AMH DEĞERI DÜŞÜK OLUP HAMİLE KALANLAR

Amin inşallah sağlıkla kucağıma alabilirim. Canım ağlama, yeter ki yumurta olsun, her şeyin bir zamanı ve çözümü vardır. Sigara evet tartışmasız zararlı. Fakat ben de senin gibi bırakamadım ve embriyo transferine kadar ancak günde 5-6 ya indirebildim. Transferden sonra günde 2-3... Ben de pozitifi alınca olay koptu, o anda süper bir güç geldi ve bıraktım. Amh değerine göre sanırım PKO lusun. Çok yumurta olup, kalitesiz olması ve döllenmemesi problemi oluyor bildiğim kadarı ile. Dr lar bunun için birçok farklı yöntem uyguluyorlar canım. Sağlıklı yumurta toplamak için, ilaçsız veya çok az ilaçla tedavi yapıp doğal siklusta sağlıklı yumurta toplayıp, dondurup biriktiriyorlar mesela... Önemi olan doğru DR u bulman. Ve bir negatif aldıysan mutlaka histeroskopi ile herhangi bir engel varmı diye bakılmalı, belki başka testler de yaparlar nedenini anlamak için. Ben Ankaradayım, Prof. Dr. Cem Atabekoğluna gittim, işlemler özel HRS Kadın hastanesinde oldu. Memnun kaldım. Sana tavsiyem en az 6-7 DR a git ve sana en fazla doğru bilgiyi veren ve şunu acilen/mecburen yapmalısın diyen DR U değil, sana seçenekler verebilen DR u seç.

Çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için PKO hastalığı yok ben de,o yüzden şaşırdım ikincisinde az yumurta olmasına.Neyse önemli olan azlığı değil kalitesi zaten.Benim yumurtalarımın biri mikroenjeksiyon biri de doğal yolla döllenmiş,hatta doğal olan iyi kaliteydi ama olmadı.İlk kanda gebelik test sonucunu gördüğümde pozitifti ama giderek düştü değerler .Umarım çok geç olmadan ben de anne olabilirim.37 yaş moralimi bozuyor,çok geçkaldığımı hissediyorum ama geç evlendim yapılabilecek birşey yok.Benim yaşım da başarıya ulaşanları duyunca çok seviniyorum.Allah çok güzel günleri sana yaşatsın inşallah bebeğinle,sağsalim kucağına alman dileğiyle .Sağol cevabın içim tekrardan.

Hiç ümidini kaybetme, yumurtan varsa hele de iyi kalite olabiliyorsa eli kulağındadır. İnşallah en kısa zamanda

Test yaptın mı inşallah olumlu olur

İnşallah 3 ağustos test günüm, idrar testi yapmadım üzülürüm diye korkuyorum, günü gelinceye kadar bekleyeceğim sanırım. Hiç belirtim yok belirtisi olmadan pozitifi görenler var mı acaba
Karın ağrısı varmı benim de hiç belirtim olmamıştı hatta cok stres olmuştum belirti yok diye sadece bikac kere kramp girdi karnıma birde cok sinirliydim

Karın ağrısı varmı benim de hiç belirtim olmamıştı hatta cok stres olmuştum belirti yok diye sadece bikac kere kramp girdi karnıma birde cok sinirliydim

Adetim yaklaşıyor gibi hafif bi ağrım var, kramp değilde sol tarafımda sızı oldu iki gün. Sizin ilk tedavide mi oldu gebelik? Bebeğinize kavuştunuz sanırım, allah bağışlasın :) darısı başımıza inşallah..

İnşallah 3 ağustos test günüm, idrar testi yapmadım üzülürüm diye korkuyorum, günü gelinceye kadar bekleyeceğim sanırım. Hiç belirtim yok belirtisi olmadan pozitifi görenler var mı acaba
Var canım var, hiç merak etme inşallah pozitiftir sağlıkla. Ben pozitifi gördükten sonra 2-3 hafta daha hiç bir belirti yaşamadım.

