AMH DEĞERI DÜŞÜK OLUP HAMİLE KALANLAR

Merhaba canım, benimde amh düşük hatta senden bile düşük..ben ilk etapta söyle bir yol izledim..10 aylık evliyim 2 aydır yumurta takibi tedavisi görüyorum.. doktorum 2.ay klomen artı catlatma iğnesi verdi ve hamile kaldım çok şükür ama maalesef kimyasal gebelik oluşmuş ve sonucunda düşük oldu.adet ile attım buna tipta sessiz düşük denilirmis.. sağlıksız oluşan başlayan bir gebelikmis.yanı ya yumurta kalitesizligi ya da Sperm bozukluğu..demem o kısaca sana, hemen tüp ve aşılama işlerine girme..yazık yıpranirsin. Acele etme rahat ol bu konularda uzman bir doktor bul ve tedaviye başla. Stres yapma en büyük etken o..kendinde üzme neticede sen ne yaparsan yap allahin dediği oluyor

ilk anda yıkıldım iyi amh değeri 2 ve üstü diye okuduğumda günlerce ağladım ama şimdi daha iyiyim. Stres işimde de çok ve ben her şeyi takan biriyim doktor iyi bir şey diyor o gün mutlu oluyorum ertesi gün acaba pozitif olmam için yalanmı söyledi diye paranoya yapıyorum. Rabbim inşallah biran evvel sana da hayırlı sağlıklı bir evlat verir, kimyasal gebeliği de dün burada okudum hiç bilmiyordum böyle bir şey.

Bende ilk okudugumda elimde sonuç kağıdı eve ağlaya ağlaya geldim..o gunü hiç unutamam..ama bu böyle sonuçta yapacak bişi yok..alışıyorsun..ben eskisi kadar üzülmuyorum sende üzülme..kendine bir tedavi programı çiz.. boşver amh değeri falan burayı arastirirsan değer diplerde bir çok kadın doğal yolla hamile kalmış.. herşey allahtan ama sen önce sakin kal..ve beslenmenede çok dikkat et

peki şimdi nasıl bir tedavi uygulanıyor. İlaç desteği ile normal yollardan olması mı yoksa aşılama tüp bebek mi?

Bana direk tüp bebek dedi devlet asilam falan hic biseyle vakit kaybetmeden tüp bebek denedim 2 ay önce negatif sonuc aldim.simdi vitamin,folik, balpolen falan o tur seyler kullanıyorum

Bana direk tüp bebek dedi devlet asilam falan hic biseyle vakit kaybetmeden tüp bebek denedim 2 ay önce negatif sonuc aldim.simdi vitamin,folik, balpolen falan o tur seyler kullanıyorum
canım çok üzüldüm inşallah ikinci denemeye gerek kalmadan rabbim bir sürpriz yapar ve hamile kalırsın. peki nerde denedin tüp bebeği yada şöyle sorayım sence tüp bebek tedavisinde merkez çok önemli mi?

Canim sen bursada yasiyosun galiba gurkan uncu nasil bi doktor biliomusun

İnşallah canım tabiki önemli ankarada gürgan klinige gittim cok konforlu ilgililerdi laboratuvarininda iyi oldugunu duymustum ama ben kendi doktoruma güvenimi yitirdim.Nerde yaptirirsan yaptir doktorun sana umutsuz vakasin ama icin rahat etsin diye bi deneyelim belki tutar demesi yada bu şekil davranmasina izin verme.Ben çoğu seyi kadinlar klubunden ögrendim.Bide doktorlarin yanina bilgi sahibi olarak git ne ilaclar içildiği vitaminler vs neler yapildigini bil doktorlarin karsisinda sakin aglama güçlü git.Sonucta burda bisürü kendiliginden hamile haberi aliyoruz.Rabbim büyük hepimize nasip eder inşallah

Senin sorunun ne canim kac yasindasin

Arkadaşlar merhaba,

Zamanında sırf bir arkadaşın 0,2 amh ile hamile kaldığını öğrenmek için , saatlerce hatta günlerce burayı okuduğumu biliyorum. Hatta bir kez okumakla kalmayıp tekrar tekrar okuduğumu bilirim. Moral o kadar önemli ki. Lütfen birbirinize destek olun. Olumsuz şeyler söyleyeni hiç önemsemeyin.

