- 24 Temmuz 2016
- 1.090
- 1.489
- 133
- Konu Sahibi crocus7919
-
- #1.561
Doktora gittik bugün bu değerlerle olur dedi sizinki iyiymiş zaten bizim ileri hareket 5 ti ilk gittiğimizde
Ya eşimin sonuçlarında ileri hareketliliği %38 normal morfoloji %60 diyor yerinde harektli %25 hareketesiz %37. Ml de 50 milyon sperm diyor bu iyimi doktor benim sonlardan sonra ona şöyle bir baktı geçti hiç bişi demedi
Hayır cnm benim 7 yaşında bir kızım var bu ay aşılama deneyeceğim günde 2 klomen kullandım cumartei kontrol varbize doktor sınır değerler ama işimizi görür günümüz koşullarında bundan iyisi kolay olmuyor sigara alkol beslenme stres hepsi etkiliyor falan dedi ama bundan iyi olmalı ki aşılamada şansımız artsın tüp bebek için yeterli aşılama için vasat dedi tabi moralimiz biraz bozuldu ilk anda sonrasında bundan çok daha düşük değerlerle çocuk sahibi olanlar var seninki mükemmel doktor tüp bebek daha kolay iş diye böyle konuştu diyerek eşimin moralini düzelttim.
peki sen gurbet daha önce aşılama tüp bebek denedin mi?
Canim moralini bozma hersey ALLAHTan ben senin cocugunun olacagina inaniyorum ayrica insanlarin agzi cuval degilki buzesin onemli olan esinle senin birbirinize destek olmaniz benim icin konusulanlari duyuyoyorum ALLAHA havale ettim negatif dusunmek bize fayda saglamaz.ALLAH ol derse olur..Kesinlikle haklısın..bende az evvel bir arkadaşım moralimi bozdu psikolojimi alta çekti.. bir ağladım ama şu anda daha iyiyim.. şu düşünceyi aklıma tekrar getirdim.. herşeyin sebebiyle Allah.. kim ne derse desin biz ne yaparsak yapalim sonucta; ALLAHIN DEDİĞİ OLUR... boşa kendimizi uzup durmamakta fayda var
Canim moralini bozma hersey ALLAHTan ben senin cocugunun olacagina inaniyorum ayrica insanlarin agzi cuval degilki buzesin onemli olan esinle senin birbirinize destek olmaniz benim icin konusulanlari duyuyoyorum ALLAHA havale ettim negatif dusunmek bize fayda saglamaz.ALLAH ol derse olur..
Ne güzel dedin, inşallah herbirimizin çocuğu olur..seninde güzel haberini alırım ennksia zamanda..senin neydi sikintin canım?Canim moralini bozma hersey ALLAHTan ben senin cocugunun olacagina inaniyorum ayrica insanlarin agzi cuval degilki buzesin onemli olan esinle senin birbirinize destek olmaniz benim icin konusulanlari duyuyoyorum ALLAHA havale ettim negatif dusunmek bize fayda saglamaz.ALLAH ol derse olur..
Ben uzaklastim..ne güzel 2 haftadır hic aklimda yoktu dün boşa ugrasiyormusum o şekilde çok zormuş Vs. Halbuki ben çok duydum benim gibi olup ilaç ile hamile kalabilen..öyle konuşunca tekrar aklıma olumsuz dusunceleri soktu..ama bende uzatmadan konuşmayı sonlandırdım bir üzüm sürede uzak duracağım..Söylenenleri takarsak bu işin altından kalkamayız en güzeli bu dönemde biraz rahatsız edici konuşmalar yapanlardan uzaklaşmak :)
Ben uzaklastim..ne güzel 2 haftadır hic aklimda yoktu dün boşa ugrasiyormusum o şekilde çok zormuş Vs. Halbuki ben çok duydum benim gibi olup ilaç ile hamile kalabilen..öyle konuşunca tekrar aklıma olumsuz dusunceleri soktu..ama bende uzatmadan konuşmayı sonlandırdım bir üzüm sürede uzak duracağım..
Kızlaar selam. Ben bugün eşime otların listesini verdim alacak hayıt otu, testere dişli aslan pençesi, çakşır otu ben bunları nasıl kullanıcam bilgisi olan var mı
Mrh kızlar bugun tupbebek merkezine gittim bana git evine senin artik cocugun olmaz dedi hic ugrasma artik yumurtan yok dedi.moralim alt ust oldu
hangi merkezmiş o gidelim basalım hepsini dövelim. Can sıkıcı insanlar Allah aşkına kim oluyor onlar yeni doktor arayışına geç hemen sakın moralini de bozma kimlere neler denildi. Önce Allahtan isticez sonra tıp dünyasından ve en önemlisi inanıcaz. Derin bir nefes al ve değerlerini söyler misin belki yardımcı olabirlirz?Mrh kızlar bugun tupbebek merkezine gittim bana git evine senin artik cocugun olmaz dedi hic ugrasma artik yumurtan yok dedi.moralim alt ust oldu
Mrh kızlar bugun tupbebek merkezine gittim bana git evine senin artik cocugun olmaz dedi hic ugrasma artik yumurtan yok dedi.moralim alt ust oldu
0.04 34 Yasindayim malatyada gittimamh değerin kaç , kaç yaşındasın erva, hangi merkeze gittin peki?
Dovelim kiz valla sinir oldumhangi merkezmiş o gidelim basalım hepsini dövelim. Can sıkıcı insanlar Allah aşkına kim oluyor onlar yeni doktor arayışına geç hemen sakın moralini de bozma kimlere neler denildi. Önce Allahtan isticez sonra tıp dünyasından ve en önemlisi inanıcaz. Derin bir nefes al ve değerlerini söyler misin belki yardımcı olabirlirz?
Yok canim ilk gebelihim normal oldu bi oglum varCanım 1-2 ay kendini topla bitkisel kürleri falan dene Allahtan ümit kesilmez başka bir merkeze daha gidersin daha önce denemelerin oldu mu?
0.04 34 Yasindayim malatyada gittim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?