AMH DEĞERI DÜŞÜK OLUP HAMİLE KALANLAR

Ben de aldım c Life macun ama sadece adet günlerinde günde 2 defa kullandım. Siz de bu şekilde mi kullandınız? Yönergede öyle yazıyordu
Ben gün de 3 defa kullandım. 2 defa yemek yiyenler 2 defa kullandı yazıyor. 3 ogun yiyen 3 defa. Ben kez günler. 2 defa bazı günler unuttum. Düzenli kullanamadim. Bu ay düzenli kullanacağım inşallah

Herhangi bir yan etkisi yok değilmi
Bal ile karışık bir macun. Yan etkisini bilmiyorum yani ben bir değişiklik farketmedim kendimde. Kullanmadan iyiyice karıştırmak gerekiyor çünkü içindeki bitkiler balin yüzeyine çıkıyor.
Ilk kullandığım ay adetim 24. gün geldi. Genelde 27. Veya 28. Günler gelir. Doğum kontrol hapı kullanıp bıraktıktan sonra da erken gelir birkaç gun bende.

Arkadaşlar bahçecide rezerv düşüklüğünde en iyi doktor hangisi acaba ? Yada İzmir veya İstanbul’da duyduğunuz tavsiye edebilceniz iyi bi doktor varmı ?

Fsh 18.81
E2. 43.07 fsh çok yükselmiş benim. Ama E2 nasıl sizce. Ben bu değerlerle tup bebekte başarılı olabilir miyim hiç fikrim yok. Doktora gidiyorum su anda. Bu sonuçlar adetin 2. Günü yapıldı. AMH zaten düşük. Derin bir iç çekiyorum. Ve nasip diyorum. Yorumlarsaniz sevinirim.

Ben hiç fsh baktırmadım üstelik e2 de bakmadı dr um ben ona güvendim hiçbirseyi takma kafana dr unu iyi sectiysen güven ona bu degerler ancak strese sokar insanı

Kendime doktor sadece araç,nasipte varsa olur diyorum ama dediginiz gov strese soktu beni. Şimdi bir aldım soracağım sorulari ona göre tek tek sorup öğreneceği inşallah.

Benim fsh bu kadar yuksek degil ama adetin 2. Gunu e2 89 çıktığı için tedavim ertelendi . E2 nin 50 nin altinda olmasi gerekiyormuş. Stres yapmayin.

Arkadaşlar bahçecide rezerv düşüklüğünde en iyi doktor hangisi acaba ? Yada İzmir veya İstanbul’da duyduğunuz tavsiye edebilceniz iyi bi doktor varmı ?
İzmir’de Dilek hanımla görüştün mü hiç. Şu an hangi hastanede bilmiyorum ama, ablamla bayağı uğraşmıştı, hatta pozitif gördü ama kimyasal oldu yıllar önce .

Canım bu değerler çok önemli. Bunlara bakmadan tedaviye başlayan DR kör hareket ediyor. E2 nin 80 nin altında FSH ın 10 un altındayken başlamayı tercih ediyorlar. Dr lar daha iyi cevap verecektir, fakat E2 bence çok iyi. Fsh ı düşürebiliyorlar diye biliyorum bir süre tedaviyle. Tez zamanda pozitif haberini almanı dilerim.

Doktorla görüştüm beni acayip rahatlattı.geçen hafta gittigimdeki olumsuz atmosferi unutturdu. 3 tane folikul gördü. tedaviye de başladık. Inşallah 2. Tup bebek denememiz başarılı olur. Ignelerden korksam da yapacağım artık ne yapalim. Bize bayram hediyesi olacak sanırım.
Hemşiresi de çok ilgiliydi. Mutlu ayrıldım ordan.

Çok sevindim canım, içine sinen bir yerle başlamana. İnşallah sonucu da güzel olacak.

Merhaba , fsh değeri önemli değil benim tedavilerim hep 15 üstü değerlerde yapıldı.
Fsh bir kere 15 çıkmış 18 çıkmış yada 20 çıkmış farketmez, bir kere yüksek çıktıysa sonradan çıkan düşük değerler sağlıklı sonuç olmuyor, doktorlar hep en yüksek değeri önemsiyor.
E 2 ise bazen 20 bazen 80 bazen 40 çıktı. E 2 değeri 80-90 üstü olduğunda o ay kaliteli yumurta çıkma ihtimali düşük demektir. O yüzden benim değerim 80 üstü çıktığı aylarda doktorum bu ay yapmayalım diğer ay gel dedi hep.
Yani önemli olan tedavi başında ki e2 değeri ve bu değer bu ay 90 çıktı diye diğer ayda öyle yüksek çıkacağı anlamına gelmiyor. Bence doktorunuza güvenin ve değerler için endişelenmeyin

Dilek hanımın soyadı neydi ? Birde ablanızın durumu nasıldı ?
Dilek Aslan canım. Şimdi Kent te galiba nette öyle gördüm. Ablamın yaptırdığı yıllarda Amh testi filan yoktu ama muhtemelen rezerv azdı. Çünkü 4 deneme de hep 1 yada 2 yumurtası oluşuyordu. 15 yıl öncesi filan o zaman ablam 29 yaşında. İlk kez Dilek hanımda pozitif gördü, kadın aylarca uğraşmıştı hazırlıklarla. Kendisi pozitif enerjili biri hem.

Mrb bayanlar. Size birşey sormak istiyorum. Bu ay relg olmayınca trisequens kullandım ama ilacın ortasında regl oldum. Sizce ilacı bitirmelimiyim yoksa ilacı bırakayım mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…