AMH DEĞERI DÜŞÜK OLUP HAMİLE KALANLAR

Amin inşallah Rabbim sizinde cabalarınızın karşılığını verir.dr rahimle ilgili bişey demedi fsh a da hiç bakmadı amh ı da ben önceden yaptırmıştım tedavide test yapmadı dr um
Amin teşekkür ederim arkadaşım adetin duzenliyse gerek duymamıştır

Benim sadece amh düşük. Diğer herşey normal.

Herkese merhaba.2015 ekim de fsh la tanistim.ilk olcum 10.8 di ve onemsenmesi gerekiyordu.2016 nisan ayinda amh im 1.72 cikti fsh her ay olcturdum hep 9-10.8 araligindaydi.dogal yolla da hamile kalabilirsin diyen oldu asilama ile de..velhasil 5 defa asilandim sonuc husran oldu.2016 eylul ve 2016 aralik aylarinda tup bebek tedavisi gordum.2.tedavide kavustum ogluma.pozitif yaklasmak onemli tabii ama uzun sureler dogal yolla denendi ve hamile kalinmadiysa maximum 2 asilamadan sonra tup bebege gecilmeli.nasip kismet diyip tevekkul etmek icin tum cabalar harcanmali.

Ben de bu ay acaba normal yoldan olmusmudur derken adet oldum. Hemde tam 3 gün erken. 27 veya 28. Günde olurdum. Bu ay 24. Günde geldi. 2 aydır progesteron hormonu testi yaptırdım sonuç iyi dedi doktorum. 2 aydır düzenli yumurtlamisim ama kaçırdık yine.
Galiba tup bebek deneyeceğim tekrar.

İnşallah bu kez olur 5. Gün olması cok iyi hatta ikiz bile olabilir güzel haberlerini bekliyoruz

Merhaba. Benim de 0.99 amh değerim ile bu ay tedaviye başlayacağım. 8 yıl önce sebepsiz interfelite denilirken de normal yolla çocuğum olmadı. 4 defa aşılama denemiştik. Sonra tüp bebekle ilk bebeğimi suyu bitip kaybettim. Sonra kızım oldu şimdi 7 yaşında. Sonra çok ağır hastalıklar yaşadım. Şimdi de yine olmuyor ve amh değerim de dibe vurmuş. Yine tüp bebek yapacağız. Rabbim dileyen herkese nasip etsin.

Yaşınız kaç bilmiyorum ama 0,99 dibe vurmuş bir değer değil, inşallah pozitif sonucu alırsınız

35 yaşındayım. Doktor olumsuz konuştu.. İnşallah Rabbim hepimize nasip eder.
Bazı doktorlar amh değerine takmış vaziyette. Benim de 0,9 du 37 yaşındayken ve muayene etmeden folikül bakmadan bir ton laf eden doktora güle güle dedim. Önemli olan yumurtlama durumunuz. Bunu da anca muayene ve takiple anlaşılır. Diğer sonuçlarınızda sıkıntı yoksa boşverin olumsuz konuşanları siz olumlu düşünün lütfen

Bugun adetimin 2. Günü. Yeni tedaviye baslayacaktik.Önden giden 1 yumurtam vardi simdiden 11mm olmus. E2 testi yapildi yüksek cikti ve tedavim iptal oldu.
Bu ay doğum kontrol hapi ve baskilayici bir igne kullanicam. diger adette tekrar degerlendirilecek.
Başına böyle bisey gelen oldu mu

Dr Bu tabloyla tedaviye baslarsak onden giden yumurta digerlerinin kalitesini bozar dedi.

35 yaşındayım. Doktor olumsuz konuştu.. İnşallah Rabbim hepimize nasip eder.

Ben de 38 yaşındayım. 0,47 Amh değerim.1. Denemede 2, 2. Denemede 1, 3. denememde 3 embriyom oldu, şu an hamileyim. 1 tane bile olsa yeter. 0,99 kötü bir değer değil. İnşallah siz de en kısa zamanda pozitif haberini alırsınız.

Iva yöntemi için kabul edilmeyi 3 ay bekledim bana da olumsuz cevap verdiler... Onlar da bilmiyo ne yaptiklarini:/

Ben de 2. Tup bebek tedavisine başlamak içi randevu aldim. Bu kez farklı bir merkeze gideceğim. Ilk gittiğim yerde hiç birşey anlamadan oldu bitti. Deneyimli arkadaşlar rica etsem doktora ne sorayım ne yapayım bana fikir verin. Önceki merkezde embriyolog ile hiç görüşmedim. Doktor da demedi ben de akıl etmedim. Embriyo kalitem nasıldı bilmiyorum. Doktor ikisi de sağlıklı demişti. Bu siteden öğrendim emriyo kalitesi diye birşey olduğunu. 3. Gün tranferi yapılmıştı bana.
Şimdi ikinci ve son tedavime başlayacağım ama ne yapacağım nasıl olacak bilemiyorum. Lütfen bana akıl verin. Ne yapmalıyım. Ayrıca tedavi için uygun muyum doktor ne diyecek? Malum amh 0.36. Önceki tedavide 0.76 idi. Onda olmayan şimdi mi olacak. Ama denemedim dememek için tekrar bir cesaret başlayacağım bakalim. Bu kez olumlu yaklasmak pozitif olmak istiyorum ama nasil olacagim bilmiyorum. Doktor da cok onemli ama bence doktorun tavri ve aciklamalari daha onemli. Onceki tedavide doktor kararsız kaldım demişti. O öyle deyince benim moral yerlerde süründü.

Benimde aynı sizin gibi önden giden yumurta vardı adetun 3.günü 10mm idi dr um tedaviyi iptal etti. Amh kaç sizin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…