- Konu Sahibi crocus7919
-
- #1.201
Canım omega 3 degilde, omega 3-6-9 olanını alsan daha iyi.Arastir istersen bi.Omepa Q10 - Omega 3 ve Koenzim Q10 (Ubiquinol) - 30 Yumuşak Kapsül
arkadaşlar multi vitamin ararken bunu buldum kullanan yada bilen var mı
İnşallah Ama benim sinirler çok yıprandı bu süreçte Sürekli hayalimde herşeyi bırakıp kaçıp gitmek var, çocuk hayal etmek lazım
cnm yazdiklarinizi okuyorumda 16 aydir bende bebek istyrm ilk gittigim doktor hic folikul saymamisti onyuzden hicbir sorunun yok dedi snra doktorumu degstrdum folikul sayip amh degerine bakalim dedi vve degerum 0.34 cikti ama bana hicbir tedavi uygulamiyor hsg cekildim 3 ay bekle dedi gecen ay gittim bana birseyler yapalim tedaviye baslayalim dedim yok dedi sizce na yapmam lazim cogu kisi git adilama debe diyor ama doktor yapmiyor bazilari tup bebek diyor kafam von karisik yardimci olurmusunuzaynen ben de oyleyim surekli gecse bitse su süreç diye dua ediyorum çocuğa odaklanamadim hala zaten çok da hazir oldugum bi dönem değil aslinda ama hazır olcagim dönem de her sey icin cok gec olcak belki. sürekli bu ikilemi yaşamak çok kötü çocuk istiyorum ama simdi degil çünkü hazır değilim ama simdi olmasi lazim çünkü ilerde hiç olmayabilir. allah yardim etsin hepimize ne diyeyim
Arkadaşım bu nasıl bir doktor ben anlamıyorum ya. Doğurtmayı bilirşer anca. Onlar bizim gibi hastaları sevmezler uğraşmak istemezler, tüp bebekçiler bizi severler parası çok ya ve onlar da aşılama yapmadan tüp bebek yapmak isterler. Hayatım lütfen yardım al derdini dinleyen bir doktor bulana kadar gez lütfen lütfen lütfencnm yazdiklarinizi okuyorumda 16 aydir bende bebek istyrm ilk gittigim doktor hic folikul saymamisti onyuzden hicbir sorunun yok dedi snra doktorumu degstrdum folikul sayip amh degerine bakalim dedi vve degerum 0.34 cikti ama bana hicbir tedavi uygulamiyor hsg cekildim 3 ay bekle dedi gecen ay gittim bana birseyler yapalim tedaviye baslayalim dedim yok dedi sizce na yapmam lazim cogu kisi git adilama debe diyor ama doktor yapmiyor bazilari tup bebek diyor kafam von karisik yardimci olurmusunuz
aynen ben de oyleyim surekli gecse bitse su süreç diye dua ediyorum çocuğa odaklanamadim hala zaten çok da hazir oldugum bi dönem değil aslinda ama hazır olcagim dönem de her sey icin cok gec olcak belki. sürekli bu ikilemi yaşamak çok kötü çocuk istiyorum ama simdi degil çünkü hazır değilim ama simdi olmasi lazim çünkü ilerde hiç olmayabilir. allah yardim etsin hepimize ne diyeyim[/QUOTE
Hayıt kullanıyor musun ? Yabancı kindara diye bir site takipe diyorum demiştim ya onlar kesin hayıt kullanıyor biz de ilaç olarak almanların yaptığı agnucuston var başla hayatım kullanmaya zaten birkisel olduğu için doktorlar kullanmana bişi demezler sabahları aç karnına
Hayıt kullanıyor musun ? Yabancı kindara diye bir site takipe diyorum demiştim ya onlar kesin hayıt kullanıyor biz de ilaç olarak almanların yaptığı agnucuston var başla hayatım kullanmaya zaten birkisel olduğu için doktorlar kullanmana bişi demezler sabahları aç karnınaaynen ben de oyleyim surekli gecse bitse su süreç diye dua ediyorum çocuğa odaklanamadim hala zaten çok da hazir oldugum bi dönem değil aslinda ama hazır olcagim dönem de her sey icin cok gec olcak belki. sürekli bu ikilemi yaşamak çok kötü çocuk istiyorum ama simdi degil çünkü hazır değilim ama simdi olmasi lazim çünkü ilerde hiç olmayabilir. allah yardim etsin hepimize ne diyeyim
