- 19 Nisan 2012
- 5.854
- 4.334
- 248
- Konu Sahibi crocus7919
-
- #1.481
28 yaşındayım bendede 6 ve 8 arası yumurta görülüyor şimdilik adetlerim düzenli fakat miktarı azGaliba 8 di. . Tam net hatırlamıyorum. Fakat tedaviden sonra 6 yumurta toplandı.
Hemen girilir mi diye sormuştum bende doktora. Doktor hemen olmaz ama yaşıtlarınıza göre erken gireceksiniz demişti. Bilmiyorum ben hamileyken haliyle regl olmadım, emzirirken de 1 yıl olmadım. Belki de onun da etkisi vardır , bazı yerlerde okudum ne kadar doğru bilmiyorum. Emzirirken regl olunmazsa menopoza o kadar geç girilirmiş diye. Tedaviye başladığımda 35 di. Rezerv durumunda zaman önemli. O yüzden de acele ettik. Siz kaç yaşındasınız?
28 yaşındayım bendede 6 ve 8 arası yumurta görülüyor şimdilik adetlerim düzenli fakat miktarı az
dualarımız seninle canım, bizleri haberdar eder misin doktordan sonraKizlar Rabbim kismet ederse hafra ici doktora gidicem dun konustum kendisiyke cok zor bi surec olcak dedi amh cok dusuk fsh yüksek moralim bozuk dua edin bana.
Yok cnm tüp bebek denemem.doğal yoldan bir kızım varBende 29 yasindayim ocak 2017 de amh 0.56 çikti sizinle ayni durumdayim son 2 aydir 6 günken 3 güne düştü ve miktari eskiye göre az tüp bebek denemeniz var mi
Allah razı olsun canım ins yazarimdualarımız seninle canım, bizleri haberdar eder misin doktordan sonra
Yok cnm tüp bebek denemem.doğal yoldan bir kızım var
Allah bağışlasın canim ne güzel bir evladin var.sende ne zaman menepoza gircem diye merak ediyosun bende öyle çok korkuyorum Rabbim yardımcımız olsun
Kizlar Rabbim kismet ederse hafra ici doktora gidicem dun konustum kendisiyke cok zor bi surec olcak dedi amh cok dusuk fsh yüksek moralim bozuk dua edin bana.
28 yaşındayım bendede 6 ve 8 arası yumurta görülüyor şimdilik adetlerim düzenli fakat miktarı
Evet azalma var tabi miktarında. Zamanla oluyor sanırım. Hamile kalmak için 1 yumurta yeterli. Hiç sıkmayın canınızı. Ama doktora görünmekte fayda var. Rezerv durumunda zaman önemli. Stres de etkiliyor . Kafayı rahat tutmak lazım. Olumlu , güzel düşünmek çok etkiliyor. Elimizden geldiğince. İnşallah hayırlı haberlerinizi alırız
Benimki klomenle aşılama olacak ama pek ümitim yokMerhabalar.bende tupbebege basladim. Yani ignelere fln.bugun 2.kontrolum vardi 7yumurta saydi bu yumurtalarin sayisi artar mi acaba daha??
Tüp bebek mi cnm kaç yumurta toplandıSelamlar arkadaşlar bu gruba tekrar geldim. Bir şeyler söylemek istedim.benim de amg değerim sıfıra yakındı bursada en iyi doktorlar bile zor dedi uğraşmak istemedi.istanbula gittik ve şükür ki ilk denemede hamile kaldım.inşallah sıkıntı olmaz ve kucağımiza alırız.moralinizi bozmayin.kürlere devam edin ve iyi bir doktor bulun.gerisi Allaha kalmış.
Peki takviye birşey yaptınmı cnm bende bu ay aşılama deneyeceğim ama vakit kaybı olurmu diye korkuyorum4 yumurtam toplandı 3 u doldurulmuştu.
Allah razı olsun canım güzel dileklerin icin ins hayirlusi olur. Rabbim kimseyi evlatsiz birakmasinCanım amh ve fsh değerine çok takılma, fsh lf e2 saraçoğlunun kürleriyle ve tabi inançla 2 ayda düzene girebiliyor, amh ise her zaman tek gösterge değil benimde amh çok düşüktü ama ultrasonla muayenede doktor amh bizi yanıltmış dedi belki de aslanpençesi civanperçemi hayıt tohumu suyu gibi kürlerden biraz düzeldi çünkü amh tahlilinden 1 ay sonra ultrasonla yumurtalarım gözlendi ve hatta hiç bir ilaç kullanmadan sadece bitkisel kürlerle oluşan 6 yumurtadan 3'ü çok güzel gelişmişti 18-21 mm aralığındaki boyutlardaydı :) demem o ki her şeyden önce yıkıldım bitti kim bilir kaç kez tüp bebek deneyeceğim olmayacak maddi olarak nasıl üstesinden geleceğiz vb düşünceleri hemen bir kenara atmalıyız.
0,1/ 0,2 amh değeriyle çocuk sahibi olanları düşünmeli ve vücudumuza pozitif mesajlar vermeliyiz hormonlar en ufacık üzüntüden sevinçten etkileniyor en basiti üzücü bir olay olduğunda regl birden bire 3-5 gün erken olmaz mı olumsuzlar üzüntüler hormonları bu kadar kötü etkiliyorsa olumlu düşüncelerde o kadar iyi yönde etkileyecek :)
sadece inan ve rabbim hayırlısı versin diye dua et :) Rabbim inşallah en kısa zamanda hayırlı sağlıklı kısmetiyle gelen evlatlar bahşetsin tüp bebek deneyeceksin sanırım,kim bilir dünya tatlısı bir kızın bir oğlun olur belki de :)
Canim benim amh 0.04 fsh herzaman yuksek ilacla 25iniyorKızlar benim amh 0,06 ama fsh'ı bir kaç ay boyunca ölçtürdüm 9.8 civarında çıkıyor hep..amh değerine göre erken menopozdayım ama fsh yüksek değil
canım merhaba belki 1 - 2 tane daha arkada kaldı ise ultrasonda görünmediyse...Merhabalar.bende tupbebege basladim. Yani ignelere fln.bugun 2.kontrolum vardi 7yumurta saydi bu yumurtalarin sayisi artar mi acaba daha??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?