- 5 Aralık 2012
- 1.829
- 1.023
- 133
- Konu Sahibi crocus7919
-
- #1.441
Evet canim bu.gecen ay siparis verdim ben.gecen ay 15 gun bu ayda 15 gun kullandim.bilmiyorum belkide vesilem bu oldu.nasip kismet bu isler.artik her duydugumuzi dener oldukYani ben bunu biliyorum arkadasinkiyle aynı mi bilmiyorum
Ne guzel canim ya Allah tamamına erdirsin Öle bi haldeyiz ki zehir ise yariyomus deseler içeriz :)Evet canim bu.gecen ay siparis verdim ben.gecen ay 15 gun bu ayda 15 gun kullandim.bilmiyorum belkide vesilem bu oldu.nasip kismet bu isler.artik her duydugumuzi dener olduk
Fiyatı ne kadardı cnm çörekotlu bir karışım mı acaba bizde ne duysak deniyoruz işteEvet canim bu.gecen ay siparis verdim ben.gecen ay 15 gun bu ayda 15 gun kullandim.bilmiyorum belkide vesilem bu oldu.nasip kismet bu isler.artik her duydugumuzi dener olduk
Canim bi sisesini 50 ye aldim.pek umudum yoktu aslinda dedigin gibi duydugumuzu denedigimiz icin aman bunuda deneyim dedim.corekotu aslan pencesi hayit tohumu adacayi falan baya karisik bi macun.benim akintima cok iyi geldi.okadar fitil kullanmistim hicbukadar kesilmemisti akintim.Fiyatı ne kadardı cnm çörekotlu bir karışım mı acaba bizde ne duysak deniyoruz işte
Canim bi sisesini 50 ye aldim.pek umudum yoktu aslinda dedigin gibi duydugumuzu denedigimiz icin aman bunuda deneyim dedim.corekotu aslan pencesi hayit tohumu adacayi falan baya karisik bi macun.benim akintima cok iyi geldi.okadar fitil kullanmistim hicbukadar kesilmemisti akintim.Fiyatı ne kadardı cnm çörekotlu bir karışım mı acaba bizde ne duysak deniyoruz işte
Bende aslan pencesi kullanıyorum yanınada çörek otu kürü yapacağım aynıları varsa içinde almayayım siye sordum sağol cnm darısı bizlere inş umut oluyor böyle yazılarCanim bi sisesini 50 ye aldim.pek umudum yoktu aslinda dedigin gibi duydugumuzu denedigimiz icin aman bunuda deneyim dedim.corekotu aslan pencesi hayit tohumu adacayi falan baya karisik bi macun.benim akintima cok iyi geldi.okadar fitil kullanmistim hicbukadar kesilmemisti akintim.
Ne kadar bir suredir hamile kalamamistiniz? Benimde 0.39 bende yumurta takibi klomen arti catlatma iğnesi kullanıyorum.. gerçekten umut oluyorsunuz bize.. peki bu süre zarfında özel bir şey yaptınız mı? İlaç takviyesi Vs.. hayırlı olsun şimdiden maşallah sizer
bilmiyorum ona baktırmadımHayırlı olsun canım evet amh tek başına önemli degil yumurta sayisi kac cikiyordu sende
mina normalde ortalama kaç yumurta görülmeli ? amh değerim düşük çıktı ama ultrasonda doktor yumurta gördü?Sizin kac yumurta görünüyor amh kaç
Doktorun ne dedi peki benimde hormonlar normal amh düşük 6 yumurta görülüyor doktorum amh yanlış olabilir dedi bir dahada baktırmadımKızlar merhaba,
Bende vajinismus problemini çözmek isterken çocuk sahibi olma konusunda sıkıntım var mı diye kontrole gitmek istemiştim şansıma Bezmialemde kısırlık polikliniğinde müşerref hanıma randevu buldum ve ikinci şoka orda girdim vajinismus problemim olduğu gibi amh değerim 0,83 çıktı kendimi kısır gibi hissettim. fsh değerim 5,60 lh 3,49 estradiol 45 prolaktin 10,15 çıktı amh dışındaki tüm değerlerim iyi ama amh çok düşük doktor yumurtları gözle saydığında sağ tarafta 4 sol tarafta 2 yumurta saydı. Sizce amh testimde bir hata olması mümkün mü?
mina normalde ortalama kaç yumurta görülmeli ? amh değerim düşük çıktı ama ultrasonda doktor yumurta gördü?
peki şimdi nasıl bir tedavi uygulanıyor. İlaç desteği ile normal yollardan olması mı yoksa aşılama tüp bebek mi?Benimde amh 0.56 diger degerlerim normal toplam 4 yumurta gördü doktor
Kac yillik evlisin canim bence biraz kurlerle dene sonra tup b3bege girersin cunku zor bi donem tup bebek sureci ..benimde amh degerim iyi yumurta kalitem kotu bu yuzden belli olmuyo kime ne zaman nasip olacagibende yenilemek istedim ama doktor gerek yok amh bizim için tek referans değil, fsh lh e2 gibi hormon tahlilleri gözle yumurta sayımı bu üçüne bakarız en sonra regl döneminde antral foliküllere ultrasonla bakabiliriz gibi bir şey söyledi. vajinismus problemim olduğu için aşılama yada direk tup bebek tavsiye etti ama ben vajinismus için başka bir doktora gidip tedavi oldum şimdi ilişkiye girebiliyoruz. Fakat kafam karmakarışıkaşılamamı denemeliyim normal yoldan şansımı mı denemeliyim yoksa bu amh değeri çok hızlı düşen bir şey ise vakit kaybetmeden tüp bebek mi yapmalıyım bilmiyorum.
Kac yillik evlisin canim bence biraz kurlerle dene sonra tup b3bege girersin cunku zor bi donem tup bebek sureci ..benimde amh degerim iyi yumurta kalitem kotu bu yuzden belli olmuyo kime ne zaman nasip olacagi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?