AMH DEĞERI DÜŞÜK OLUP HAMİLE KALANLAR

Ne demek, umarım işe yarar... Ben opu günü bırakmıştım yemeyi.

Benim AMH değerim her kan verdiğimde farklılık gösterdi. İlk 0.09 sonra 0,02-0.04 ve en son 0.5 oldu. Rezervimin kendi kendine artacak hali yok. Sonuç çok fazla şeyden etkileniyomuş diye okumuştum bir yerde. Onun dışında evet etkileyen bi şey ama hala tartışmalı bir konu AMH. Sadece buna bakarak söylememiştir. Benim ilk gittiğimde 2 follikül gördü ikinci gittiğimde hiç göremedi. Tedaviye başladık yumurta gelişmedi ama ara verdikten sonra gelişti. Yani neye göre böyle kestirip atmış anlamadım. Canınızı sıkmayın. Kaldı ki imkansız denilip çocuğu olan kaç kişi var.
Ben de ilk Ankara Ünv. Cem Atabekoğlu’na gitmiştim. Ama dedikleri moralimi bozmaktan başka hiçbi işe yaramadı. Benim şansım beni anlayan ve bu rezerv problemiyle ilgilenen doktorumu bulmak oldu:)
Siz de lütfen tek doktorun söylediği ile canınızı sıkmayın, imkanınız varsa farklı doktorlarla görüşün. Allah yardımcınız olsun:)

Son düzenleme:
Rabbim seninde gönlüne göre versin inşallah...ben bişey sormak istiyorum tedaviye baslarken ekstra hangi vitaminleri ve destek ilaçları verdi yumurta kalitesi ve sayı için..yada önerdiği birşey oldumu

Rabbim seninde gönlüne göre versin inşallah...ben bişey sormak istiyorum tedaviye baslarken ekstra hangi vitaminleri ve destek ilaçları verdi yumurta kalitesi ve sayı için..yada önerdiği birşey oldumu

İlk gittiğim zaman Biosteron ve Elevit yazdı ama ben okul döneminde olduğum için erteledim ve kullanmadım. Daha sonra KPSS için erteledim. Yumurta dondurmakta kararın kesinse kullan demişti doktor ama ben neden bilmiyorum almadım hiç ilaçları. Belki daha iyi sonuç alabilirdim kullansaydım. Direk femara ve merional ile tedaviye başladık. Aradan sonra tekrar femara kullanmadım. Tek dikkat ettiğim sağlıklı beslenmekti:)

Doktorunuz kim acaba? Aynı problemler bende de var

Benim folikullerden biri 14 mm olmuş. 4 ya da 5 tane de 10 mm civarında olan varmış. Buyuyebilirde dedi doktor. Catlamasinlar diye iğne yapacağım. E2 103 olmuş. 600 civarı olmaliymis. Moral bozmak yok hayırlısı artik

Yaş ceviz varsa 2 kg kırıp yiyin. Sonuca bakın deniyerek bulursunuz. Ve fsh nız ne durumda.yuksek ise hayıt ıcin..

Denemek lazım. Yas ceviz de deneyeceğim. Corekotu kullanıyorum şimdi. Cidden cok acı.balla yedim

Yazın yaz günü grip oluyorum. ilk Tup bebek tedavimde de grip olmuştum. Bu kez daha başlangıç aşaması ama bogazim ağrıyor ve burnum akmaya başladı. Hayırlısı artık napalim. moral düşürmek yok. Yazık esim de hasta olma diye uyarıyor. Camlar açık yatiyorduk dün gece kapattım. Dua edin bana da.

Allah yardımcın olsun canım. Ben de iptal edilen tedavilerden sonra Saraçoğlunun şubesine gittim. Tahlil sonuçlarına göre kür veriyorlar. Omcelikle fsh yi düşürmek için erken menopoz kürüne başlattılar. Adet bittikten üç gün sonra baslayacagim kure. Kürler bittikten sonra tedaviye başlayacağım

1 tane yumurtam varmış gelişmiş olan. Ama onunda içi dolu mu bosmu topladiktan sonra belli olacak. Birkaç tane de küçük varmis. Onlar da gelisebilirmis. Nasip. Ama biraz canim sıkıldı. Inşallah hayırlısı.

10 mm küçük olanlar. E 2 degerim düşüktü. Ignelerin 7. Günü 103 tu. Muhtemelen tek yumurta olur. Belli olmaz tabi belki küçükler de buyur yarina

10 mm küçük olanlar. E 2 degerim düşüktü. Ignelerin 7. Günü 103 tu. Muhtemelen tek yumurta olur. Belli olmaz tabi belki küçükler de buyur yarina
İnşaallah hayırlısı olur ben burda bi kaç kere okudum büyük olan yumurtayı feda edip tedaviyi uzatıyorlar diğer küçük yumurtaları büyütmek için ama doktorunuz tabi daha iyi biliyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…