- 6 Haziran 2017
- 941
- 1.791
- 113
- 46
- Konu Sahibi crocus7919
-
- #5.881
Deniz havuz yasaklıyorlar bu süreçte. Hayırlı olsun bu arada tedavin iyi gidiyor maşallahSizce denize girmem sorun olur mu.
Ayyy hadi insallah umut oldu Bana cok tsk lerTabi ki de kaliteli olurlar, neden olmasın. Amh değerine takılma, çok ta düşük değil zaten. 3-5 yumurta sayısı da hiç önemli değil. Allah’ın izniyle 1 tane bile yeter. Ben 2 embriyo döllendi diye çok üzülmüştüm. 1 tane tutundu çok şükür. Hiç kendini üzme
Yarin kan vericem tekrar e2 kac olmali ki yumurta kaliteli diyebileyim.Bu kadar kendini yıpratma. Benim amh 0,70. Takip sırasında 3 folikul vardı. Opu da biri boş çıktı. Kalan iki yumurtanın biri olgundu. Bana göre ve birçok insanin durumuna göre 5 folikul cok iyi bir sayı. Yumurtaların kalitesi son takipte bakılan E2 degerinden belli olur. Bir tane yumurta yetiyor zaten. İnşallah güzel sonuçların olur.
Kasık batması hamilelikte oluyor çoğunlukla. Aklına neden kötüyü getiriyorsun canım. Keseyi görür rahatlarsın inşallah . Şimdiden hayırlı olsun
Bence girmeSizce denize girmem sorun olur mu.
Yarin kan vericem tekrar e2 kac olmali ki yumurta kaliteli diyebileyim.
Cok sevindim sizin adiniza rabbim saglıkla kucaginiza almayi nasip etsinBenim kontrollerde ki E2 değerlerim:
51- 77- 241
İlk iki değeri görünce umudumu kaybetmistim. Hatta son değeri sormadım o yüzden.
Ama iki yumurta çıktı. Biri geriden gelse de ikisi de dollendi. Bu yorumlardan okuduğum kadarıyla yumurta başına son takipte bakılan (opu oncesi) degeri 150-200 gibi bir değer olmaliymis. Yumurtanın dolu olduğunu gosteriyormus
Bence bunları kafana takip üzme kendini. Ben öyle yaptım. Tedavim boyunca kendimi yıpratmakta baska işe yaramadi. Pozitif sonuç aldım. Keseyi görmedik daha. Ama bu bile mucize.
Cok şükür insallah hepimizin iyi gider. Havuz yasak dediler. Temiz olursa denize girebilirdi dediler.Deniz havuz yasaklıyorlar bu süreçte. Hayırlı olsun bu arada tedavin iyi gidiyor maşallah
Amin. İnşallah hepimize o günleri görmek nasip olurCok sevindim sizin adiniza rabbim saglıkla kucaginiza almayi nasip etsin
Transfer oldum. 4. Gün emriyosu. 2 adet biri tam gelişmiş biri geriden gelisiyormus. Hakkımızda hayırlısı olsun.
CAnım arkadaşlarıma katılıyorum çok değişken bi durumumuz oluyor bazen daha fazla çıkabiliyor yaş kaç Eğer 30 üstü ise belki dheas takviyesi iyi gelebilir yoksa o da yaş küçükse kullanmaya gerek YÖK önce kan testi öneriyorum ben aldım sonra test yaptım aldığıma pişman oldum değerim yüksekti .Merhaba 1 haftadir tup bebek tedavisindeyim. Fsh 8, amh ise 0,75. Simdilik 5 folikül goruldu fakat sizce u amh degerıyle yumurtalarimin kaliteli olma ihtimali var mi? Bu benim ikinci tup bebek denemem ve cok moralim bozuk
Transferim başka şehirde oldu. 1.5 saat merkezde dinlendim. Sonra 2 saat yol gidip evime ulaştım. Buna rağmen rahatım cok şükür. Transferden hemen sonra o kadar sıkıştım ki altima surgu koydular cok rezillikti. önceki tedavide çok heyecan vardı. Bu kez sanki hiş transfer olmamış gibiyim ara sıra unutuyorum. Biraz kasik ağrım var. Yalnız dünden beri kabızlık yaşıyorum. Çok su içtim 3 litre kadar ama geçmedi. Sadece o kısımdan tedirginim.
Tavsiyenize uyup denize girmeyeceğim. Bana olan desteginiz için de cok teşekkürler. Daha önce de dedigim gibi çevremizde hiç kimseye soylemedik. Bu yüzden desteginiz çok önemli.
80 altı diye biliyorumYarin kan vericem tekrar e2 kac olmali ki yumurta kaliteli diyebileyim.
Cok şükür insallah hepimizin iyi gider. Havuz yasak dediler. Temiz olursa denize girebilirdi dediler.
2 embriyo yerleştirildi ya, tutmazsa kaygısı diil de ya 2si de tutarsa kaygısı çıkıyor alttan alta ama rahatım bu kez çok şükür.
Merhaba 1 haftadir tup bebek tedavisindeyim. Fsh 8, amh ise 0,75. Simdilik 5 folikül goruldu fakat sizce u amh degerıyle yumurtalarimin kaliteli olma ihtimali var mi? Bu benim ikinci tup bebek denemem ve cok moralim bozuk
Haklisiniz aslinda biz bu rakamlarla boşa kafamizi yoruoruz Allah ol derse olur hepsi bu Rabbim yardimcimiz olsun Cok tsj edeim mesajiniz icin moral oldu BanaCAnım benim de fsh 12 iken amh 0.67 çıkmıştı ilk o zaman öğrendim tabi amh 2017 ocak ayında
Sonra araşık 2017 de 0.47
Sonra haziran 2017 de 0.98 elhamdulillah
Ama CAnım yumurtam sayım değişmedi hep küçüklerle 6 görüyordu hoca
Senin avantajın fsh düşük elhamdulillah
Amh değişiyor gördüğün gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?