AMH DEĞERI DÜŞÜK OLUP HAMİLE KALANLAR

28 yaşındayım bendede 6 ve 8 arası yumurta görülüyor şimdilik adetlerim düzenli fakat miktarı az

Kizlar Rabbim kismet ederse hafra ici doktora gidicem dun konustum kendisiyke cok zor bi surec olcak dedi amh cok dusuk fsh yüksek moralim bozuk dua edin bana.

Canım amh ve fsh değerine çok takılma, fsh lf e2 saraçoğlunun kürleriyle ve tabi inançla 2 ayda düzene girebiliyor, amh ise her zaman tek gösterge değil benimde amh çok düşüktü ama ultrasonla muayenede doktor amh bizi yanıltmış dedi belki de aslanpençesi civanperçemi hayıt tohumu suyu gibi kürlerden biraz düzeldi çünkü amh tahlilinden 1 ay sonra ultrasonla yumurtalarım gözlendi ve hatta hiç bir ilaç kullanmadan sadece bitkisel kürlerle oluşan 6 yumurtadan 3'ü çok güzel gelişmişti 18-21 mm aralığındaki boyutlardaydı :) demem o ki her şeyden önce yıkıldım bitti kim bilir kaç kez tüp bebek deneyeceğim olmayacak maddi olarak nasıl üstesinden geleceğiz vb düşünceleri hemen bir kenara atmalıyız.

0,1/ 0,2 amh değeriyle çocuk sahibi olanları düşünmeli ve vücudumuza pozitif mesajlar vermeliyiz hormonlar en ufacık üzüntüden sevinçten etkileniyor en basiti üzücü bir olay olduğunda regl birden bire 3-5 gün erken olmaz mı olumsuzlar üzüntüler hormonları bu kadar kötü etkiliyorsa olumlu düşüncelerde o kadar iyi yönde etkileyecek :)

sadece inan ve rabbim hayırlısı versin diye dua et :) Rabbim inşallah en kısa zamanda hayırlı sağlıklı kısmetiyle gelen evlatlar bahşetsin tüp bebek deneyeceksin sanırım,kim bilir dünya tatlısı bir kızın bir oğlun olur belki de :)

Son düzenleme:
Merhabalar.bende tupbebege basladim. Yani ignelere fln.bugun 2.kontrolum vardi 7yumurta saydi bu yumurtalarin sayisi artar mi acaba daha??

Kızlar benim amh 0,06 ama fsh'ı bir kaç ay boyunca ölçtürdüm 9.8 civarında çıkıyor hep..amh değerine göre erken menopozdayım ama fsh yüksek değil

Selamlar arkadaşlar bu gruba tekrar geldim. Bir şeyler söylemek istedim.benim de amg değerim sıfıra yakındı bursada en iyi doktorlar bile zor dedi uğraşmak istemedi.istanbula gittik ve şükür ki ilk denemede hamile kaldım.inşallah sıkıntı olmaz ve kucağımiza alırız.moralinizi bozmayin.kürlere devam edin ve iyi bir doktor bulun.gerisi Allaha kalmış.

Tüp bebek mi cnm kaç yumurta toplandı

Allah razı olsun canım güzel dileklerin icin ins hayirlusi olur. Rabbim kimseyi evlatsiz birakmasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…