- Konu Sahibi crocus7919
-
- #5.781
Eger anne olmayı gercekten istiyorsanız o küçük ihtimalin peşinden koşmak gerekiyor ben öğrendiğimde amh ım 0.16 idi. Önce siz çabalayın inanın ve dua edin isyan etmeden hakkınızda hayırlı ise yaradan nasip ediyor bu dönemi kendinizi rahat hissedeceğiniz bir dr la gecirmek de önemliAyni merkezde farkı doktora gitmek nasıl olur bilemiyorum. Izmir e şehir dışında gelip gitmiştim. Kendiliginden yumirtlamam gerceklesiyor. Sadece normal yoldan hamile kalamiyorum. Fsh im en cok 10a kadar yükseldi. Her ay adet oluyorum. Ben sadece boşa küre çekmek istemiyorum. Tabiki bana kesinlikle bu kez olacak diyemez hiç kimse. Ama çok kucuk bir ihtimalim varsa da o küçük ihtimalin peşinden koşmak doğru gelmiyor bana. Normal bir muayenehanede gittiğim Doktor amh için 0.5 in altına düşmüş tup bebekle olan normal yoldan da olur. Tup bebek 0.5 altına çok önermiyoruz dedi.
Merhaba amh değerlerimiz birbirine çok yakın acaba şuanki durumunuz nedir ?Eger anne olmayı gercekten istiyorsanız o küçük ihtimalin peşinden koşmak gerekiyor ben öğrendiğimde amh ım 0.16 idi. Önce siz çabalayın inanın ve dua edin isyan etmeden hakkınızda hayırlı ise yaradan nasip ediyor bu dönemi kendinizi rahat hissedeceğiniz bir dr la gecirmek de önemli
Belki ikiz de olabilircok sevindim bu bebişler bize Allah ın bir mucizesi
Bugün yeniden yaptırdık kan testini 1362 değerimmutluluktan ağlıyorum kaç saattir
Şuan cok şükür 8.5 aylık bir oğlum var cok cabaladım gercekten cok agladım negatif gördüm dibe vurdugum anlar oldu ama inancımı ve umudumu kaybetmedim ve cok şükür Rabbime bana nasip etti dilerim size de nasip eder en kısa zamandaMerhaba amh değerlerimiz birbirine çok yakın acaba şuanki durumunuz nedir ?
Bu macunun adı nedir nerden aldınız acabaBişey sorucam benim kullanmak istediğim bi macun vardı bayanlara özel bi macun. O macunla hamile kalan çok kişi var (genellikle pkolular ) ama yinede çok işe yarar bi macun gibi duruyo. bizim geubumuzdakilerden bile kullanıp hamile kalan var. Hatta Donasyon önerilmiş bu kullanıp hamile kalan kişilere.. acaba ilaçsız yumurta geliştirmeye çalışırken bu macun kullanılabilirmiki ? İçeriğine baktım bal Aslanpençesi hayıt tohumu adaçayı civanperçemi çam balı çörekotu falan var.
Adı c-life macunun ben de kullandım. Internetten sipariş ediliyor. Ben geçen ay ve bu ay kullandım. Ama düzenli kullanmadım. 1 kavanoz geliyor 20 günlük macun var içinde. Bende onunla hamile kalanları duydum. Yemeklerden önce aç karnına alınıyor. Ben dışarda yediğim günler kullanamamistim.
canim amh kac bilmiyorum ama ben negatif tup bebekten sonra bu macunu 1 ay kullandim o ay olmadi 2. ayda asilama yapalim demisti doktorum bu macunla beraber ignelerimi oldum ve sadece 4 folikulum vardi biri gelismisti ve suanda 7 aylik hamileyim amh da 0.34 tu benimPeki gelişme oldu mu acaba. Folikül sayınız arttı mı . veya folikül göründümü. Sizdeki sorun neydi ve bu macunu kullandınız. faydasını gördünüz mü acaba
canim amh kac bilmiyorum ama ben negatif tup bebekten sonra bu macunu 1 ay kullandim o ay olmadi 2. ayda asilama yapalim demisti doktorum bu macunla beraber ignelerimi oldum ve sadece 4 folikulum vardi biri gelismisti ve suanda 7 aylik hamileyim amh da 0.34 tu benim
7 8 en fazla cikiyordu canim tup bebekte 1 tane yumurta buyudu oda 3. gunde gelisimi gerideydi macunu kulladigim ay fsh degerin falan normale donmsutuPeki tüp bebekten önce ve macundan önce kaç folikül yumurta görünüyordu biliyor musun canım acaba
Şu an hamile değilim. Ben 1 aylık macunu 2 ayda bitirdim. Yani düzenli kullanamadim. Ama 2 aydır düzenli bir sekilde yumurtam çatladı. Yemeklerden 10 dakika önce kullanmak gerekiyor. AMH 0.36 benim. 3 ay aralıksız kullanmak gerekiyormuş. Bu ay da alıp kullanmayı dusunuyorumAdı c-life macunun ben de kullandım. Internetten sipariş ediliyor. Ben geçen ay ve bu ay kullandım. Ama düzenli kullanmadım. 1 kavanoz geliyor 20 günlük macun var içinde. Bende onunla hamile kalanları duydum. Yemeklerden önce aç karnına alınıyor. Ben dışarda yediğim günler kullanamamistim.
Ben de aldım c Life macun ama sadece adet günlerinde günde 2 defa kullandım. Siz de bu şekilde mi kullandınız? Yönergede öyle yazıyorduŞu an hamile değilim. Ben 1 aylık macunu 2 ayda bitirdim. Yani düzenli kullanamadim. Ama 2 aydır düzenli bir sekilde yumurtam çatladı. Yemeklerden 10 dakika önce kullanmak gerekiyor. AMH 0.36 benim. 3 ay aralıksız kullanmak gerekiyormuş. Bu ay da alıp kullanmayı dusunuyorum
Aşılamayla mı hamile kaldınız Allah tamamına erdirsincanim amh kac bilmiyorum ama ben negatif tup bebekten sonra bu macunu 1 ay kullandim o ay olmadi 2. ayda asilama yapalim demisti doktorum bu macunla beraber ignelerimi oldum ve sadece 4 folikulum vardi biri gelismisti ve suanda 7 aylik hamileyim amh da 0.34 tu benim
Herhangi bir yan etkisi yok değilmiŞu an hamile değilim. Ben 1 aylık macunu 2 ayda bitirdim. Yani düzenli kullanamadim. Ama 2 aydır düzenli bir sekilde yumurtam çatladı. Yemeklerden 10 dakika önce kullanmak gerekiyor. AMH 0.36 benim. 3 ay aralıksız kullanmak gerekiyormuş. Bu ay da alıp kullanmayı dusunuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?