Bu agnucuston paikolojime bir iyi geldi anlatamam aynen ben de oyleyim surekli gecse bitse su süreç diye dua ediyorum çocuğa odaklanamadim hala zaten çok da hazir oldugum bi dönem değil aslinda ama hazır olcagim dönem de her sey icin cok gec olcak belki. sürekli bu ikilemi yaşamak çok kötü çocuk istiyorum ama simdi degil çünkü hazır değilim ama simdi olmasi lazim çünkü ilerde hiç olmayabilir. allah yardim etsin hepimize ne diyeyim
esimin memleketinde oldugum icin burda cik diktor bilmiyorum yaa internetten buldugum kadariyla bunlardaArkadaşım bu nasıl bir doktor ben anlamıyorum ya. Doğurtmayı bilirşer anca. Onlar bizim gibi hastaları sevmezler uğraşmak istemezler, tüp bebekçiler bizi severler parası çok ya ve onlar da aşılama yapmadan tüp bebek yapmak isterler. Hayatım lütfen yardım al derdini dinleyen bir doktor bulana kadar gez lütfen lütfen lütfen
Hayıt kullanıyor musun ? Yabancı kindara diye bir site takipe diyorum demiştim ya onlar kesin hayıt kullanıyor biz de ilaç olarak almanların yaptığı agnucuston var başla hayatım kullanmaya zaten birkisel olduğu için doktorlar kullanmana bişi demezler sabahları aç karnına
cnm yazdiklarinizi okuyorumda 16 aydir bende bebek istyrm ilk gittigim doktor hic folikul saymamisti onyuzden hicbir sorunun yok dedi snra doktorumu degstrdum folikul sayip amh degerine bakalim dedi vve degerum 0.34 cikti ama bana hicbir tedavi uygulamiyor hsg cekildim 3 ay bekle dedi gecen ay gittim bana birseyler yapalim tedaviye baslayalim dedim yok dedi sizce na yapmam lazim cogu kisi git adilama debe diyor ama doktor yapmiyor bazilari tup bebek diyor kafam von karisik yardimci olurmusunuz
hayiti tup bebekten sonra kullandim ama 59 gün adet olamadim en sonunda ilacla adet oldum hayittan once de aslanpencesi kullanmistim o yuzden artik bi sey kullanma istegim de kalmadi cunku bi sonuc alamadim spora baslayip biraz kafa dağıtıp saglikli beslenmeye calisicam sadece sanirim.
Ben gerçekten doktorları anlamıyorum ya, infertilite uzmanı doktora gitmelisin canım olmayanlar bir b.ktan anlamıyor. Senin de elini çabuk tutman gerek ,amh düşük bebeğimcnm yazdiklarinizi okuyorumda 16 aydir bende bebek istyrm ilk gittigim doktor hic folikul saymamisti onyuzden hicbir sorunun yok dedi snra doktorumu degstrdum folikul sayip amh degerine bakalim dedi vve degerum 0.34 cikti ama bana hicbir tedavi uygulamiyor hsg cekildim 3 ay bekle dedi gecen ay gittim bana birseyler yapalim tedaviye baslayalim dedim yok dedi sizce na yapmam lazim cogu kisi git adilama debe diyor ama doktor yapmiyor bazilari tup bebek diyor kafam von karisik yardimci olurmusunuz
hadi yaaa cogu kisi oye diyor cok strese giriyorum yaa doktorda birsey olmayacagini bekleyebilecegimi soyluyor dogal yolla hamile kalmak en iyisi diyor ama ben daha hic hamile kalmadim kimyasal bile gecirmedim yaniBen gerçekten doktorları anlamıyorum ya, infertilite uzmanı doktora gitmelisin canım olmayanlar bir b.ktan anlamıyor. Senin de elini çabuk tutman gerek ,amh düşük bebeğim
Canim benimki daha kotu uzulme sikinti yapma.RAbbim nasip etmisse olur doktorlar sayisal degere bakar.ama Rabbim icin bu bi onemi yok yeterki ol desinıyı akşamlar arkadaşlar. ben bugun doktora gittim ve sonuçları paylaşmak istedim. muayene sonrası rahim filmi istedi. cektirdim ve laparoskopi yapalım. ondan sonrası normal yolu bekleyelim dedi. ben tup bebek der diye beklerken senede belki bir kaç yumurtan olur oda belki dollenir dedi. hatırlatayım benim amh değerim 0,06. sıkıntım buydu. herkes için hayırlısı olsun arkadaşlar :)
Aynen canim benimde bi oglum var.adet duzensizligi icin gittim doktora tahlil derken sonuc erken menepoz ve amh 0.04ilk duyduğumda sıkıntı yapmıştım ama şimdi değerlerim normale dönsün ilk olarak bunu istiyorum. bir kızım var zaten. ikincisini Allahım nasip etmişse görürüm. hepimiz için hayırlısı.
