AMH DEĞERI DÜŞÜK OLUP HAMİLE KALANLAR

Bende aynı gün ilk vakıf Gureba ya ordan hemen çapa da vermiştim vakifta 0.83 capada 1.13 çıkmıştı.

Vakif

canım bende bezmialem yani vakıf gurebada yaptırdım 0,83 çıktı acaba farklı bir yerde yapsam sonuç değişirmi yoksa testin referans aralığındanmı kaynaklı sonuçlar farklıydı bu arada geçen zaman içerisinde bebek sahibi olabildin mi?

keşke 1-3 arası normal olsaydı hiç olmazsa sınır değere yakınım der kendimi avuturdum.
Önemli olan amh değil bence ultrasondaki görüntü tüp bebekteki doktorlar amh ye daha önem veriyo çünkü ne kadar yumurta fazlaysa şans o kadar artıyo

Önemli olan amh değil bence ultrasondaki görüntü tüp bebekteki doktorlar amh ye daha önem veriyo çünkü ne kadar yumurta fazlaysa şans o kadar artıyo

benim amh 0,83 çıktı ama doktor ultrasonda amh bizi yanıltmış diyordu fakat tüp bebek merkezleriyle yaptığım görüşmede aaa düşük amh hormonlar iyi diyorum onlar ilaçla da düzeltilebiliyor ama amh kalan rezerv o iner yükselmez sadece kalan yumurtanın kalitesi artabilir diyorlar kafam karıştı iyice

Banada tüp bebek doktorları yumurtan kalmamış diyor ama ultrason 7 yumurta fh lh e2 değerlerim normal

Teşekkür ederim, yani bizde de işe yarayabilir. 1 Yumurta da hamile kalmayı başarabilmişsin, umarım bir daha ki sefer başarılı olursun, bebeğini kucağına alırsın.
Elbette kalabiliriz.. önemli olan sağlıklı olan yumurtayı yakalayabilmek..inşallah canım..

Kızlar günaydın az önce bezmialemden Banu Yılmazda muaynemi oldum.Değerleri normal buldu prolaktin için yine dostinex verdi. Ultrason muaynesinde 8 tane yumurta saydı biri çarlamaya hazır. Ancak 3 tanede çikolata kisti var dedi bunu daha önce gittiğim doktorda söylemişti bu kistler yumurta kalitesini düşürüp gebeliği engelleye biliyormuş. Kan tahilillerine baktığında yeşil ile sarı ışık arasındasın demişti ama ultrason muaynesinden sonra durum değişti sarı ile kırımızı ışık arasındasın dedi. Yumurta takibini es geçiyorım dedi istersen sadece bir kerelik aşılama deneyebiliriz dedi sonrası tüp bebek. Bizde aşılama ile zaman kaybetmek istemediğimizi söyledik o da haklısınız dedi. Normal yolla olmaz demiyorum dedi tabiki olabirilir 2 ay sonra bana gelio hamileyim diyebilirsin dedi ama ben şu kadar süre daha deneyin deyip vebal altına giremem dedi. Karar sizin dedi. Bizde 2-3 ay daha deneyip ona göre merkezde karar verip tüp bebeğe geçmeye karar verdik. Sizinde önerilerinize açığım kızlar

Canım bence de deneyin bu arada kistler için ilaç kullanacak mısın?

Canım bence de deneyin bu arada kistler için ilaç kullanacak mısın?
Doğım kontrol verdi canım adetin 1. Gününden itibaren başlayıp 21 gün kullanmam için. Kafam o kadar boş ki . İneceğim durağu bile kaçırmışım tekrar geri dönüyorum şimdi

Doğım kontrol verdi canım adetin 1. Gününden itibaren başlayıp 21 gün kullanmam için. Kafam o kadar boş ki . İneceğim durağu bile kaçırmışım tekrar geri dönüyorum şimdi

Sen 2 ay sonra hamile kalacaksın gör bak :) hayıt suyunu git aktardan al ve içmeye başla aslan pençesi ve civanperçemini de

Sen 2 ay sonra hamile kalacaksın gör bak :) hayıt suyunu git aktardan al ve içmeye başla aslan pençesi ve civanperçemini de
Onları da sordum banu hanıma çok duyuyorım dedi soğan kürü vs. Yapabilirsin dedi ama çok karıştırma otları dedi böbreklerde sorun yaratmasın dedi. Hayıt otununaldım canım önce dostinexleri bitirip kürlere başlamayı düşünüyorum.

otla uğraşma ben direk aktardan 1 litrelik suyunu aldım. aslan pençesini de hani şu kahve bitki çayı için olan french pressler var ya onda demleyip iç günde 2 tane :)

Canım değerlerin normal diyorsun peki neden hemen tüp bebek anlamış değilim. Benimde bir tane çikolata kıstim var ve yumurta takibi yaparak 2.ayda gebe kaldım ama maalesef kimyasal gebelik olusmus..yani demem o değerlerin normalse hemen tüp önermem

C
Canım zaten doğal yolla olmaz demiyor yumurta oluşuyor büyüyor ve kendi kendine çatlıyor adetler düzenli ovulasyon günlerini takio ediyorum ovulasyon kiti ve ateş ölçümü ile değerlenditiyoruz sadece zaman kaybetmemek adına tüp bebek yapabilirsin diyor onu bana bıraktı bi
Süre daha deneyebilirsin ama yaş 35 olunca rezervlerde de azalma olunca tüp bebeği öneriyor

Hatta 18 mm çatlamaya hazır yumurtam var şu an mutlaka bu haftayı değerlendir diyor hsg de çekildim ben hazır çekilmişken atlama bu günleri dedi ovulasyon kitim dede koyulaşma var bugün değerlndiricez 2-3 ay daha ama yaz bitimine kadar gebelik olmazsa büyük ihtimal tüp bebeğe geçicem

Hatta 18 mm çatlamaya hazır yumurtam var şu an mutlaka bu haftayı değerlendir diyor hsg de çekildim ben hazır çekilmişken atlama bu günleri dedi ovulasyon kitim dede koyulaşma var bugün değerlndiricez 2-3 ay daha ama yaz bitimine kadar gebelik olmazsa büyük ihtimal tüp bebeğe geçicem

Amh değerin kaç senin canim? Sadece Amh değeri ile düşünmekte pek doğru değil..tabi en iyisini sen bilirsin canım

Amh değerin kaç senin canim? Sadece Amh değeri ile düşünmekte pek doğru değil..tabi en iyisini sen bilirsin canım
Amh : 1.41 fsh: 9.57 E2 : 28 prolaktin 41.36 amh değerim için fena değil dedi ama o dr daha ziyade ultrasonda gördükleriyle yorum yaptı. Şimdilik 2 doktorla görüştüm biri medical park prof.dr Ulun Uluğ diğeri bezmi alem Müşerrf banu yılmaz ikiside benzer şeyler söyledi başka bir doktorla daha görüşmelimiyim bilmiyorum

Ne güzel senin amh değerin iyiymiş bizimki gibi dipte değil. İnşallah kendiliğinden hamile kalırsın 2-3 ay içinde.
Benim lekelenmem hala var. Ne zaman temiz olucam anlamadım. Duphaston içiyorum. 2 Mayısta falan gidip hormonlu spirali taktırcam. İnşallah 6 ay içinde yumurtalarım bitmez ve kürlerle bişeyler olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…