AMH DEĞERI DÜŞÜK OLUP HAMİLE KALANLAR

B
Bugün ölçülen e2 hormonu 1.876 sizce nasil

Bu sefer bi umutluyum nedense. Dün yapılan testlerim ilk kez normal degerlerde cikti (tsh ,e2, progesteron) ve aylardir ilk kez 8 antral folikül var. Geçen ay 5 ti. Rabbim bu sefer yüzümü güldürür inşallah. Kimsenin emekleri bosa gitmesin kucaklarimiz dolsun...

E2 niz kac

Sizlere transfer yapılmadan önce progersteron olcturduler mi? Benim önceki tedavimde olcturmuslerdi bunda herhangibirsey demediler. Şu 12 gün nasıl geçecek bilmem. Daha 1 gün oldu transfer olalı. Bazen unutuyorum esim de napiyorsun yavaş falan diyor. Herşeyin hayirlisini diliyorum hepimiz için. Ama endişe ister istemez var. Pozitif çıkarsa 3 ay geçmeden kimseye söylemeyi düşünmüyorum. Önceki tedavide söyledim diye pişman oldum tek tek herkese tutmadı diye acikmalama yapmak zorunda kalmıştım. Kayinvalidem sürekli karnima bakıyordu. 3 ayını doldursun söylerim diyorum. Ama inşallah pozitife görürüz.

Siz de Bursa Acıbadem de mi tedavi oldunuz?

Evet bursa acibademde.

Ben de orda tedavi oldum. Takiplerde merak edip sormasam kimsenin sonuçları söylediğini görmedim. E2 sonuçlarımi hemşireye soruyordum. Hemşire de onemseyip sorduğum için tuhaf davraniyormusum gibi hissettirdi.

Progesteron değeri son takipte bakılıyor. Benim sanırım 0,90 gibi bişey di tam hatırlamıyorum. Şuan pozitif sonuç aldım. Burda bazı arkadaşların doktorları progesteron takibi de yapıyor. Benim doktorum gerek görmedi sanırım.

merhaba hanımlar. ben 37 yaşındayım .normal yolla olan 11 yaşında bir kızım var. 2 senedir çocuk istiyorduk . 2 kimyasal gebelik bir tanede 9+4 de kalbi duran gebeliğim oldu. kanamam uzun sürünce bir arkadaşın isteği ile onun çalıştığı hastaneye gittim ve AMH 0,12 olduğunu öğrendim. dr bana en azından hamile kalabiliyorsun 3 ay bekleyelim dedi ama olmadı .bu arada tiroidlerimin yavaş çalıştığını ve şekerimin sınırda olduğunu öğrendim. temmuz ayında başladık tedaviye . 3 tane yumurta toplandı ve 2 tanesi döllendi. 3. gün trasferimi 2 ağustosta oldum .2 tane konuldu 1 tanesi tutmuş. Allahıma şükürler olsun ki dün kalp atışlarını duydum ama diğerini 9,+4 de kaybettiğim için yinede tedirginim. yaptığım tek şey dua. hergün meryem süresini okudum. halada okuyorum. elimi karnıma her namaz arkası ayatel kürsü okuyorum. benim gibi AMH düşük olanlara umut olsun diye yazdım. çünkü ben öğrenince bu formdaki bütün yazıları tek tek okumuştum. kürlere bakmıştım. 2 şişe arısütü bal polen kullandım. birde incir suyu ama maalesef kullandığım ay kist oluştu . bende onlardan bilip tekrar hiç kullanmadım. inşallah hamileliğim devam eder. İnşallah herkesin tedavisi olumlu sonuçlanır.

Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin darısı bizlerin başına hamilenin duası kabul olurmuş bizlerede dua et arkadaşım

Evet benimde özelde ki bu tedavimde baktı hatta transfer günü Rahim kalınlığına baktı o daha önmeli CAnım o kaç mm di 7 üzeri isteniyormuş zaten hormonlar da artırır

Evet benimde özelde ki bu tedavimde baktı hatta transfer günü Rahim kalınlığına baktı o daha önmeli CAnım o kaç mm di 7 üzeri isteniyormuş zaten hormonlar da artırır
Rahim kalınlığı için yeterli demişti doktorum. Önceki tedavimde inceydi. Ben bu kez baya umutluyum ama oncekinde de umutluydum. Yine husrana ugramaktan da korkuyorum. Canim denize de gitmek istiyor ama kendimi tutuyorum. Karnım da şişti. Biraz yemek olayını da abarttim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…