- 10 Nisan 2016
- 2.738
- 3.348
- 133
- Konu Sahibi crocus7919
-
- #5.681
Beni 1 günde kabul ettiler. Önce yer yok dedilerIva yöntemi için kabul edilmeyi 3 ay bekledim bana da olumsuz cevap verdiler... Onlar da bilmiyo ne yaptiklarini:/
Japon bilim adamı bi yöntem geliştirmiş uyuyan yumurtaları uyandırma diye erken menapoz hastalarina yapilan bisey hacettepe de deney grubu oluşturulmuştu bana dediler 2 kişilik yer var bende 3 ay umutla bekledim aradı ve dediki hastalarimiz arasında en uzun süre adet göremeyen(6ay) sizsiniz kabul edinmediniz dediler...Iva yöntemi nedir?
Bu cok büyük bi deney şöyle böyle olacak dediler ama bakalim tutarsa bir iki seneye haberimiz olur heralde...B
Beni 1 günde kabul ettiler. Önce yer yok dediler
Sonra donus yaptılar 1 açık var diye
Katiliyorum bende gitmedim
Bana da yorum yapın lütfen. Şansım varmi yok mu. Doktora ne sorayim. 2. Defa tup bebek deneme kararini çok zor aldım. Ilki gibi olumsuz olsun istemiyorumBen de 2. Tup bebek tedavisine başlamak içi randevu aldim. Bu kez farklı bir merkeze gideceğim. Ilk gittiğim yerde hiç birşey anlamadan oldu bitti. Deneyimli arkadaşlar rica etsem doktora ne sorayım ne yapayım bana fikir verin. Önceki merkezde embriyolog ile hiç görüşmedim. Doktor da demedi ben de akıl etmedim. Embriyo kalitem nasıldı bilmiyorum. Doktor ikisi de sağlıklı demişti. Bu siteden öğrendim emriyo kalitesi diye birşey olduğunu. 3. Gün tranferi yapılmıştı bana.
Şimdi ikinci ve son tedavime başlayacağım ama ne yapacağım nasıl olacak bilemiyorum. Lütfen bana akıl verin. Ne yapmalıyım. Ayrıca tedavi için uygun muyum doktor ne diyecek? Malum amh 0.36. Önceki tedavide 0.76 idi. Onda olmayan şimdi mi olacak. Ama denemedim dememek için tekrar bir cesaret başlayacağım bakalim. Bu kez olumlu yaklasmak pozitif olmak istiyorum ama nasil olacagim bilmiyorum. Doktor da cok onemli ama bence doktorun tavri ve aciklamalari daha onemli. Onceki tedavide doktor kararsız kaldım demişti. O öyle deyince benim moral yerlerde süründü.
Öncelikle sakin olun, inşallah sonucu güzel olur. Doktora karar vermişsiniz ki randevu almışsınız. Görüşmede sürecin nasıl ilerleyeceği konusunda kaygılı olduğunuzu doktorunuza bildirin ki sizi bilgilendirsin. Sonuçta biz sorsak ta sormasak ta tıbbi Bilgi ve deneyimlerine göre doktor karar veriyor, biz müdahele etmiyoruz yapılacak işlemlere. Amh değerinizin değişmiş olması tedavinizi etkilemez, yumurtlamanız devam ettiği sürece şans vardır. Şansım var mı yok mu demişsiniz ama, şansınız olmasa doktor zaten bunu size söylerdi biz burdan ne diyebiliriz . İnşallah kafanızı toparlar güzel sonuçları alırsınızBana da yorum yapın lütfen. Şansım varmi yok mu. Doktora ne sorayim. 2. Defa tup bebek deneme kararini çok zor aldım. Ilki gibi olumsuz olsun istemiyorum
Benim de aynı durumdaydı ama başladık. Çünkü geçen ay da böyleydi erteledik dr yapacak bir şey yok dedi. Hayırlısı olur inşallahBenimde aynı sizin gibi önden giden yumurta vardı adetun 3.günü 10mm idi dr um tedaviyi iptal etti. Amh kaç sizin?
