AMH DEĞERI DÜŞÜK OLUP HAMİLE KALANLAR

Aradilar bu gun 1 tane oldu yumurtam varmış. 2 tane de geriden gelen vardı onlardan biri de dollendi. 2 tane embriyon oldu dediler. Sevindim. 2 hiç yoktan iyidir. Inşallah transfer de olur ve tutunur bu kez.
Üstünde bir rahatlık var. Sakin kalmaya çalışıyorum

Hakkımızda hayırlısı olsun. Zor süreçler bunlar. Sayıdan ziyade kalite önemli olan. Ve nasip.

Çok güzel maşallah 2 embriyo yeter. Hayırlısıyla transferin de güzel geçer inşallah

Benim de pazartesi transferim. Prolutex diye iğne vermişlerdi bulamadık diye crinone jel verdiler. Aslında mal kullanmak istemiyorum. Uyguladiktan sonra yürüyüş yapmak gerekiyor. Jeldenmidir nedir alındım oldu pamuk gibi. Akşamki jelin kalıntıları sanırım. Keşke iğneyi bulup alsaydık. ama bayrama denk geldi ve nöbetçi eczanelerde yoktu.

Yürümek iyidir CAnım Rahime de kan gitmesi gerekiyor ya

Transfer oldum. 4. Gün emriyosu. 2 adet biri tam gelişmiş biri geriden gelisiyormus. Hakkımızda hayırlısı olsun.

Hayırlı olsun. İnsallah pozitif sonuç alırsın.
Benim de iki embriyo oldu. Biri olgun diğeri geriden geliyordu. 2. Gün transfer etti doktor. Pozitif sonuç aldım. Allah'a şükür. Şimdi de keseyi görebilecek miyim korkusu sardı. Allah yardımcımız olsun.

Sizin adınıza çok sevindim. Darısı bana.

Merhaba 1 haftadir tup bebek tedavisindeyim. Fsh 8, amh ise 0,75. Simdilik 5 folikül goruldu fakat sizce u amh degerıyle yumurtalarimin kaliteli olma ihtimali var mi? Bu benim ikinci tup bebek denemem ve cok moralim bozuk
Bence moralinizi bozmayın pozitif yaklasin. Benden 5 yumurta toplandı 1 olgun 2 tane geriden gelen ve 2 embriyom oldu 2. Tedavimde. Ilk tedavimde 4 yumurta toplandı 2sidollendi. ilk tedavimde AMH 0.79 du. 2. Tedavimde AMH 0.36 herşeyin baş nasip sakin onun.

Doğru soyluyorsunuz rabbim yüzümuzu guldurur insallah

Arkadaşlar merhaba herkese kolay gelsin doların yükselmesinden dolayı tüp bebek fiyatları arttı mı

Kızlar Çarşamba günü kese görmek için doktora gideceğim. (transferin 22. Gününde gideceğim) Şimdiden korku sardı. Sağ kasık bölgesinde bir kaç gündür batma-sanci var. Dış gebelik olur diye çok korkuyorum. Bu durumda olup kese görebilen varmı?

Merhaba 1 haftadir tup bebek tedavisindeyim. Fsh 8, amh ise 0,75. Simdilik 5 folikül goruldu fakat sizce u amh degerıyle yumurtalarimin kaliteli olma ihtimali var mi? Bu benim ikinci tup bebek denemem ve cok moralim bozuk

Bu kadar kendini yıpratma. Benim amh 0,70. Takip sırasında 3 folikul vardı. Opu da biri boş çıktı. Kalan iki yumurtanın biri olgundu. Bana göre ve birçok insanin durumuna göre 5 folikul cok iyi bir sayı. Yumurtaların kalitesi son takipte bakılan E2 degerinden belli olur. Bir tane yumurta yetiyor zaten. İnşallah güzel sonuçların olur.

Tabi ki de kaliteli olurlar, neden olmasın. Amh değerine takılma, çok ta düşük değil zaten. 3-5 yumurta sayısı da hiç önemli değil. Allah’ın izniyle 1 tane bile yeter. Ben 2 embriyo döllendi diye çok üzülmüştüm. 1 tane tutundu çok şükür. Hiç kendini üzme

Kasık batması hamilelikte oluyor çoğunlukla. Aklına neden kötüyü getiriyorsun canım. Keseyi görür rahatlarsın inşallah . Şimdiden hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…