Hayır ilk tedavide olmadı ama benim yanlış merkez seçimi oldu biraz ilk tedavim e2 hormonu yüzünden iptal oldu yani bana öyle söylediler tam 1 yıl sonra aynı gün bebeğimin kalp atışlarını gördük çok şükür şimdi 8.5 aylık oldu Rabbim sizin de yüzünüzü güldürsün burda bu rahatsızlıkla basa cıkmaya calışan herkesin yüzünü güldürsün gercekten zor bir sınav bu rahatsızlık

Merhaba tüp bebek tedavisinin 5. Günü.
Doktor ultrasonda sağ yumurtalikta 3 tane yumurta gördü.
Boyutlari: 14 mm, 13 mm, 9,9 mm. Solda yumurta yok. Doktor büyük ihtimal cumartesi opu olur dedi.
Rezervim az, amh 0,70. Ama 5-6 tane yumurta olur zannetmistim. Kan tahlili yapıldı. Hemsireye sordum E2 değeri 51 çıktı. Doktorla konusmadim ama iyi bir değer değil sanırım. Moralim bozuldu. Bu östrojen değeri yukseltilebilirmi? Vu değer düşük olduğunda sanirim yumurtalar ya boş çıkıyor ya da kalitesiz.

Bugün evlilik yıl dönümümüz, yazlığımızdayız, eşim üzerime titriyor, transferden beri bir tabak bile almadım elime, dışarıda bir yemek yiyelim dedik yola çıktıktan 10 dk sonra trafik kazası geçirdik aniden yola çıkan sarhoş ve ehliyetsiz motorsiklete çarptık, mala gelen geldi canımıza bir şey olmadı şükür, ama öyle korktum ki sanki hamileyim bebeklerime bir şey olacak diye, eşim polislere diyor ki karım hamile sakin bir yere geçsin.. Allahım zorda bırakmasın, bizim bu tedavi süreçlerinde yaşadıklarımızı, başına gelmeyen kimse anlayamaz. Allahım isteyen herkese sağlıklı evlatlar versin.

Gecmiş olsun canım kanama vs olmadıysa sende korkma bu arada sen bilirsin tabi ama artık kan testinde çıkar ben 8.gün yaptırmıştım testi çünkü 5. Gün embriyosunda 8 .günde de belli olur demişti dr um

Arkadaşlar mrb benimde amh değerim çdk düşük genelde bi yumurta çıkıyor daha önce opudayumurtam boş çıkmıştı. BBu ay tekrardan tedaviye başladık ilk beş günlük ilaç ve iğne tedavisi oldu sonra kontrolüm vardı ilaçlara tepki vermiş yumurtadedi doktor. Üç gün sonra tekrar çağırdı gelişimi durmuş aynı kalmış dedi ilaçları kesip cumartesi tekrar çağırdı belki ilacı kesince gelişim gösterebilir dedi .Böyle olup yumurtası gelişen varmı lütfen bilen varza yardım etsin çok üzgünüm

Amh degeriniz kaç

Cok geçmiş olsun benden de 4 yumurta toplanmıştı. Sakin moralinizi bozmayın. En önemlisi moral. Ben de y umurtam az diye çok üzülmüştüm.

Cok geçmiş olsun benden de 4 yumurta toplanmıştı. Sakin moralinizi bozmayın. En önemlisi moral. Ben de y umurtam az diye çok üzülmüştüm.

Teşekkür ederim cevabınız için. Yumurta sayım az ama kalitesi de düşük. Doktorla konusmadim ama E2 değerinden anladım. Yarın yine kontrol var. Napacagim ben. Olmayacak gibi hissediyorum. E2 değeri yukseltilebilen bir seymi? Opu iptali mi olur bu değere gore

Opu iptali ile ilgili bilgim yok. Daha doğrusu E2 yi de bilmiyorum. Ama 1 defa tup bebek denedim. Ve bi denemede olumsuz düşünmenin durumu daha da kötü etkilediğini öğrendim. Doktoruma 4 yumirta duyunca napacaz diye sorduğumda kararsız kaldım demişti. Ne bende moral o dakika yerlere indi. Ve ben transferden sonra bile hep olmayacak tutmayacak diye düşündüm ve olundu sonuçla karşılaştım. O nedenle tekrar denersem asla moralimi bozmayacagim dedim. Olumlu düşünüp olumluydu çağırmak lazım. Sayı önemli değil TEK yumurta yeter. Başaracağız insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…