İnşallah hayırlısıyla nasip olur bu sefer. Hayırlı olsun tedaviniz. Clife macunu ben de almak istiyorum ama karar veremiyorum bir türlü. Faydasini görürsünüz inşallahBu ay c-life macun kullandım ya ondanmidir nedir adetim 24. Gün geldi. Normalde 27. veya 28. Gunde gelirdi. Acaba normal yoldan olur mu ki diye de bir taraftan deniyoruz tup bebek merkezine gideceğimiz tarihe kadar. 2 aydir düzenli yumurtlamam gerçekleşti ama biz yakalayamadık. Şimdi 3. Aydayim deniyoruz. Olursa macunun faydası olur belki de. Diğer yandan önceki aylarda yumurtlama takibim yapılmadı belki de her ay yumurtladim ama kalitesizdi diye gebelik oluşmamış olabilir. Ya da biz tarihini tutturamadik. Simdi hergun deniyoruz nasip diyeceğim artık. 2. Denemeye gideceğimi de bu grup dışında kimseye söylemeyeceğim. Eşim ve ben bileceğiz.
1.36 idi 8 ay önce simdi bilmiyorumBenimde aynı sizin gibi önden giden yumurta vardı adetun 3.günü 10mm idi dr um tedaviyi iptal etti. Amh kaç sizin?
Sizin güzelmiş amh çok değişmemiştir. benim 0,44 amh1.36 idi 8 ay önce simdi bilmiyorum
Geçmiş olsun canım, Allah bir daha kayıp yaşatmasın, hiç bir anneye. İnşallah tekrardan sağlıklı bir gebelik yaşarsın.Günaydın kizlar benimde iki buçuk yıl onc ki değerlerim amh 0.87 FSH 13.5 ilk tüp bebek Şubat'ta negatif ikinci tüp Haziran'da pozitif ama bebeğimin kalbi durmuş bugün kürtaja alacaklar,gerçekten o kadar zor süreçler yaşıyoruz ki Allah hepimizin yardımcısı olsun dilerim kimse bu imtihani yaşamaz,her şeyin hayırlısını isteyin kızlar
Allah razı olsun canım,inşallah sağ salim bebeğini kucağına alırsınGeçmiş olsun canım, Allah bir daha kayıp yaşatmasın, hiç bir anneye. İnşallah tekrardan sağlıklı bir gebelik yaşarsın.
Cok geçmiş olsun Allah yardimcin olsun. Sabırlar versin. Yaşamayan bilmez çok çok zor.Günaydın kizlar benimde iki buçuk yıl onc ki değerlerim amh 0.87 FSH 13.5 ilk tüp bebek Şubat'ta negatif ikinci tüp Haziran'da pozitif ama bebeğimin kalbi durmuş bugün kürtaja alacaklar,gerçekten o kadar zor süreçler yaşıyoruz ki Allah hepimizin yardımcısı olsun dilerim kimse bu imtihani yaşamaz,her şeyin hayırlısını isteyin kızlar
Allah razı olsun canım,başka türlü hastalıklarimiz olsa bu kadar belki etkilenmeyiz ama yumurta azlığı maalesef başlı başına stresli bir süreç,Allah hepimizin yardımcısı olsun.Cok geçmiş olsun Allah yardimcin olsun. Sabırlar versin. Yaşamayan bilmez çok çok zor.
AVALON80 MERHABA,Ben de 38 yaşındayım. 0,47 Amh değerim.1. Denemede 2, 2. Denemede 1, 3. denememde 3 embriyom oldu, şu an hamileyim. 1 tane bile olsa yeter. 0,99 kötü bir değer değil. İnşallah siz de en kısa zamanda pozitif haberini alırsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?