AMH DEĞERI DÜŞÜK OLUP HAMİLE KALANLAR

Eger anne olmayı gercekten istiyorsanız o küçük ihtimalin peşinden koşmak gerekiyor ben öğrendiğimde amh ım 0.16 idi. Önce siz çabalayın inanın ve dua edin isyan etmeden hakkınızda hayırlı ise yaradan nasip ediyor bu dönemi kendinizi rahat hissedeceğiniz bir dr la gecirmek de önemli

Cok teşekkürler yorumunuz için. Çok kararsızlık ve gelgit yaşıyorum. Doktora soracağım sorulari yazıp gideceğim unutmamak için. Sakin ve stressiz olmak gerekli bunu öğrendim ama uygulayamiyorum.

Merhaba amh değerlerimiz birbirine çok yakın acaba şuanki durumunuz nedir ?

Merhaba arkadaşlar. Bugün opu işlemi oldu. 2 yumurta çıkmış. Yarın Embriyolog arayip bilgi verecekmiş. İnşallah kaliteli çıkarlar.
Doktor ilaç yazdı. Prolutex diye bir ilaç var ( progesteron) Gobekten yapacaksın dedi hemşire. Bu ilaç çok acıtıyor mu? Kalçadan progesteron yaptiranlar çok ağrı oluyor yazmışlardi. Kullanan var mı?

Bugün yeniden yaptırdık kan testini 1362 değerim mutluluktan ağlıyorum kaç saattir
Agla ama cok aglama artık kendine cook dimkat etme zamanı keyifli bir yolculuk Allah ım tamamına erdirsin cok seviniyorum böyle haberler alınca haaa bu arada 3 canlı olabilirsin

Merhaba amh değerlerimiz birbirine çok yakın acaba şuanki durumunuz nedir ?
Şuan cok şükür 8.5 aylık bir oğlum var cok cabaladım gercekten cok agladım negatif gördüm dibe vurdugum anlar oldu ama inancımı ve umudumu kaybetmedim ve cok şükür Rabbime bana nasip etti dilerim size de nasip eder en kısa zamanda

Bu macunun adı nedir nerden aldınız acaba

Adı c-life macunun ben de kullandım. Internetten sipariş ediliyor. Ben geçen ay ve bu ay kullandım. Ama düzenli kullanmadım. 1 kavanoz geliyor 20 günlük macun var içinde. Bende onunla hamile kalanları duydum. Yemeklerden önce aç karnına alınıyor. Ben dışarda yediğim günler kullanamamistim.

Peki gelişme oldu mu acaba. Folikül sayınız arttı mı . veya folikül göründümü. Sizdeki sorun neydi ve bu macunu kullandınız. faydasını gördünüz mü acaba

Peki gelişme oldu mu acaba. Folikül sayınız arttı mı . veya folikül göründümü. Sizdeki sorun neydi ve bu macunu kullandınız. faydasını gördünüz mü acaba
canim amh kac bilmiyorum ama ben negatif tup bebekten sonra bu macunu 1 ay kullandim o ay olmadi 2. ayda asilama yapalim demisti doktorum bu macunla beraber ignelerimi oldum ve sadece 4 folikulum vardi biri gelismisti ve suanda 7 aylik hamileyim amh da 0.34 tu benim

Peki tüp bebekten önce ve macundan önce kaç folikül yumurta görünüyordu biliyor musun canım acaba

Peki tüp bebekten önce ve macundan önce kaç folikül yumurta görünüyordu biliyor musun canım acaba
7 8 en fazla cikiyordu canim tup bebekte 1 tane yumurta buyudu oda 3. gunde gelisimi gerideydi macunu kulladigim ay fsh degerin falan normale donmsutu

Şu an hamile değilim. Ben 1 aylık macunu 2 ayda bitirdim. Yani düzenli kullanamadim. Ama 2 aydır düzenli bir sekilde yumurtam çatladı. Yemeklerden 10 dakika önce kullanmak gerekiyor. AMH 0.36 benim. 3 ay aralıksız kullanmak gerekiyormuş. Bu ay da alıp kullanmayı dusunuyorum

Ben de aldım c Life macun ama sadece adet günlerinde günde 2 defa kullandım. Siz de bu şekilde mi kullandınız? Yönergede öyle yazıyordu

Aşılamayla mı hamile kaldınız Allah tamamına erdirsin

Herhangi bir yan etkisi yok değilmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…