Evet ben 0,2 amh ile hamile kaldım. Tüp bebek tedavisi gördüm. İkiz bebeklerim oldu. Fakat eğer rezerv düşüklüğü varsa acele etmekte fayda var. Rezerv ile birlikte yaşım da 35 olunca acele etmek istedim. Bir olumsuz aşılama ve ilk tüp bebek denememde hamile kaldım. Yumurtaların kalitesi çok önemli. Sayılara takılmayın. Sonuçta tek bir yumurta ile hamile kalınıyor. Hiçbir zaman umudunuzu yitirmeyin. Olumlu düşünün. Kendinize telkinlerde bulunun. "İnşallah olacak" gibi mesela.

Neler yaptığıma gelince. Soğan kürü yaptığımı hatırlıyorum, bir de Saraçoğlunun aslan pençeli , civanperçemli çayından 1 kür içtim. Şişli Memorial'da tedavi gördüm. Prof Semra kahraman ve Aylin Pelin Çil idi doktorum. . Fakat Aylin hanım artık Bahçeci'de. Bir arkadaşım Bahçeci'den de çok memnun kaldı.

He birde çok dua ettim. Sizler yapmanız gerekenleri yapın. Eğer tedavi gerekiyorsa tedavisini olun. Sonrası artık takdiri ilahi..Rabbim ol derse olur..

İnşallah en yakın zamanda bebişlerinize , hayırlısıyla kavuşursunuz.

Bu arada yazım baya uzun oldu. Sizlere bir nebze umut olabilmek adına yazdım. İnşallah olabilmişimdir. Aynı evrelerden geçen biri olarak sizleri çok iyi anlıyorum. .

0.2 amh le 4.tup denemesi yaptim Sisli memorialde hicbiri olmadi.Kesinlikle tavsiye etmiyorum.
Tuccar gibi calisiliyor.Sonunda da 19 ve 20 mm 2 yumurtami catlattilar zamaninda alamadilar
Asla tavsiye etmiyorum para zaman vb bunlar icin vakit kaybi

Amh ne zaman 0.2 çıktı şuan menopoza girdinizmi acaba

0.2 amh le 4.tup denemesi yaptim Sisli memorialde hicbiri olmadi.Kesinlikle tavsiye etmiyorum.
Tuccar gibi calisiliyor.Sonunda da 19 ve 20 mm 2 yumurtami catlattilar zamaninda alamadilar
Asla tavsiye etmiyorum para zaman vb bunlar icin vakit kaybi
Evet gerçekten inanılmaz yoğun çalışıyorlar. Yaşadıklarınızda ve hissettiklerinizde sonuna kadar haklısınız. Çok hassas bir konu olduğu için onlardan da aynı özeni bekliyoruz haklı olarak. Randevular inanılmaz yoğun ve dolular.

Bende 2017 ocakta öğrendim menopoza hemen girmekten korkuyorum kaç yaşındasınız acaba antral folıkul sayılmışmıydı
Galiba 8 di. . Tam net hatırlamıyorum. Fakat tedaviden sonra 6 yumurta toplandı.
Hemen girilir mi diye sormuştum bende doktora. Doktor hemen olmaz ama yaşıtlarınıza göre erken gireceksiniz demişti. Bilmiyorum ben hamileyken haliyle regl olmadım, emzirirken de 1 yıl olmadım. Belki de onun da etkisi vardır , bazı yerlerde okudum ne kadar doğru bilmiyorum. Emzirirken regl olunmazsa menopoza o kadar geç girilirmiş diye. Tedaviye başladığımda 35 di. Rezerv durumunda zaman önemli. O yüzden de acele ettik. Siz kaç yaşındasınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…