- Konu Sahibi crocus7919
-
- #1.541
Ben yeni farkettim kusura bakma.iyi bir doktor olduğunu duydum..güzel ve doğru teşhis koydugunu biliyorum canımCanim sen bursada yasiyosun galiba gurkan uncu nasil bi doktor biliomusun
İşlemim bitti insan stres oluyor ama dayanılmayacak bişi yok. İlacın gayet iyi dağıldığını herhangi bir tıkanıklık olmadığını söylediler çok sevindim.ayrıca ilerde olurda bir şey danışman gerekirse kısırlık polikliniğinin dahili numarası da 1371 :)
Merhaba arkadaşlar.. benimde amh düşüklüğü mevcut.. mart ayinda klomen ile bir gebelik yaşadım ama maalesef kimyasal gebelik oldu..evleneli 10 ay oldu..bu ay ise beni dinlendirecekmis drum. Adet olursan şayet 4.gün gel bu sefer sana femera vereceğim dedi.. ama bu ayda hamile kalabilirsin dedi içtiğin ilaç ile dedi.içtiğim ilac ise glukofen.. kimyasal gebelikten sonra çok üzüntü yaşadım ve kafamdan attım sayılır.. ta ki az evvel bir arkadaşım bana boşa zaman harcıyorsun direk tüp bebek denemeliydin diyene kadar.. kafam ve içim o kadar rahattiki az evvel yine üzüntü ve karamsarliga kapıldım... ve artık kimseyle bu konuları konuşmama kararı aldım
İşlemim bitti insan stres oluyor ama dayanılmayacak bişi yok. İlacın gayet iyi dağıldığını herhangi bir tıkanıklık olmadığını söylediler çok sevindim.
0.39 çıktı.. benim eşim istemedi hen tüp bebeği.. ona göre erkenmis..aslında bakarsan kafa olarak bende kendimi hazır hissetmiyorum çok zor bir süreç..her geçen gün biraz daha azalıyor anne olma isteğim mesela kimyasal gebelikten sonra o isteğim biraz azaldı..Canım insan bazen kendini tükenmiş hissedebiliyor bende iki gündür hep pozitif düşünüp konuşuyordum şimdiyse daha ne aşılama ne tüp bebek denedik eşime benim inancım kalmadı direk tüp bebekmi deneseydik oda tutmazsa ne yapacağız diye whatsappta yazdım regl dönemi yaklaştıkça kadınlar biraz bunalım oluyor belki ondan böyle hissediyoruz. Bu arada senin amh değerin kaç çıktı?
Bende tüpe erken diye aşılama deniyeceğiz ama benide umutsuzluk sardı hakkımızda hayırlısı kızlar
Amh nin doğruluğu tartışılır cnm önemli olan yumurta sayımız yabancı sitelerden çok araştırdım 0.1 amh ile bile doğal yoldan gebe kalanlar varniye böyle oldu bugün hepimizde bir umutsuzluk var ben dokunsalar ağlayacak gibiyim. başka bir forumda amh değeri düşük olup tüp bebek yapanları okuyorum ama hala çözemedim amh kaç olduğunda tüp bebek yapmalı yani artık alarm zamanı demeli birine 0,64'te bile doktoru tüp bebekte az şansın var demiş acaba diğer değerleri de kötü olduğu için mi?
Amh nin doğruluğu tartışılır cnm önemli olan yumurta sayımız yabancı sitelerden çok araştırdım 0.1 amh ile bile doğal yoldan gebe kalanlar var
Hatta amh den daha net sonuç veren test üzerine çalışılıyormuş
Kadınlar 3 ay arı sütü
Q enzim 10
Akupuntur
Düzenli uyku ve diyet uygulamışlar
Olacak inş cnm allahım emeklerimizi görüyor bende 28 im ama amh 0.2 çıktıuyku için melatonin aldım doktor tavsiye etmişti, qenzim q10'de alayım bari zaten içmediğim kalmadı keçi boznuzu pekmezi ginseng propolis hayıt tohumu civan perçemi vb bir karışım aktar hazırlamıştı onu içiyorum. sabah akşam yine hayıt suyu içiyorum. aslan pençesi otu, civan perçemi bunları da günlük bitki çayı gibi içiyorum. eşime de tabi keçi boynuzu pekmezi içiriyorum sperm kalitesi hızı artsın diye vitamin desteği proxeed plus içiyor, sigarayı bıraktı. Allahım inşallah beni de isteyen herkesi de evlat sahibi yapar yaşım 36 ve çok korkuyorum ya olmazsa diye
Olacak inş cnm allahım emeklerimizi görüyor bende 28 im ama amh 0.2 çıktı
Eşimdede hareket ve morfoloji sorunu vardı çok şükür şimdi artmış
Cnm bizim ileri hız yüzde 5Benim eşimde de hareket ve morfoloji sınırlardaydı doktor iyi değil ama idare eder dedi tabi biz ilk testi aldığımda morfolojiyi %4 gördüğümüzde spermlerin %96 sı anormal mi diye korktuk amh düşüklüğünden sonra birde ona yıkılmıştıkproxeed plustan çok umutluyum bakalım ay başı eşimin sperm analizini yeniden yaptıracağız inşallah olumlu gelişme vardır umut olur bize
C cengel keşke bende sigarayı bırakabilsem eşimle fena kavga ettik bu yüzden o içmiyor ve doktor onun yanında aferin böyle sigara içmeye devam et biz damacanaya su doldurmaya çalışalım sen alttan delik aç suyu boşalt deyince bizimki zaten ayar oluyor sigaraya daha çok sinir oldu ve şimdi konuşmuyoruz
Kesinlikle haklısın..bende az evvel bir arkadaşım moralimi bozdu psikolojimi alta çekti.. bir ağladım ama şu anda daha iyiyim.. şu düşünceyi aklıma tekrar getirdim.. herşeyin sebebiyle Allah.. kim ne derse desin biz ne yaparsak yapalim sonucta; ALLAHIN DEDİĞİ OLUR... boşa kendimizi uzup durmamakta fayda varKızlaaaaar bi silkinip kendinize gelin lütfen hani demiyormuyduk stres etkiliyor diyeee neden bunu yapıyrosunuz herşey çok güzel olacakk lütfen umutsuzluğa kapılmayın tüp bebekse çare onu da yapıcazz lütfen moralimizi yüksek tutalım insanlar ne değerlerle bebeklerini kucağına alıyor yapmayın ama böyle
Cnm bizim ileri hız yüzde 5
Morfoloji 3 tü
Şuan ileri hız yüzde 30
Morfoloji 5 olmuş
Eşim çakşır suyu e vitamini kabak çekirdegi
Hurma keçiboynuzu özü ve kuruyemil yedi
Doktora gittik bugün bu değerlerle olur dedi sizinki iyiymiş zaten bizim ileri hareket 5 ti ilk gittiğimizdebizde ileri hızlı %35 morfolojide %4 tü
benim eşimde çakşır suyu içti ama 1 şişe tadı kötü diye içmiyor e vitamini keçi boynuzu özüde kullandık hurmayı bilmiyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?