- Konu Sahibi crocus7919
-
- #1.421
Evet denedim bazi aylar iyi bazi aylar cok az.artik bakicaz carsamba randevum var siz tup bebek deneyip sonuc mu bekliyosunuz tam anlamadim
Evet denedim bazi aylar iyi bazi aylar cok az.artik bakicaz carsamba randevum var siz tup bebek deneyip sonuc mu bekliyosunuz tam anlamadim
Hayirli olsun insallah ne guzel mucize dedikleri..Kizlar umudunuzu hic kaybetmeyin.5 senedir ugrasiyorum.amh 0.27 2 asilama 3 tup bebek denemem var.ama bugun kendiliginden hamile kaldigimi ogrendim ve hala soklardayim.isin ozu tamamen stres aslinda.rabbim hepimizin yuzunu guldursin insallahh
Kizlar umudunuzu hic kaybetmeyin.5 senedir ugrasiyorum.amh 0.27 2 asilama 3 tup bebek denemem var.ama bugun kendiliginden hamile kaldigimi ogrendim ve hala soklardayim.isin ozu tamamen stres aslinda.rabbim hepimizin yuzunu guldursin insallahh
Olur insallah benim bir oglum var o da tup bebek 2.icin ugrasiyorum bende kasimda denedim kimyasal gebelik oldu
Aynen oyle valla canim gercekten benim mucizem olduH
Hayirli olsun insallah ne guzel mucize dedikleri..
Amin canim rabbim herkesin yuzunu guldursun insallah.elinde olan bisey degil tabiki.soyleyen herkese kiziyodum ben karsidan soylemek kolay diye.ama herseyin vakti saati varmis iste.insanoglu malesef sabirsiz..Hayırlı olsun cok guzel bir haber bu inşallah bizede nasip eder Rabbim stress kesinlikle ama insanin elinde olmuyor bazen
Tesekkur ederim. Yasin cok genc bu cok buyuk avantaj amhsi dusuk olup cok hamile kalan var
Cnm yaşın kaç birde amh ne zaman ölçtürdün benimde amh 0.25 bitkisel şeyler denedinmiKizlar umudunuzu hic kaybetmeyin.5 senedir ugrasiyorum.amh 0.27 2 asilama 3 tup bebek denemem var.ama bugun kendiliginden hamile kaldigimi ogrendim ve hala soklardayim.isin ozu tamamen stres aslinda.rabbim hepimizin yuzunu guldursin insallahh
Canim yasim 34. En son agustosta baktirdim amh ikinci tup denememde.valla bu zaman kadar bir suru sey yaptim ama hic degisiklik olmadi.sadecr bu iki aydir instagramdan bi macun siparisi verdim onu kullandimCnm yaşın kaç birde amh ne zaman ölçtürdün benimde amh 0.25 bitkisel şeyler denedinmi
Canim neydi o macun ben de aldim da bu hanimlara özel macun diye bi sey faydası oldu mu 20 gundur filan kullanıyorum ben deCanim yasim 34. En son agustosta baktirdim amh ikinci tup denememde.valla bu zaman kadar bir suru sey yaptim ama hic degisiklik olmadi.sadecr bu iki aydir instagramdan bi macun siparisi verdim onu kullandim
Benim yaşımda 28 cnm amh 0.25 o macunun adı ne bizede söylesenCanim yasim 34. En son agustosta baktirdim amh ikinci tup denememde.valla bu zaman kadar bir suru sey yaptim ama hic degisiklik olmadi.sadecr bu iki aydir instagramdan bi macun siparisi verdim onu kullandim
Kizlar emin degilim ama instagrama bi bakın bu olabilir https://www.instagram.com/hanimlaraozelmacun/Evet bizde alalim canim solesen
Yani ben bunu biliyorum arkadasinkiyle aynı mi bilmiyorumKizlar emin degilim ama instagrama bi bakın bu olabilir https://www.instagram.com/hanimlaraozelmacun/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?