AMH DEĞERI DÜŞÜK OLUP HAMİLE KALANLAR

Ayyy hadi insallah umut oldu Bana cok tsk ler

Yarin kan vericem tekrar e2 kac olmali ki yumurta kaliteli diyebileyim.

Yarin kan vericem tekrar e2 kac olmali ki yumurta kaliteli diyebileyim.

Benim kontrollerde ki E2 değerlerim:
51- 77- 241
İlk iki değeri görünce umudumu kaybetmistim. Hatta son değeri sormadım o yüzden.
Ama iki yumurta çıktı. Biri geriden gelse de ikisi de dollendi. Bu yorumlardan okuduğum kadarıyla yumurta başına son takipte bakılan (opu oncesi) degeri 150-200 gibi bir değer olmaliymis. Yumurtanın dolu olduğunu gosteriyormus
Bence bunları kafana takip üzme kendini. Ben öyle yaptım. Tedavim boyunca kendimi yıpratmakta baska işe yaramadi. Pozitif sonuç aldım. Keseyi görmedik daha. Ama bu bile mucize.

Cok sevindim sizin adiniza rabbim saglıkla kucaginiza almayi nasip etsin

Deniz havuz yasaklıyorlar bu süreçte. Hayırlı olsun bu arada tedavin iyi gidiyor maşallah
Cok şükür insallah hepimizin iyi gider. Havuz yasak dediler. Temiz olursa denize girebilirdi dediler.
2 embriyo yerleştirildi ya, tutmazsa kaygısı diil de ya 2si de tutarsa kaygısı çıkıyor alttan alta ama rahatım bu kez çok şükür.

Transferim başka şehirde oldu. 1.5 saat merkezde dinlendim. Sonra 2 saat yol gidip evime ulaştım. Buna rağmen rahatım cok şükür. Transferden hemen sonra o kadar sıkıştım ki altima surgu koydular cok rezillikti. önceki tedavide çok heyecan vardı. Bu kez sanki hiş transfer olmamış gibiyim ara sıra unutuyorum. Biraz kasik ağrım var. Yalnız dünden beri kabızlık yaşıyorum. Çok su içtim 3 litre kadar ama geçmedi. Sadece o kısımdan tedirginim.
Tavsiyenize uyup denize girmeyeceğim. Bana olan desteginiz için de cok teşekkürler. Daha önce de dedigim gibi çevremizde hiç kimseye soylemedik. Bu yüzden desteginiz çok önemli.

Merhaba 1 haftadir tup bebek tedavisindeyim. Fsh 8, amh ise 0,75. Simdilik 5 folikül goruldu fakat sizce u amh degerıyle yumurtalarimin kaliteli olma ihtimali var mi? Bu benim ikinci tup bebek denemem ve cok moralim bozuk
CAnım arkadaşlarıma katılıyorum çok değişken bi durumumuz oluyor bazen daha fazla çıkabiliyor yaş kaç Eğer 30 üstü ise belki dheas takviyesi iyi gelebilir yoksa o da yaş küçükse kullanmaya gerek YÖK önce kan testi öneriyorum ben aldım sonra test yaptım aldığıma pişman oldum değerim yüksekti .

Hayıt setleri var gökçek ben bu tedaviden önce kullandım . İlkinde menagon 450 ünite 4 yumurta aşırı hızlı gelişip boş çıkmıştı ikincide klomen le yaptı dr um başlangıçta 3 tü 2 si gelişti elhamdulillah 1 tane de yetiyor insana içini ferah tut dr seçimi önemli

CAnım gün kurusu kayısı varya 5 tane yiyince getiriyor dener misin

Ay benim de öyle oldu süpriz oldu 2 si , aynı şeyi düşünmüşüz rabbimiz hakkımızda hayırlısına ulaştırsın :)

Merhaba 1 haftadir tup bebek tedavisindeyim. Fsh 8, amh ise 0,75. Simdilik 5 folikül goruldu fakat sizce u amh degerıyle yumurtalarimin kaliteli olma ihtimali var mi? Bu benim ikinci tup bebek denemem ve cok moralim bozuk

CAnım benim de fsh 12 iken amh 0.67 çıkmıştı ilk o zaman öğrendim tabi amh 2017 ocak ayında
Sonra araşık 2017 de 0.47
Sonra haziran 2017 de 0.98 elhamdulillah
Ama CAnım yumurtam sayım değişmedi hep küçüklerle 6 görüyordu hoca

Senin avantajın fsh düşük elhamdulillah

Amh değişiyor gördüğün gibi

Benim fsh 18. Di bu tedavimde. Öyle AMH fsh takılmayın bunlara. Bende fsh 8 ken 4 yumurta toplandi, 18 ken 5 yumurta toplandi.
Isin ozu saglikli beslenip, spor yapıp sağlıklı yaşamak. Gerisi faso fiso. Tup bebek tedavimden önce sagliki beslendim 6 ay kadar. Haftada 3 gün yürüyüş yaptım 1 saat. Diyet yaptım ama çok fazla uyamadim diye cok kilo veremedim 10 verip 5 ini geri aldım ama beslenme tarzim değişti. Zaten kola cips eve girmez. Meyve ve protein ağırlıklı Beslendim. Tup bebeğe gitmeye karar vermeden önce 3 ay kadar yumurta takibi yaptırdım sağlıklı yumurtluyordum ama gene kalamadim diye tup karar verdim.
Vitamin olarak da doktorum impiryl diye bir vitamin verdi onu da yarim kuru kullandım zaten herşey oldu bitti.
Sağlıklı beslendikten sonra en önemli şey pozitif yaklaşım.

Haklisiniz aslinda biz bu rakamlarla boşa kafamizi yoruoruz Allah ol derse olur hepsi bu Rabbim yardimcimiz olsun Cok tsj edeim mesajiniz icin moral oldu Bana

Evet CAnım ilk tedavi sonrası dr um bana da yürüyüş yap dedi unuttum yazmayı arkadaş yazmış sağolsun gerçekten insan kendine geliyor yürüyüş yap 30 dakika en az haftada 3 gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…