AMH DEĞERI DÜŞÜK OLUP HAMİLE KALANLAR

Iva yöntemi nedir?
Japon bilim adamı bi yöntem geliştirmiş uyuyan yumurtaları uyandırma diye erken menapoz hastalarina yapilan bisey hacettepe de deney grubu oluşturulmuştu bana dediler 2 kişilik yer var bende 3 ay umutla bekledim aradı ve dediki hastalarimiz arasında en uzun süre adet göremeyen(6ay) sizsiniz kabul edinmediniz dediler...

Bana da yorum yapın lütfen. Şansım varmi yok mu. Doktora ne sorayim. 2. Defa tup bebek deneme kararini çok zor aldım. Ilki gibi olumsuz olsun istemiyorum

Bana da yorum yapın lütfen. Şansım varmi yok mu. Doktora ne sorayim. 2. Defa tup bebek deneme kararini çok zor aldım. Ilki gibi olumsuz olsun istemiyorum
Öncelikle sakin olun, inşallah sonucu güzel olur. Doktora karar vermişsiniz ki randevu almışsınız. Görüşmede sürecin nasıl ilerleyeceği konusunda kaygılı olduğunuzu doktorunuza bildirin ki sizi bilgilendirsin. Sonuçta biz sorsak ta sormasak ta tıbbi Bilgi ve deneyimlerine göre doktor karar veriyor, biz müdahele etmiyoruz yapılacak işlemlere. Amh değerinizin değişmiş olması tedavinizi etkilemez, yumurtlamanız devam ettiği sürece şans vardır. Şansım var mı yok mu demişsiniz ama, şansınız olmasa doktor zaten bunu size söylerdi biz burdan ne diyebiliriz . İnşallah kafanızı toparlar güzel sonuçları alırsınız

Tesekkur ederim yorumunuz için.basimdan 1 kez geldi gecti ama cidden anlamadim nasil oldu.

Bu ay c-life macun kullandım ya ondanmidir nedir adetim 24. Gün geldi. Normalde 27. veya 28. Gunde gelirdi. Acaba normal yoldan olur mu ki diye de bir taraftan deniyoruz tup bebek merkezine gideceğimiz tarihe kadar. 2 aydir düzenli yumurtlamam gerçekleşti ama biz yakalayamadık. Şimdi 3. Aydayim deniyoruz. Olursa macunun faydası olur belki de. Diğer yandan önceki aylarda yumurtlama takibim yapılmadı belki de her ay yumurtladim ama kalitesizdi diye gebelik oluşmamış olabilir. Ya da biz tarihini tutturamadik. Simdi hergun deniyoruz nasip diyeceğim artık. 2. Denemeye gideceğimi de bu grup dışında kimseye söylemeyeceğim. Eşim ve ben bileceğiz.

İnşallah hayırlısıyla nasip olur bu sefer. Hayırlı olsun tedaviniz. Clife macunu ben de almak istiyorum ama karar veremiyorum bir türlü. Faydasini görürsünüz inşallah

Kızlar umut olsun diye yazıyorum sizlere ...2 yıl önce ilk bebeğime amh 1.1 ile gebe kaldım kendiliğinden quenzim q10 kullanmıştım ... amh a tekrar baktırdım 0.6 olmus ve ben bu sefer kaza ile hamile kaldım ... gönlümüzün ferah turun .. inanın zamanı var . Rabbim hepimize sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin

0.6 ile hamile kaldiysaniz hiç boşuna yi bebek diye ugrasmamak mi lazım ki.
Ya da bebek fikrini tamamen kafadan atmak mi gerekiyor acaba. Resmen 3 yıl olacak her ay acaba bu ay olmusmudur kaygısıyla yaşıyorum ve olmuyor. Kimi duysak biz vazgeçtik kendiliğinden oldu diyorlar. Ben de 35 oldum daha fazla yaslanmadan olsun bitsin istiyorum. Kafam bi milyon.

Günaydın kizlar benimde iki buçuk yıl onc ki değerlerim amh 0.87 FSH 13.5 ilk tüp bebek Şubat'ta negatif ikinci tüp Haziran'da pozitif ama bebeğimin kalbi durmuş bugün kürtaja alacaklar,gerçekten o kadar zor süreçler yaşıyoruz ki Allah hepimizin yardımcısı olsun dilerim kimse bu imtihani yaşamaz,her şeyin hayırlısını isteyin kızlar

Geçmiş olsun canım, Allah bir daha kayıp yaşatmasın, hiç bir anneye. İnşallah tekrardan sağlıklı bir gebelik yaşarsın.

Cok geçmiş olsun Allah yardimcin olsun. Sabırlar versin. Yaşamayan bilmez çok çok zor.

Cok geçmiş olsun Allah yardimcin olsun. Sabırlar versin. Yaşamayan bilmez çok çok zor.
Allah razı olsun canım,başka türlü hastalıklarimiz olsa bu kadar belki etkilenmeyiz ama yumurta azlığı maalesef başlı başına stresli bir süreç,Allah hepimizin yardımcısı olsun.

AVALON80 MERHABA,
BU MESAJI BİRAZ AĞLAYARAK YAZIYORUM , GEÇEN HAFTA 2. TÜP BEBEK DENEMEM DE NEGATİF İLE SONUÇLANDI. YAŞLARIMIZ YAKIN DİYE YAZIYORUM. ALLAH BEBEĞİNİZİ SAĞSALİM SİZE KAVUŞTURSUN. 37 YAŞINDAYIM, AMH DEĞERİM 4'ÜN ÜZERİNDE ÇIKMASINA RAĞMEN İLK TÜP BEBEK DENEMEMDE TOPLANAN 10 YUMURTANIN HİÇBİRİ DÖLLENMEDİ. 2. TÜP BEBEK DENEMEMDE 4 YUMURTA TOPLANDI 2 TANESİ DÖLLENDİ, 2Sİ DE TRANSFER EDİLDİ AMA SONUÇ NEGATİF.17 YILDIR SİGARA İÇTİĞİM İÇİN OLABİLİR ANCAK SON DENEMEME BAŞLAMADAN ÖNCE SİGARAYI BIRAKTIM. HANGİ MERKEZDE YAPTIRDINIZ TÜP BEBEK DENEMENİZİ, NE TAVSİYE EDERSİNİZ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…