AMH DEĞERI DÜŞÜK OLUP HAMİLE KALANLAR

Başka merkezlerde görüşmekte fayda var doktorda birbirleriyle çelişiyor C cengel in dediklerinide uygula moralini yüksek tut başka bir laboratuvar da testlerini yeniden yaptır istersen farklı çıkabiliyor. Öyle dediler diye hemen vazgeçme.

@Erva33 arı sütü, bal, polen karışımı, dhea, co enzyme q10, arginin, inofolic combi, ace plus bunları da araştırıp kullanabilirsin arkadaşım. sigara içiyorsan mutlaka bırakmalısın. ayrıca yumurta rezervi her ay değişiyor, her ay reglinin 2. günü gidip rezervini kontrol ettir canım. her ay vücudumuz farklı reasksiyon veriyor. uzaktasın ama hocalar burada cevap verebiliyor, testlerini vs. buradaki hocalara sor, mesela yumurta donasyonu yapan halil ibrahim hoca var kıbrıstaki, bülent tıraş var maslak acıbadem buradan bu doktorlara soru sorabilirsin.

Arisutu bal polen aliyorum.dikkat etmeye calisiyorum badem ceviz tuketiyom.ins ist dudunuyorum bakalim artık

benim bir oglum var cok sukur ben kardes istiyorum ona.
Yumurta donasyonunu dusunmuyorum.arisutu bsl poleni 7 8 gundur alıyorum. Her ay takip ettiriyordum tahlilleride.genelde bir iki yumurta oluyordu.bu doktor bakti onlar yumurta degil dedi polikistik over dedi görünür kaybolur dedi.sok oldum oyle deyince

Merhaba, 30 yaşındayım ve AMH değerim 0,3 çıktı ayrıca yumurtalığımda 5 cm büyüklüğünde dermoid kist olduğunu öğrendim. Çocuk düşünmüyordum ama doktorlar bekleme şansım olmadığını söylediler. Tüp bebek için psikolojik olarak hazır olmadığımı düşündüğüm için aşılama yaptırdım. İlk seferde tuttu. Başlarda çok üzülüp hep bu forumu okuyordum, bu sebeple paylaşmak istedim. Doktorum yaşın önemli bir faktör olduğunu ve değerin düşük olmasının yaş faktörüyle birlikte değerlendirilmesi gerektiğini söyledi. Lütfen kendinizi çok üzmeyin. Sağlıklı, mutlu günler dilerim.

Allah razı olsun cnm umut oldun bana benimde amh 0.2 yas 28 bu ay aşılama yaptıracagım ama herkes tüp bebek diyor biraz olsun rahatlattın beni. Aşılaman iğnelimi oldu ben klomen kullanıyorum birde kaç yumurtan gelişti

İçini rahat tut cnm bizim en azından evladımız var o duyguyu tattık.bizim için moral önemli moralini yüksek tut

Canım nerde yaptınız tüp bebek tedavisini doktorun kimdi?

Selam, klomen diye bir ilaç kullandım ben de. Yumurtlama için iğne yaptım. Solda 4 yumurta, kist olan sağda ise 1 yumurta oluştu.

Kızlar yaa bende enfeksiyon oluştu pazartesiden beri geçmiyor idrar yollarında yanma ve ağrıdan ölüyorum acaba bu durum şimdi aşılama için engel mi olur haftaya salı regl olacağım ama tabi stresten erkende olabilirim

Merhaba güzel anne adayları. 37 yaşındayım. Benim de amh değerim dibe vurmuş. Çok üzülüyorum oğlum kardeşsiz kalacak diye. Çok düzensiz adet oluyordum. 5-6 aydır Endometrial hiperplazi (Rahim duvarı kalınlaşması) ile uğraşıyorum. Basit atipisiz hiperplazi denildi. Çapadaki doktorum mirena (hormonlu spiral) takılması gerektiğini söyledi. Bebek için şansım var mı diye infertiliteyle görüştüm. Önce mirenayı taktırmam gerektiğini 6 ay sonra düzelme olursa çıkartıp bebek için aşılama veya tüp bebek deneyebileceğimi söyledi. Zaman geçiyor, ne yapıcam ben. Allah herkese yardım etsin. Benim için de dua edin. Duphaston içiyorum kanamam kesilsin diye, lekelenmem hala var. Çoban çantası iyi geliyormuş, Günde iki bardak çoban çantası demleyip içiyorum. Benim için başka önerisi olan var mı? Lütfeeeeeeeeennnn bana da yardım edin.

Amh kac canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…