da ben beklemek istedim ama drum o ay başlamak istedi tedaviye cok şükür Rabbim nasip etti Allahım size de nasip etsin bol bol dua edin ve umudunuzu hiç kaybetmeyin lütfen
 
Allah bağışlasın evladinizi sağlıkla büyütün...Kesinlikle çabalamak ve Herseyin hayırlısını dilemek gerekiyor...peki amh dışında fsh ve rahim herşey normalmiydi sizde
 
Allah bağışlasın evladinizi sağlıkla büyütün...Kesinlikle çabalamak ve Herseyin hayırlısını dilemek gerekiyor...peki amh dışında fsh ve rahim herşey normalmiydi sizde
Amin inşallah Rabbim sizinde cabalarınızın karşılığını verir.dr rahimle ilgili bişey demedi fsh a da hiç bakmadı amh ı da ben önceden yaptırmıştım tedavide test yapmadı dr um
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…