AMH DEĞERI DÜŞÜK OLUP HAMİLE KALANLAR

İnşallah canim tek duam o Allah isteyen herkese versin sabirsizlaniyo insan bi de sürekli olumsuz olunca sonuç çok yiprandim
Allah bizi layık görmüş sabretmekten başka çaremiz yok. Burdakiler gene aşılama tüp bebek falan deniyor ılaclar iciyor Ama ben bunlari bile yapamıyorum.İnşaallah ferah erersin

Allah bizi layık görmüş sabretmekten başka çaremiz yok. Burdakiler gene aşılama tüp bebek falan deniyor ılaclar iciyor Ama ben bunlari bile yapamıyorum.İnşaallah ferah erersin
Canim Ben de tüp bebek deniyorum bu 3. Tedavim ama daha transfere bile gelemedim çünkü yumurta döllenmiyo boş cikiyo

Canim Ben de tüp bebek deniyorum bu 3. Tedavim ama daha transfere bile gelemedim çünkü yumurta döllenmiyo boş cikiyo
Nasip demekki vakti gelmemiş. Çok zor kafanı odaklama rahat bırak. Hiç ummadığın en kisa zamanda olsun yaa.Kadın olmak zormuş poff

Benim amh 2.60 yasim 32 canim
Boyle iste canim bu isler amha bakmiyo amh yumurta kalitesini kesin gostermiyomus benim 2 denemede olumsuz 2.sinde hic embriyo bile olusmadi ALLAH ol derse olur senin yasin daha genc umutlu olmaktan baska caremiz yok bide en cok sabıra ihtiuacımız var ..

Nasip ten öteye köy yok. Dua edelim canim bol bol şu 3 aylarda Allahim nasibimizi versin benim havuz oluşturmaya çalışıyorlar 1 embiriyo var şimdilik bakalim ne olacak Allah kerim sabredicez tevekkül edicez

Merhbalar.bende bu ay tup bebek yaptiricam.benimde Amh dusukmus.yasim 37.yalniz benim sormak istedigim baska birsey var adetlerim cok azaldi neredeyse ped kullnmicak duzeyde bazi aylar.butun hormon testlerimde normal cikiyor.acaba boyle bisey yasayan var mi drlar bu durumla ilgili bi aciklama yapmiyolar.

Bende ayni durumdayim fsh,tsh,e2 hep bitek normal amh düşük ve 29 yasindayim .Transferden sonra 6 gün olan adetim 3 güne düştü. Bugün sordum normal dedi düzenliyse kisalmasindan bisey olmaz dedi

Bende ayni durumdayim fsh,tsh,e2 hep bitek normal amh düşük ve 29 yasindayim .Transferden sonra 6 gün olan adetim 3 güne düştü. Bugün sordum normal dedi düzenliyse kisalmasindan bisey olmaz dedi

Bende ayni durumdayim fsh,tsh,e2 hep normal bitek amh düşük ve 29 yasindayim .Transferden sonra 6 gün olan adetim 3 güne düştü. Bugün sordum normal dedi düzenliyse kisalmasindan bisey olmaz dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…