- 24 Temmuz 2016
- 1.090
- 1.489
- 133
- Konu Sahibi crocus7919
-
- #1.521
Banu hanımda çok yoğun oda yumurta takibi yapmıyor aşılama ve tüp bebek tedavisi için ona gitmek gerek ama diyorum yaa ultrasonla yumurtaları da görmesi gerekiyordu benimde şansıma o gün yumurtalarım iyi gelişmişti :) hoş benim pek umudum yok tutacağından ama insanda bir umutta oluşuyor doktor ekrana gülümseyerek bakıp amh bizi yanıltmış 5-6 yumurta var hatta ikisi çok sağlıklı gelişmiş bugün yarın çatlar haberin olsun normal yoldan da ilişkiye girebiliyorsun artık şansımızı iğneyle deneyelim demesi insanı umutlandırıyor. inşallah sende pozitif enerji alırsın en azından fark ödemeden tüm tahlillerini yapıp problemin kaynağını araştırır hatta bence diğer doktordan hiç bahsetme sadece 1 yıldır çocuğumuz olmuyor de o kendi kontrolleri yaptırsın :) regl ikinci gününe randevu alsaydın mükemmel olurdu tüm tahliller aynı gün yapılırdı git gelden kurtulurdun.[/QU reglinün 2. Günü yaptırdığım tahliller var elimde başka hastanede hatta eşimin testleri de var geçen hafta cuma yapıldı onları göstersem olmaz mı?
reglinün 2. Günü yaptırdığım tahliller var elimde başka hastanede hatta eşimin testleri de var geçen hafta cuma yapıldı onları göstersem olmaz mı
aynu gün çekiliyormu acaba hsg çarşamba günü reglinin 10. Günü olacak. Bildiğim kadarıyla 10. Günden sonra çekmiyorlar. Ağrılı bir işlemmi o çektirdin mi?olur olur tüm tahlillerin yeniyse daha iyi direk onları değerlendirir büyük ihtimalle birde rahim filmi isteyecek tüpler kapalımı başka bir problem var mı diye
aynu gün çekiliyormu acaba hsg çarşamba günü reglinin 10. Günü olacak. Bildiğim kadarıyla 10. Günden sonra çekmiyorlar. Ağrılı bir işlemmi o çektirdin mi?
Tekrar merhaba arkadaşlar ,
Benden de rahim filmi istemişlerdi. Ben de radyotomdu galiba orda çektirmiştim. Evet ilaç verilirken hafif bir ağrı oluyor o kadar. Çok stres yapmıştım. İnanın o kadar strese değmiyor.
Evet doktor gerçekten çok önemli. He bu arada gurbet bende de prolaktin yüksek çıktı ve ilaç kullanıp düşürdüm. Prolaktin hormonunun yüksek olmaması gerekiyor. Onu söylemeyi unuttum. Bir de eşim de her sabah keçiboynuzu pekmezi içti her sabah aç karnına.
Bana da doktorlar bekleyebilirsiniz isterseniz dedi. Amh düşüklüğüm haricinde diğer hormonlarım normaldi. Fakat ben yaşımdan dolayı (35) tercih etmedim. Aşılamayı denedim keza tutmadı.
Cengel arkadaşım yazımı beğenmişsin çok teşekkür ederim. Bu arada arkadaşlara çok da güzel moral veriyorsunuz ki ben de bir destek yazınızı çok beğendim. Keşke benim zamanımda da siz gibi arkadaşlara denk gelseydim. Güzel bir cümle duymak için kaç sayfayı gezdiğimi , saatlerimi, günlerimi harcadığımı bilirim.
Yalnız bir kırgınlığımı izninizle ifade etmek isterim. Benim bu yazıyı yazmamdaki tek amaç kesinlikle arkadaşlara destek olmak içindi. Ne yaşadığınızı anlıyorum, ben de sizin yaşadığınız şeyleri yaşadım diye söylemek istemiştim. İki yerin ismini verdim. Biri benim gittiğim yer diğeri ise arkadaşımın gittiği yerdi ve ikimizde memnun kalmıştık. Ki burada nereye gittiniz? , doktorunuz kim? soruları da çok soruluyor. Yazım kesinlikle "Reklam" amaçlı değildir. Ayrıntıyı vermek istememdeki tek amaç; arkadaşlardan geleceğini tahmin ettiğim "hangi hastanede tedavi oldunuz?" , "doktorunuz kimdi?"sorularına cevap vermekti. Keza ikiz bebeklerimle ilgilendiğim için her zaman nete giremiyorum. Arkadaşların muhtemel sorularına cevap verecek kapsamda bir yazı yazmak istedim. Ki bir arkadaş memnun kalmadığını belirtmiş, haklı olarak. Ona destek verdim.
