AMH DEĞERI DÜŞÜK OLUP HAMİLE KALANLAR

Hakkında hayırlısı olsun canım ben daha bu işlere bulaşalı 1 hafta oldu 1 hafta öncesine kadar ne amh ne prolaktin hepsinden bihaberdim. Yumurta rezervleri bu kadar çabuk mu azalıyor? Bi kaç ayda bu kadar etkiler mi gerçekten?

Canım ben de daha yeni yeni öğrenmeye başlıyorum aslında. 37 yaşında menapoza gireceğimi hiç düşünmemiştim. Dediğin gibi yumurta rezervleri bu kadar mı çabuk azalıyor. Ben bir anda düzensiz adet olduğumda gidip yaptırdım 0.01 Neden daha önce farketmedim o zaman ya da böyle şeyler olduğunu bilseydim oğlumdan sonra hiç korunmadan kardeşini yapardım. Umarım bir kaç sene daha geç girerim menapoza. Bebek için şansın olur umarım.

Merhaba canim oncelikle sogan kuru rahimi inceltiyor 1 ay yapiyosun tabi 1 hafta ara vereceksin sonra hormonlarinin duzelmesi icin aslan pencesi civan percemi coban cantasi hayit tohumu adacayi bunlari karistirip gunde iki fincan iciyosun taze olarak bana doktor tavsiye etmisti 2 aydir kullaniyorum bunun yaninda arisutu balpolen karisimi internetten getirttim onu ve doktorum ilac yazmisti dhea ve vitamin onlari kullaniyorum nasipse haziranda tup bebege baslayacagiz bakalim hayirlisi umudunuzu kaybetmeyin

Merhaba Suan hamilemisiniz acaba bende de ayni sorun var

Canim sen nerde yapturdin bu karisimi bende yaptirayim

Değerlerin gayet iyi.. ama değerin güzel..normal yolla hamile kalırsın hemde çok rahat..tüp bebek zaten en Son çaredir.. tabi en iyisini sen bilirsin.. l

Klomene göre ve yumurtalık rezervi az olan birine göre 5 yumurta çok fazla acaba antral folikükünmü 5 ti yoksa 5ide olgun yumurtamıydı
Dediğiniz gibi olabilir tam bilemiyorum ben de. Bir anda kendimi iğneler haplar arasında buldum, ne olduğunu anlayamadan..

Slm kızlar doktortan geldim 2 yumurtam gelişmiş doktor rezervi az olan birine göre klomene iyi yanıt veriyorsun dedi ama eşimin değerleri düşük çıktığı için aşılama ertelendi.bu ay kendiniz deneyin ikiz olma şansı yüksek dedi umut dünyası işte....
Birde doktorum 35 yaş altında amh yol gösterici olmuyor diger testler ve ultrason görüntüsü daha iyi seçenek dedi hakkımızda hayırlısı artık

Değerlerin gayet iyi.. ama değerin güzel..normal yolla hamile kalırsın hemde çok rahat..tüp bebek zaten en Son çaredir.. tabi en iyisini sen bilirsin.. l
Merhaba canimnyanlis anlama ama arkadasin degerleri normal degil yasi bilmiyorum ama eger gencse fsh 6 yada 7 en fazla olmasi gerekiyor amh degeride 2 nin ustu normal kabul ediliyor yani bu tahliller acil onlem almasi gerekiyor kotude degil ama iyide degil yani

Canim sen nerde yapturdin bu karisimi bende yaptirayim
Canim kürleri aktarlardan alabilirsin ben kendim karistiriyorum hemşire tarif etmisti birer tutam koyuyorsun kaynayan suya atiyorsun 3 dk alti kisik ateste kayniyor 5 dk demlendirip iciyorsun ben iki aydir yapiyorum 1 hafta ara vermistim tekrar basladim herhangi bir kadin dogum doktoruna tahlil yaptirdim faydasi olmuş bakalim hepimizin hakkinda hayirlisi olsun derdi veren rabbim dermaninida verirmis yeterki bizler elimizden geleni yapip umudumuzu kaybetmeyelim

Evet görüştüğüm 2 doktorda sizin gibi dedi kötü değil ama iyi de değil yaş 35 bu arada bir kaç ay içinde karar verip tedaviye başlamam gerektiğini söylediler

Evet görüştüğüm 2 doktorda sizin gibi dedi kötü değil ama iyi de değil yaş 35 bu arada bir kaç ay içinde karar verip tedaviye başlamam gerektiğini söylediler
Cunku benim gittigim prof.larda boyle demisti onun icin size yazdim sizin yasinizda kilerinde normalde fsh en fazla 7 olmasi gerekiyor benim yasimda 32 bizde vitamin takviyesi yapiyoruz haziranda bahcecide baslayacagiz insallah bakalim henuz orayla tlfnda gorustum birde cok arastirdim ben oraya karar verdim

Ben şimdilik medikal park prof. Dr Ulun Uluğ ile görüştüm ki kendisi Bahçecide umut tüp bebekte çalışmış ayrıca bezmialem ile görüştüm aklımda bahçecide var ama henüz onlarla görüşmedim bende çikolata kistleri var o yüzden çok beklememi söylüyorlar. Vitamin takviyesi bende yapıyorum. Ayrıca kistlerden dolayı 21 gün kullanmak için doğum kontrol verdiler. Ama merkeze karar verme konusu sıkıntı iyi biyer istiyorum bi tanıdğımız ilk tüp bebek transferini bahçecide yaptı ve tuttu şuan 28. Haftasında.

Benim ilki basarisizdi tabi sacma bir tup bebek merkeziydi bin pisman oldum onun icin simdi cok arastirdim evet ulun ulug duymustum tanidiginizin ne sorunu vardi masalah cnm insallah darisi hepimize

Vitamin olarak neler kullaniyosun baska seylerde kullaniyormusun ve ilk denemenizmi

Vitamin olarak neler kullaniyosun baska seylerde kullaniyormusun ve ilk denemenizmi
Canım tanıdığımda bebek oluyordu ama düşükle sonuçlanıyordu sanırım kan pıhtılaşmasıydı. Yaşı çok gençti zaten yumurta rezervleride iyiydi
Benim ilki basarisizdi tabi sacma bir tup bebek merkeziydi bin pisman oldum onun icin simdi cok arastirdim evet ulun ulug duymustum tanidiginizin ne sorunu vardi masalah cnm insallah darisi hepimize
Canım onda gebelik oluyordu ama düşükle sonuçlanıyordu. Yani bana öyle demişti bunun dışında bir sorun yoktu bildiğim kadarı ile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…