- 26 Temmuz 2018
- 131
- 167
- 53
- 40
- Konu Sahibi crocus7919
-
- #5.741
Kızlar 0.60 amh değerim 33 yaşındayım,
4. Tedavimde 2 embriyo elde ettik 5. Güne ulaştılar 2 si transfer edilmişti :)
Bugün kan sonucumu aldım allah devamını kısmet ederse hamileyim :)
Bu süreçte çok üzüldüm, yıprandım, çok umutsuzdum, olumsuz olursa bi daha tedavi istemiyorum demiştim,
Çok emek verdik allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın, Allahım isteyen herkese nasip etsin.
Hayırlı olsun Allah ım tamamına erdirsin inşallahKızlar 0.60 amh değerim 33 yaşındayım,
Bu süreçte çok üzüldüm, yıprandım, çok umutsuzdum, olumsuz olursa bi daha tedavi istemiyorum demiştim,
Çok emek verdik allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın, Allahım isteyen herkese nasip etsin.
Bhcg Değerin kac çıktı pekiKızlar 0.60 amh değerim 33 yaşındayım,
benim de amh değerim 0,72 canımHayırlı olsun. Böyle güzel haberler almak bize de umut oluyor. İnşallah sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız.
Tedavinizi hangi merkezde oldunuz?
Tedavide kullandığınız ilaçları, kurleri ve besin takviyesi varsa paylaşır mısınız?
Amh 0,70. Tüp bebek tedavisine başladık. Yarın son kontrole gideceğim. 3 tane follikul var. Onların icinden de yumurta çıkar mı bilmiyorum. E2 değeri düşük (ilk 51, ikinci 77) sizin değerleriniz nasıldı?
benim de amh değerim 0,72 canım
2 gün önce opu oldum benden de 3 yumurta toplandı
ve sadece 1 i döllendi şimdi sabırla onun bölünmesini bekliyoruz
herşey yolunda giderse eğer yarın transfer olacağım
benim kistim çikolata kisti sebebiyle düşük
sizin sıkıntınız ne ?
Bhcg Değerin kac çıktı peki
kötüyü çağırma iyi olur inşallah 1 olsun bizim olsunİnşallah transfer sonucunuz da olumlu olur.
Rezerv azlığı var maalesef. Adetin ikinci günü 3-4 yumurta görünüyordu zaten. Erken menopoza dogru gidiyorum. Pazartesi opu olur dedi doktor. Ama opudan da ümitli değilim. Büyük ihtimal kalitesiz çıkacak yumurtalar.
Hayırlı olsun. Böyle güzel haberler almak bize de umut oluyor. İnşallah sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız.
Tedavinizi hangi merkezde oldunuz?
Tedavide kullandığınız ilaçları, kurleri ve besin takviyesi varsa paylaşır mısınız?
Amh 0,70. Tüp bebek tedavisine başladık. Yarın son kontrole gideceğim. 3 tane follikul var. Onların icinden de yumurta çıkar mı bilmiyorum. E2 değeri düşük (ilk 51, ikinci 77) sizin değerleriniz nasıldı?
Merhaba ben de 26 yaşındayım amh 0.27 ve 0.55 sizin kaç? Tedaviye başlayacak mısın?Evet fsh yada e2 ile degerlendirilip kaliteli yumurtaya bakiliomus sanirim. Bakalim carsambaya doktor ne soyleyecek ben netten gordum sonuclarimi. Daha doktor gormedi. Bu amh umarim okudugum kadar kotu deildir. Daha 26 yasindayim menopoz belirtileri die okuyunca soka girdim resmen
Tedavilerimden iki ay kadar önce biosteron ve omepa q10 kullanmaya başladım.
1. Tedavimde humatrope (büyüme hormonu) merional + hatırlamadığım bir ilaç kullandım. 3 folikül görünüyordu, 2 yumurta toplandı , yumurtalar kalitesizdi döllenme olmadı.
2. Tedavide doktorum rahim içini uygun bulmadı ilaçsız gelişen bir yumurtayı almaya karar verdi sadece çatlatma iğnesi kullandık doğal siklus deniyor. Fakat toplanan bir yumurta döllendi ama bölünmedi.
3. Tedavide gonalf 150 merionel 75 kullandım 3 folikül görünüyordu 4 yumurta toplandı. :) çok sevinmiştik 2 tanesi kaliteli 2. Gün embriyosu oldu riske atmamak için hemen donduruldu. Bir ay sonra 2 tane 2. Gün transferi yapıldı, negatif sonuç aldık.
4. Tedavide gonal f 150, merional 75, ve humatrope kullandım. 4 yumurta toplandı. 4 yumurta da döllendi ve 5. Güne ulaşacaklar mı diye bekleyeceğiz dediler ve 2 tanesi 5. Gün blast embriyo olarak donduruldu. 3 ay geldim gittim doktora transfere uygun bulmadılar son regl de her şey uygun dediler, sonuç pozitif :)
Bu süreçte vitaminlerimi hiç bırakmadım, doğal beslenmeye çalıştım, paketli ürünlerden uzaklaştım, mutfak masamda bal ve çörekotu karışımım vardı aklıma geldikçe çay kaşığıyla yedim, hiç yemediğim gün de oldu.
