- Konu Sahibi crocus7919
-
- #1.601
Yitirme zaten onlarin olmaz demesiyle olmuyor hersey Rabbim ol derse olurCanım ya neden bu doktorlar direk moralimizi bozuyorlar. ben umudumu yitirmek istemiyorum.
Merhaba güzel anne adayları. 37 yaşındayım. Benim de amh değerim dibe vurmuş. Çok üzülüyorum oğlum kardeşsiz kalacak diye. Çok düzensiz adet oluyordum. 5-6 aydır Endometrial hiperplazi (Rahim duvarı kalınlaşması) ile uğraşıyorum. Basit atipisiz hiperplazi denildi. Çapadaki doktorum mirena (hormonlu spiral) takılması gerektiğini söyledi. Bebek için şansım var mı diye infertiliteyle görüştüm. Önce mirenayı taktırmam gerektiğini 6 ay sonra düzelme olursa çıkartıp bebek için aşılama veya tüp bebek deneyebileceğimi söyledi. Zaman geçiyor, ne yapıcam ben. Allah herkese yardım etsin. Benim için de dua edin. Duphaston içiyorum kanamam kesilsin diye, lekelenmem hala var. Çoban çantası iyi geliyormuş, Günde iki bardak çoban çantası demleyip içiyorum. Benim için başka önerisi olan var mı? Lütfeeeeeeeeennnn bana da yardım edin.
Klomene göre ve yumurtalık rezervi az olan birine göre 5 yumurta çok fazla acaba antral folikükünmü 5 ti yoksa 5ide olgun yumurtamıydıSelam, klomen diye bir ilaç kullandım ben de. Yumurtlama için iğne yaptım. Solda 4 yumurta, kist olan sağda ise 1 yumurta oluştu.
canım rahim kalınlaşmasının düzelmesi için 6 ay kadar hormonlu spiral kullanmam gerekiyor. sonrasında çıkartıp bebek için uğraşmayı düşünüyorum. Bu süre içerisinde kürlerin hepsini sırayla yapayım diyorum. Belki yumurtalıklarım çalışmaya başlar. Hangi sırayla ne kadar süreyle hangi kürleri yapmam gerekir. Herkesin fikirlerini bekliyorum. Allahım lütfen kimsenin kucağını boş bırakma, bizim de yavrularımız kardeşsiz kalmasın.hormonlu spiral ne işe yarıyormuş peki, spiral gebe kalmayı engelleyen bir şey değil mi? Doktorun tavsiyesini bir tüp bebek merkezi ile görüş mesela bahçeci kliniğine gidebilirsin tüm tahlillerle ön görüşme ücretsiz bakalım onlar ne tavsiye edecek?
Doktorların moral bozma konusunda sizinle hemfikirim yaşım 35 amh: 1.41 eşimin değerli iyi benim tüplerde sıkıntı yok ama bana da tüp bebek dedi bende şimdi başka doktordan randevu aldım yarın gidicem bakalım o ne diyecek kızlar en azından sizin çocuklarınız var bizlerde hiç yok. Umudumuzu kaybetmeylimCanım ya neden bu doktorlar direk moralimizi bozuyorlar. ben umudumu yitirmek istemiyorum.
Erva33 sen adet görüyor musun kendiliğinden. Hiperplazi neden çıktı.Yitirme zaten onlarin olmaz demesiyle olmuyor hersey Rabbim ol derse olur
Ama senin amh değerin bizimki gibi çok düşük değil neden hemen tüp bebek denildi ki? Ben bir doktorla görüşmüştüm, zaten tüp bebekte bile şansımın olmadığını söylemişti, bu özeldeki doktorlara gidip boş yere para vermeye sinir oluyorum.Doktorların moral bozma konusunda sizinle hemfikirim yaşım 35 amh: 1.41 eşimin değerli iyi benim tüplerde sıkıntı yok ama bana da tüp bebek dedi bende şimdi başka doktordan randevu aldım yarın gidicem bakalım o ne diyecek kızlar en azından sizin çocuklarınız var bizlerde hiç yok. Umudumuzu kaybetmeylim
Benim amh 0.39 ve geçen ay ilk kez kullandım ve 1 tane yumurta oluştu. Gebelikte oluştu ama maalesef kimyasal gebelik oldu.adet ile sessiz düşük yaSadum. Yanİ kısaca demem şu; klomeni düşük amh ta kullanabilirsin elbette..bu konularda iyi bir doktor ile yumurta takibi yaptirabilirsin canımamh si çok düşük olanlara klomen gibi ilaç vermiyorlar mı acaba, biz de hiç işe yaramaz mı, belki yumurtamız çoğalır. Kendiliğinden hamile kalma şansımız olmaz mı?
Bana yaşından dolayı dedi çok zaman kaybetmeyelim dedi hatta aşılama yada yumurta takibi bile yapdan direkt tüp bebek dedi ama ben tatmin olmadım bir kaç doktorla daha görüşücem. Prolaktin hormonu yüksek bende şimdi dostinex diye bir ilaç kullanıyorum bu ilacı kullanıp hamile kalan da çok var umarım bende de işe yarar. Artık doktorlar hem paralarımızı hem umutlarımızı alıyor bizden o kadar zorki güvenilir doktor bulmakAma senin amh değerin bizimki gibi çok düşük değil neden hemen tüp bebek denildi ki? Ben bir doktorla görüşmüştüm, zaten tüp bebekte bile şansımın olmadığını söylemişti, bu özeldeki doktorlara gidip boş yere para vermeye sinir oluyorum.