Bu işi ticarete dökenler maalesef var. İyi araştırmak gerek. Allahım iyilerle karşılaştırsın. Evet bir kaç doktora görünmekte fayda var, kesinlikle o konuda hemfikiriz. Ama ilk seferinde hamile kaldığımı belirtmemdeki amaç ise inanın "0,2 amh ile ilk denemede oldu , hiç bir zaman umudunuzu yitirmeyin, güzel düşünün , inşallah sizlerin de olur, vazgeçmeyin" demek içindi. Bu aşamalardan geçmiş bir insan olarak bilirim ki insan "geçecek bugünler her şey iyi olacak " sözcüklerini duymaya çok ihtiyacı oluyor.
İnşallah yanlış anlamışımdır . Bu kadar hassas bir konuda kesinlikle yanlış anlaşılmak istemem. O yüzden bu kadar uzun bir açıklama yaptım. Vaktinizi aldıysam da kusura bakmayın. Burada hiçbirinizi tanımıyorum. Ama hiç kimseyi hayatta kırmak istemem. Allah hepimizin gönlüne göre versin arkadaşlar.
Bugün bende hsg çektireceğim şimdiden panil oldum normol muayene bile zor gelirken buna nasıl dayanıcam bilmiyorum.
Bana yakın diye incirli radyomara gidicem canım ağrısız kısa bi işlem dediler. Yakın bi arkdaşımda orda çektirmiş o da ağrım olmadı dedi. Ağrıda olsa katlanıcaz artıkNerde çektireceksin yaa bilmiyorum ama sanki çok zor değil gibiydi çektirip çıkan kadınların halinden onu anladım mesela biri instagramda yayınlamak için mavi önlükle selfie çekti ki ben gözlerimi börtletmiş bir şekilde kadına bakıyordum.
Bana yakın diye incirli radyomara gidicem canım ağrısız kısa bi işlem dediler. Yakın bi arkdaşımda orda çektirmiş o da ağrım olmadı dedi. Ağrıda olsa katlanıcaz artık
inşallah allah isteyene sağlıklı evlat versin. Yaa acaba diyorum ki cuma mı alsaydım randevuyu çünkü ovulasyon gününe yakın olurda belki oluşan yumurtaları görebilir ne dersin?inşallah olmaz :) bu arada harika olmuş yarın doktor gittiğinde tüm tahlillerin hazır olacak :) hadi hayırlısı inşallah güzel haberler verir prolaktini ilaçla düşürür ve normal yollarla yada aşılamayla hayırlı sağlıklı bir evlat sahibi olursun.
inşallah allah isteyene sağlıklı evlat versin. Yaa acaba diyorum ki cuma mı alsaydım randevuyu çünkü ovulasyon gününe yakın olurda belki oluşan yumurtaları görebilir ne dersin?
11-12 gün gelişimi büyük ölçüde oluyor o günlere denk getirirsen zaten doktor iyi sağlıklı yada değil diyebiliyor bana da 11.günde sağlıklı yeterince büyümüş yarın çatlar demişti. yumurtalarına sağlıklı derse acaba kaç mm görebiliyor musunuz ölçebiliyor musunuz diye sor 15m-16 mm olduysa 1-2 güne çatlayacak demektir.
inşallah allah isteyene sağlıklı evlat versin. Yaa acaba diyorum ki cuma mı alsaydım randevuyu çünkü ovulasyon gününe yakın olurda belki oluşan yumurtaları görebilir ne dersin?
Yok henüz gitmedim 17:00 de randevum. Bezmialem aynı branşa 10 günde 2. Randevu veremiyormuş sanırım yarın mecbur gidicembu arada rahim filmi çektirdin mi nasıl geçti?
Randevuyuda iptal etmiş bulundum offf bu çok fena oldu.
Yok henüz gitmedim 17:00 de randevum. Bezmialem aynı branşa 10 günde 2. Randevu veremiyormuş sanırım yarın mecbur gidicem
Yaaa sen bi tanesin gerçekten hallettim cumaya randevumu güncelledirler teşekkür ederimcanım randevuyu iptal et sonra telefonla ara randevuyu iptal ettim gününü değiştirmek istiyorum internetten olmuyor de telefonla randevuyu güncelliyorlar :) 0212 453 17 00
Yaaa sen bi tanesin gerçekten hallettim cumaya randevumu güncelledirler teşekkür ederim
Aynı durumu yaşamıştım :) aradım internetten değil buradan randevunuzu alabilirim demişti santraldeki kız :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?