Ama bence sağlıklı yumurta gelişimi için en önemli şey stressiz olmak, son tedavimde kısmet dedim hiç üzmedim kendimi, kan sonuçlarını sormadım e2 gibi değerleri, çünkü doktorum değerlerin uygun olmasa zaten devam etmeyiz demişti.
Bahçeci umut tüp bebek te Cem çelik ile yapıldı tedavilerim.
Cok sevindim hadi hayırlısı olsun hakkınızda. Ben de yarin doktora gideceğim tup bebek merkezine bakalım ne diyecekler.Kızlar 0.60 amh değerim 33 yaşındayım,
Ben d vitamini kullandım haftada 1 ampul. AMH 0.36 bende. Geçen yil o.79şuSizinki ne kadar dusuk?
D vitamini omega ve quenzim kapsulleri degeri artiriyo die okumustum bi yerde, siz onlari denedinizmi
Bence gebelik için plan yapmamak lazım. Ben plann yaptim olmadi. Subat gelirse 3 yil olacak plan yapmaya başlayalı ve her ay adet oldukça aglamaktan yoruldum. 35 yaşındayım.Yaşınız kaç ve kaçtan kaça düştü? Bir kaç yıl içinde gebelik planım var erkenden gidip baktırayım dedim, fsh baktırmadım sadece amh baktırdım ama. Bu yeterli mi bilmiyorum gerçi
Teşekkür ederim cevabınız için. İnşallah bizlere de nasip olur.
Cok sevindim hadi hayırlısı olsun hakkınızda. Ben de yarin doktora gideceğim tup bebek merkezine bakalım ne diyecekler.
Amin insallah Rabbim kucaginizada almayi nasip etsin. Gercekten surec zorKızlar 0.60 amh değerim 33 yaşındayım,
Evet gecen hafta basladik carsamba sonuc gostericem ne dicekler bakalim.Merhaba ben de 26 yaşındayım amh 0.27 ve 0.55 sizin kaç? Tedaviye başlayacak mısın?
Evet çok zor bir durum bu durumu yaşamayan kimse bizim halimize anlamaz ama ne mucizeler görüyoruz. Allah bu durumda olan herkese sabır versin.Benim de amh degerim çok düşük birçok kez tüp bebek tedavisi gördüm ama nasip olmadı. Amh degeri 0.001 olup da hemde doğal yoldan hamile kalan tanıdığım var. Insan ister istemez umutsuzluğa kapiliyor ama Allah istedikten sonra hersey oluyor. Umarım bu duyguyu tatmak için herşeyi ni verebilecek durumda olan bu uğurda çok emek harcayan herkes annelik duygusunu bir an önce tadar.Ben de çok ağladım şu anda gözlerim şiş halde buraları okuyorum. Doktor çok konuşmadan sadece Kıbrıs düşünür müsün doner falan dedi şaşırdım hayır düşünmem dedim. Direk bu konuyu kapat o zaman olmaz dedi. Bir de çıkmadan kapıdan ,tıp dışı şeyler de yapma soğan kürü gibi falan dedi. Yumurtlamanın tekrar olması ölüyü diriltmek gibi bişey dedi. Bir an önce odadan çıkmak istedim çünkü konuştukça ağlayacak duruma geldim orada. Arı sütü bal polen 1 ay kullandım . Hayt+civan perçemi ekstratı kullanmıştın .Gluhopage kullanıyorum 2 aydır . Üstelik doktora gösterdiğim sonuçlar 3.5 ay önce adetli değilken yaptırdığım test sonuçladıydı. Adetin günü tekrar bakalım bile demedi. Bu konuyu kapat demesi çok zoruma gitti.
Aynı şeyi ben de çok duydum kafamdan bebek fikrini attıktan sonra hamile kaldım diyenleri. Ama ben de bir türlü atamiyorum acaba bu ay olursa diye ağır bile kaldırmiyorum her ay böyle geçiyor. Akıllarından nasıl çıkarabiliyor acaba benim 3 yildir her an aklımda bir türlü çıkmıyor. Çıkartmaya çalışsam bile bir bebek görmek yada lafını geçmesi bile içimi acıtıyor.0.6 ile hamile kaldiysaniz hiç boşuna yi bebek diye ugrasmamak mi lazım ki.
Ya da bebek fikrini tamamen kafadan atmak mi gerekiyor acaba. Resmen 3 yıl olacak her ay acaba bu ay olmusmudur kaygısıyla yaşıyorum ve olmuyor. Kimi duysak biz vazgeçtik kendiliğinden oldu diyorlar. Ben de 35 oldum daha fazla yaslanmadan olsun bitsin istiyorum. Kafam bi milyon.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?