Teşekkür ederim, yani bizde de işe yarayabilir. 1 Yumurta da hamile kalmayı başarabilmişsin, umarım bir daha ki sefer başarılı olursun, bebeğini kucağına alırsın.Benim amh 0.39 ve geçen ay ilk kez kullandım ve 1 tane yumurta oluştu. Gebelikte oluştu ama maalesef kimyasal gebelik oldu.adet ile sessiz düşük yaSadum. Yanİ kısaca demem şu; klomeni düşük amh ta kullanabilirsin elbette..bu konularda iyi bir doktor ile yumurta takibi yaptirabilirsin canım
Sen kaç yaşındasın canım. Ben 6 ay hormonlu spiral kullanıcam zorunlu olarak, 38 olucam o zaman. Çok korkuyorum. Şansım azalmaz umarım.Bana yaşından dolayı dedi çok zaman kaybetmeyelim dedi hatta aşılama yada yumurta takibi bile yapdan direkt tüp bebek dedi ama ben tatmin olmadım bir kaç doktorla daha görüşücem. Prolaktin hormonu yüksek bende şimdi dostinex diye bir ilaç kullanıyorum bu ilacı kullanıp hamile kalan da çok var umarım bende de işe yarar. Artık doktorlar hem paralarımızı hem umutlarımızı alıyor bizden o kadar zorki güvenilir doktor bulmak
35 olucam bende bi kaç ay sonra. Ben bi kaç doktorla daha görüşeceğim hepsi aynı şeyi söylerse çok beklemeden tüp yaptıracam. Değerlerim belki 5-6 ay sonra daha da düşecek o yüzden şansa bırakmak istemiyorumSen kaç yaşındasın canım. Ben 6 ay hormonlu spiral kullanıcam zorunlu olarak, 38 olucam o zaman. Çok korkuyorum. Şansım azalmaz umarım.
Senin değerin gayet iyi cnm bazı doktorlar 2 ve 4 referans alıyor çoğunlukta 1 ve 3 degerini bizimki 0.235 olucam bende bi kaç ay sonra. Ben bi kaç doktorla daha görüşeceğim hepsi aynı şeyi söylerse çok beklemeden tüp yaptıracam. Değerlerim belki 5-6 ay sonra daha da düşecek o yüzden şansa bırakmak istemiyorum
Bende dün hayıt otu ve testere dişli aslan penceçi aldım saraçoğlunu izle istersen o nasıl demleneceğini anlatıyor misal 7 dk yı geçmeyecek gibi püf nokları veriyorKürler hakkında iyi bilgi sahibi olanlar lütfen yazsın. Bu 6 ay içinde sırayla hepsini yapmak istiyorum.
canım rahim kalınlaşmasının düzelmesi için 6 ay kadar hormonlu spiral kullanmam gerekiyor. sonrasında çıkartıp bebek için uğraşmayı düşünüyorum. Bu süre içerisinde kürlerin hepsini sırayla yapayım diyorum. Belki yumurtalıklarım çalışmaya başlar. Hangi sırayla ne kadar süreyle hangi kürleri yapmam gerekir. Herkesin fikirlerini bekliyorum. Allahım lütfen kimsenin kucağını boş bırakma, bizim de yavrularımız kardeşsiz kalmasın.
Amin canım inşallah hepimiz bebişlerimize kavuşuruz. Ben de çoban çantası içmeye başladım bu hafta, bendeki rahim kalınlaşmasına iyi geliyormus umarım düzelir. sonrasında soğan suyu ve incir kürü yapayım diyorum.Amin canım inşallah sağ salim ikinciyi de kucağına alırsın. Ben soğan suyu içemedim ama onunla başlamak gerekiyormuş hep midem bulandı çıkarıcak gibi oldum 3 denemede bıraktım ama aslan pençesini artık bitki çayı yeşil çay gibi içiyorum mesela ilk ay hiçbir ilaç kullanmadan 6 yumurtamın ikisi sağlıklı şekilde büyümüş çatlamıştı oda bence bu otlar sayesinde oldu :) regl zamanıma yakın civan perçemi içtim 1 hafta boyunca, bunun dışında sürekli hayıt suyu içiyorum sabah akşam,aktardan 1 litrelik hazır su şeklinde aldım yarım çay bardağına ondan katıp üstüne su ekliyorum eşimede çakşır otu suyu aldım oda içiyor :) bunun dışında doktor inofolic combi vermişti bana onu kullanıyorum birde aktarın hazırladığı özel bir karışımım var içinde civan perçemi çoban çantası hayıt tohumu ginseng arı sütü propolis keçi boynuzu özü gibi şeyler olan bir karışım :) inşallah şifa olur biran evvel isteyen herkes hayırlı sağlıklı bir evlat sahibi olur.
Senin değerin gayet iyi cnm bazı doktorlar 2 ve 4 referans alıyor çoğunlukta 1 ve 3 degerini bizimki 0.2
Amh 2le 4 arası normal rezerv2 ve 4 referans ne demek?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?