- 10 Nisan 2016
- 2.738
- 3.348
- 133
- Konu Sahibi crocus7919
-
- #1.401
Sakin ol canım stres yapma belki kendiliğinden vücudun üretecek sabret.Rabbim ol der inşaAllah olur.AminBiesteron verdi vitaminler ise yaramıyor diyo
İnşallah canim tek duam o Allah isteyen herkese versin sabirsizlaniyo insan bi de sürekli olumsuz olunca sonuç çok yiprandimSakin ol canım stres yapma belki kendiliğinden vücudun üretecek sabret.Rabbim ol der inşaAllah olur.Amin
Çok haklısın başına gelen bilir. Rabbim yüzünü güldürsün. Kaç senedir sonuç alamiyorsun.İnşallah canim tek duam o Allah isteyen herkese versin sabirsizlaniyo insan bi de sürekli olumsuz olunca sonuç çok yiprandim
Allah bizi layık görmüş sabretmekten başka çaremiz yok. Burdakiler gene aşılama tüp bebek falan deniyor ılaclar iciyor Ama ben bunlari bile yapamıyorum.İnşaallah ferah erersinİnşallah canim tek duam o Allah isteyen herkese versin sabirsizlaniyo insan bi de sürekli olumsuz olunca sonuç çok yiprandim
Canim Ben de tüp bebek deniyorum bu 3. Tedavim ama daha transfere bile gelemedim çünkü yumurta döllenmiyo boş cikiyoAllah bizi layık görmüş sabretmekten başka çaremiz yok. Burdakiler gene aşılama tüp bebek falan deniyor ılaclar iciyor Ama ben bunlari bile yapamıyorum.İnşaallah ferah erersin
Nasip demekki vakti gelmemiş. Çok zor kafanı odaklama rahat bırak. Hiç ummadığın en kisa zamanda olsun yaa.Kadın olmak zormuş poffCanim Ben de tüp bebek deniyorum bu 3. Tedavim ama daha transfere bile gelemedim çünkü yumurta döllenmiyo boş cikiyo
Insallah tez zamanda kavusuruz ya evlatlarimiza kafamda dagilmiyoki her sey kötü gidiyo gibi geliyoNasip demekki vakti gelmemiş. Çok zor kafanı odaklama rahat bırak. Hiç ummadığın en kisa zamanda olsun yaa.Kadın olmak zormuş poff
Senin amh degerin kac canim bide kac yasindasinInsallah tez zamanda kavusuruz ya evlatlarimiza kafamda dagilmiyoki her sey kötü gidiyo gibi geliyo
Amh 0.20 yaş 27 canim senin ?Senin amh degerin kac canim bide kac yasindasin
Benim amh 2.60 yasim 32 canimAmh 0.20 yaş 27 canim senin ?
Senin amh çok iyi niye böyle oldu kiBenim amh 2.60 yasim 32 canim
Boyle iste canim bu isler amha bakmiyo amh yumurta kalitesini kesin gostermiyomus benim 2 denemede olumsuz 2.sinde hic embriyo bile olusmadi ALLAH ol derse olur senin yasin daha genc umutlu olmaktan baska caremiz yok bide en cok sabıra ihtiuacımız var ..Benim amh 2.60 yasim 32 canim
Nasip ten öteye köy yok. Dua edelim canim bol bol şu 3 aylarda Allahim nasibimizi versin benim havuz oluşturmaya çalışıyorlar 1 embiriyo var şimdilik bakalim ne olacak Allah kerim sabredicez tevekkül edicezBoyle iste canim bu isler amha bakmiyo amh yumurta kalitesini kesin gostermiyomus benim 2 denemede olumsuz 2.sinde hic embriyo bile olusmadi ALLAH ol derse olur senin yasin daha genc umutlu olmaktan baska caremiz yok bide en cok sabıra ihtiuacımız var ..
Merhbalar.bende bu ay tup bebek yaptiricam.benimde Amh dusukmus.yasim 37.yalniz benim sormak istedigim baska birsey var adetlerim cok azaldi neredeyse ped kullnmicak duzeyde bazi aylar.butun hormon testlerimde normal cikiyor.acaba boyle bisey yasayan var mi drlar bu durumla ilgili bi aciklama yapmiyolar.
Merhbalar.bende bu ay tup bebek yaptiricam.benimde Amh dusukmus.yasim 37.yalniz benim sormak istedigim baska birsey var adetlerim cok azaldi neredeyse ped kullnmicak duzeyde bazi aylar.butun hormon testlerimde normal cikiyor.acaba boyle bisey yasayan var mi drlar bu durumla ilgili bi aciklama yapmiyolar.
Evet kisa olmasi sorun degil diyolar ama benim neredeyse hic olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?