- 28 Ocak 2018
- 3.527
- 5.363
- 88
- 42
- Konu Sahibi crocus7919
-
- #5.801
Ben gün de 3 defa kullandım. 2 defa yemek yiyenler 2 defa kullandı yazıyor. 3 ogun yiyen 3 defa. Ben kez günler. 2 defa bazı günler unuttum. Düzenli kullanamadim. Bu ay düzenli kullanacağım inşallahBen de aldım c Life macun ama sadece adet günlerinde günde 2 defa kullandım. Siz de bu şekilde mi kullandınız? Yönergede öyle yazıyordu
Bal ile karışık bir macun. Yan etkisini bilmiyorum yani ben bir değişiklik farketmedim kendimde. Kullanmadan iyiyice karıştırmak gerekiyor çünkü içindeki bitkiler balin yüzeyine çıkıyor.Herhangi bir yan etkisi yok değilmi
evet asilamayla hamilr kaldimAşılamayla mı hamile kaldınız Allah tamamına erdirsin
Tedavilerimden iki ay kadar önce biosteron ve omepa q10 kullanmaya başladım.
1. Tedavimde humatrope (büyüme hormonu) merional + hatırlamadığım bir ilaç kullandım. 3 folikül görünüyordu, 2 yumurta toplandı , yumurtalar kalitesizdi döllenme olmadı.
2. Tedavide doktorum rahim içini uygun bulmadı ilaçsız gelişen bir yumurtayı almaya karar verdi sadece çatlatma iğnesi kullandık doğal siklus deniyor. Fakat toplanan bir yumurta döllendi ama bölünmedi.
3. Tedavide gonalf 150 merionel 75 kullandım 3 folikül görünüyordu 4 yumurta toplandı. :) çok sevinmiştik 2 tanesi kaliteli 2. Gün embriyosu oldu riske atmamak için hemen donduruldu. Bir ay sonra 2 tane 2. Gün transferi yapıldı, negatif sonuç aldık.
4. Tedavide gonal f 150, merional 75, ve humatrope kullandım. 4 yumurta toplandı. 4 yumurta da döllendi ve 5. Güne ulaşacaklar mı diye bekleyeceğiz dediler ve 2 tanesi 5. Gün blast embriyo olarak donduruldu. 3 ay geldim gittim doktora transfere uygun bulmadılar son regl de her şey uygun dediler, sonuç pozitif :)
Bu süreçte vitaminlerimi hiç bırakmadım, doğal beslenmeye çalıştım, paketli ürünlerden uzaklaştım, mutfak masamda bal ve çörekotu karışımım vardı aklıma geldikçe çay kaşığıyla yedim, hiç yemediğim gün de oldu.
Ama bence sağlıklı yumurta gelişimi için en önemli şey stressiz olmak, son tedavimde kısmet dedim hiç üzmedim kendimi, kan sonuçlarını sormadım e2 gibi değerleri, çünkü doktorum değerlerin uygun olmasa zaten devam etmeyiz demişti.
Bahçeci umut tüp bebek te Cem çelik ile yapıldı tedavilerim.[/QUOTE
Maşallah ..Rabbim tamamına erdirsin..Sağlıkla kucağına almayı nasıp etsin.
Ben hiç fsh baktırmadım üstelik e2 de bakmadı dr um ben ona güvendim hiçbirseyi takma kafana dr unu iyi sectiysen güven ona bu degerler ancak strese sokar insanıFsh 18.81
E2. 43.07 fsh çok yükselmiş benim. Ama E2 nasıl sizce. Ben bu değerlerle tup bebekte başarılı olabilir miyim hiç fikrim yok. Doktora gidiyorum su anda. Bu sonuçlar adetin 2. Günü yapıldı. AMH zaten düşük. Derin bir iç çekiyorum. Ve nasip diyorum. Yorumlarsaniz sevinirim.
Benim fsh bu kadar yuksek degil ama adetin 2. Gunu e2 89 çıktığı için tedavim ertelendi . E2 nin 50 nin altinda olmasi gerekiyormuş. Stres yapmayin.Fsh 18.81
E2. 43.07 fsh çok yükselmiş benim. Ama E2 nasıl sizce. Ben bu değerlerle tup bebekte başarılı olabilir miyim hiç fikrim yok. Doktora gidiyorum su anda. Bu sonuçlar adetin 2. Günü yapıldı. AMH zaten düşük. Derin bir iç çekiyorum. Ve nasip diyorum. Yorumlarsaniz sevinirim.
İzmir’de Dilek hanımla görüştün mü hiç. Şu an hangi hastanede bilmiyorum ama, ablamla bayağı uğraşmıştı, hatta pozitif gördü ama kimyasal oldu yıllar önce .Arkadaşlar bahçecide rezerv düşüklüğünde en iyi doktor hangisi acaba ? Yada İzmir veya İstanbul’da duyduğunuz tavsiye edebilceniz iyi bi doktor varmı ?
Tesekkurler içime su serptiniz resmen.Benim fsh bu kadar yuksek degil ama adetin 2. Gunu e2 89 çıktığı için tedavim ertelendi . E2 nin 50 nin altinda olmasi gerekiyormuş. Stres yapmayin.
Fsh 18.81
Çok sevindim canım, içine sinen bir yerle başlamana. İnşallah sonucu da güzel olacak.Doktorla görüştüm beni acayip rahatlattı.geçen hafta gittigimdeki olumsuz atmosferi unutturdu. 3 tane folikul gördü. tedaviye de başladık. Inşallah 2. Tup bebek denememiz başarılı olur. Ignelerden korksam da yapacağım artık ne yapalim. Bize bayram hediyesi olacak sanırım.
Hemşiresi de çok ilgiliydi. Mutlu ayrıldım ordan.
Fsh 18.81
Ben ama hiiic umut yok dediler insallah senin vardir.Benim gibi yumurta rezervi dibe vuran yok mu?
Dilek hanımın soyadı neydi ? Birde ablanızın durumu nasıldı ?İzmir’de Dilek hanımla görüştün mü hiç. Şu an hangi hastanede bilmiyorum ama, ablamla bayağı uğraşmıştı, hatta pozitif gördü ama kimyasal oldu yıllar önce .
değeriniz kaç sizin ?Ben ama hiiic umut yok dediler insallah senin vardir.
Dilek Aslan canım. Şimdi Kent te galiba nette öyle gördüm. Ablamın yaptırdığı yıllarda Amh testi filan yoktu ama muhtemelen rezerv azdı. Çünkü 4 deneme de hep 1 yada 2 yumurtası oluşuyordu. 15 yıl öncesi filan o zaman ablam 29 yaşında. İlk kez Dilek hanımda pozitif gördü, kadın aylarca uğraşmıştı hazırlıklarla. Kendisi pozitif enerjili biri hem.Dilek hanımın soyadı neydi ? Birde ablanızın durumu nasıldı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?