- 31 Mart 2017
- 345
- 319
- 53
- 35
- Konu Sahibi crocus7919
-
- #5.921
Rahim kalınlığı için yeterli demişti doktorum. Önceki tedavimde inceydi. Ben bu kez baya umutluyum ama oncekinde de umutluydum. Yine husrana ugramaktan da korkuyorum. Canim denize de gitmek istiyor ama kendimi tutuyorum. Karnım da şişti. Biraz yemek olayını da abarttim.
Tesekkurler rahatlatici mesajin icin. Senin test günün ne zaman benim 8 eylülde. Cumartesiye denk geldiği için cumadan yaptirabilirsin dedi hemşire. Şimdi de denizdeyiz ama ben kıyıdan bakıyorum. Kuzucuklar benimle dursun da ben kıyıdan da bakarım. Evde olsaydım hep aklımda olurdu. Tatil iyi geldi kafamdan zaman zaman çıkıyor böylece zaman daha kolay geçiyorBenim arkadaşım a bi hafta sonra denize girebilirsin demiş dr um
CAnım bende senin gibiyim huzurluyum olacak gibi ama biz yinede hayırlısı diyelim elimizden geleni yaptık rabbimiz Hikmet gerektirirse zamanı gelmişse olacak yeterki sabırla yıkmadan devam edelim mü nin her olumsuzlukta kendinden bi altına bakmalı ki şükür hali devam etsin inşaAllah rabbimiz kalbimizi de sonuca dayandırmayı nasip etsin CAnım
Benimde 8 eylül CAnım seninle aynı gün opu aynı gün transfer olduk:)Tesekkurler rahatlatici mesajin icin. Senin test günün ne zaman benim 8 eylülde. Cumartesiye denk geldiği için cumadan yaptirabilirsin dedi hemşire. Şimdi de denizdeyiz ama ben kıyıdan bakıyorum. Kuzucuklar benimle dursun da ben kıyıdan da bakarım. Evde olsaydım hep aklımda olurdu. Tatil iyi geldi kafamdan zaman zaman çıkıyor böylece zaman daha kolay geçiyor
İnşaAllah hayırlısı Ne ise onu nasip etsin rabbimizAy inşallah pozitif sonuç alırız. Ilaç ne kullanıyorsun transfer sonrasi. Ben estrofem hap coraspin ile prolutex igne kullanıyorum. Oncekinde 7. Günde cok silik te olsa çizgi çıkmıştı idrarda ama bu kez kanda bakmak istiyorum. Tutalim kendimizi 7sine kadar
kızlar merhaba benım ahm 2.60 cıktı dıger hormon larımda iyi 7 yıldır istiyorum bır kimyasal gebelik geçirdim 1 kere hsg çekildim asılama yada tup bebek ten korkuyorum benım gıbı olan varmı degerlerım ıyımı
evet canm normal yolla kızım var 8 yaşında esımde bu sure zarfında 3 kere yaptırdı sıkıntı yokİyi görünüyor eşin baktırmadı mı
Korkacak bişey YÖK CAnım rahat ol
Bu caksir otundan denemismiydin? Ben de duydum yapmak da istedim ama amh düşük diye 2.kez tup bebek yaptırdım.Olır inşaAllah gökçek hayıt çayı kapsülü var kadına
Erkeğe çakşır çay kapsülü
İstersen önceden böyle dene 1-2 ay
Yanlış anlamazsaniz 1 ayda nasıl bir fark gördünüz sizin değerlerde fark varmıydıEşim denedi ben hayıt çatı o çakşır ve farkı gördük 1 ayda
Yanlış anlamazsaniz 1 ayda nasıl bir fark gördünüz sizin değerlerde fark varmıydı
Daha önce bilinen pahalı vitaminlerle hiçbir şekilde sayı da artış görmedik hatta düştü
Temmuz da tahlil yapmıştı bide ağustosta vermiş oldu arada ml de 6 iken ilk defa 8 i gördük
Kendisine de o çayları kullanırken yaptığı etkiden bahsediyordu vücudu harekete geçiriyor
Bende ilk defa yumurtalarımın aynı boyda başladığına ve aynı kalitede iki yumurta verebildiğime şahidim :)
Ben hiç belirti falan yaşamıyorum.kasik ağrım vardı ve biraz şişkinlik şimdi onlar da yok. Herzamanki gibiyim. Daha 5. Gün bugün ama ne bileyim en kucuk tuhafligim da yok. 3 gündür denize de giriyorum. Su çok iyi geliyor ama acaba olmadı mi diye de altyazı geçiyor aklımın bir köşesinden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?