Canım benim bende yaptım aynı salaklığı ama şimdi kafama vuruyorum. İlk gittiğim şapşal bir doktor kendi kendi tedavi etmeye çalıştı ama olmazki. En kötü aşılama dene hayatım. Tabiki paniğe gerek yok ama ben beklemeyi de denedim ama zaman kaybı sadece Tabiki Allah bilir ama ödevini de yapmak gerek. İstersen aşılama da yapma ama doğal şeyleri dene. Klomen ile başla doğal takip etsin anladın mı?hadi yaaa cogu kisi oye diyor cok strese giriyorum yaa doktorda birsey olmayacagini bekleyebilecegimi soyluyor dogal yolla hamile kalmak en iyisi diyor ama ben daha hic hamile kalmadim kimyasal bile gecirmedim yani
İyiki yazdın hayatım çok sevindim gerçekten belki de seni yazını okuyan bir kişiyinin hayatını kurtarırsın. Keşke o zaman okusaydım yazını. O kadar değerliki yaşadıklarımız. benimde 0,6 iken doktorun yanlış konuşması bana 12. Günden sonra birlikte olun dedi salak ya hala kızıyorum hatırladıkça. Meğer benim gibi durumlarda herşey erken çatlar patlarmış. Bizde bekliyorduk 12.günü Bir sene sonra bir doktor abi gibi düşün beni dedi ne olur tedaviye başla dedi bir sene de tüp bebek tedavisi gördüm. Yarım senedirde belki kendiliğinden olur stres yapmiim dedim o da olmadı. 37 oldum yeni. İşimi bıraktım stres olmasın dedim. Bu ay feci gaza bastım herşeye başladım .komşularımın hepsi ya yeni doğum yaptı ya hamile. Çocukları çok seviyorum ama deliricemMerhabalar benim hikayem de AMH dusuklugu. Henuz genc kizken annemin erken menepoz (34) haberiyle bu AMH durumunu ogrendim. Ve annem 36 yasinda kendiliginden tedavi bile gormeden kardesimi dogurdu.Annemin domtoru benimde erken menepoz tehtidi yasayabilecegimi ve bunu kontrol etmemi tavsiye etmis. Vel hasili 25 yasimda evlendim ve hemen AMH degerlerime baktirdim. 0.6 cimti. Tup bebek merkezinde bir Dr. Hic bir muayene yapmadan Tup bebekte bile sansimin cok az oldugunu soyledi. Ve ben tabiki cok uzgundum.baska bir Kadin dogum Dr.na gittik. Yumurtalarimin oldugunu bir an once demelere baslamamizi soyledi.Esime bu durumu algilatmam 3 ayimi aldi. Ve nihayet ilk denememizde HAMILE kaldim. Tabiki o zaman ben yumurta takibi vs. Yapmadim. Oglum 2 yasina geldi ve ikinci bebegimi istiyordum 2017 Nisan ayi gibi planliyordum calistigim icin. 2016 eylulde kontrole gittim. Ve AMH imin 0.2 oldugunu ogrendim. Bu kadar hizli dusus beklemiyordum henuz 28 yasindaydim.yeniden tup bebek merkezinde tedaviye basladik. Yumurtam 1 taneydi. FSH 34 du. Menepoz kapidaydi. Surem daraliyordu 2. Bebek icin. Dr.um DHA,omega3, D vitamini, imuneksQ10 ve folikasit verdi. Ilk uc ay duzenli kullandim gebelik yok tabi. Bu arada dr. Beklemenin anlamsiz oldunu Tup bebek onerdigini soyledi ama benim yumurtam yani kaliteli olarak 2-3 taneydi. Esim israrla hayir bekleyelim dedi. Tabi ben ona kiziyorum. Sonraki iki ay artik birlikte olmak bile istemiyordum stresten uzuntuden. Ve ilaclarimi bile duzenli kullanmadim. Takvim tutmadim ayda 3 kez birlikte olmustuk. Ve tedavimin5. Ayinin sonunda HAMILEYDIM. Bu arada soylemeyi unuttum esimin de sperm kalitesi dusuktu. Ve Rabbim bize dogal bir sekilse nasip etti. Uzun uzun yazdim kusura bakmayin cunku ben bu tur gercekleri okumaya ihtiyac duymustum. Bir kadina bile umut olursam ne mutlu. Rabbim isteyen her kadina annelik nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?