AMh sorunu olanlar kaçıncı denemede pozitif

Muhtemelen iki testten birinde yanlışlık var
Ama sizce de ilginç değil mi o ay amh on yğkselip yumurta folikül sayısının artması. Ve de ben doktora sordum d vitamini ilişkisini var öyle bir ihtimal dedi. D vitamini düşük olan varsa düzeltsin

Ama sizce de ilginç değil mi o ay amh on yğkselip yumurta folikül sayısının artması. Ve de ben doktora sordum d vitamini ilişkisini var öyle bir ihtimal dedi. D vitamini düşük olan varsa düzeltsin
Tatlım ilginç değil. Biz tüp bebek konusunda defalarca ultrasona giren insanlar olarak her ay görünen yumurta sayısının aynı olmadığını tecrübe edindik. Bir ay 3 görünüp diğer ay 10 görülebilir. Sizinde o ay yumurtalarınız gelişmiş ne güzel ultrasonda da fazla çıkmış. Havuz yöntemi kullanan insanlarda her ay çıkan yumurta sayısında farklıdır

Ama aylarca çok düşüktü folikül sayım. Ve ben o ay d vitamini dışında özel bir şey yapmadım.

Ve 4 olan folikül 10 a çıktı

Ama aylarca çok düşüktü folikül sayım. Ve ben o ay d vitamini dışında özel bir şey yapmadım.
İlişkisi olabilir canım benimmm ama değerin artamaz. Birlikte tedavi gördüğüm bir yakınımın her ay 3 5 yumurtası görülüyordu ve bir ay 11 yumurta görüldü. Eğer yumurta artsaydı amh düşüklüğü olanlara tüp bebek yapılmazdı. Al kardeşim şu hapı şu ilacı kullan yumurtalarını arttır hamile kal derdi doktorlar. Ve zaten insanlar yumurtası bittiği için menopoza giriyor arttırmanın bir yolu olsaydı sürekli arttırarak menopoza girmezdik. Amh artamaz ultrasonda görülen yumurta sayısı artabilir

Amh artmaz ama d vitamini düşük gösteriyormuş. Bununla ilgili makale de okumuştum. D vitamini çok düşük olan kadınlarda bi ihtimal amh düşük çıkıp foliküller uyuyormş. Ben yine de bu başımdan geçen olayı söyleyeyim de insanlar d vitaminine dikkat etsin

Verdiğin bilgi için tesekkürler. Vücudumuzda olan birçok seyin birbiri ile bağlantısı var d vitamini de yumurta tembelliğine sebep olabilir bilemiyorum siz araştırmışsınız ne güzel

Verdiğin bilgi için tesekkürler. Vücudumuzda olan birçok seyin birbiri ile bağlantısı var d vitamini de yumurta tembelliğine sebep olabilir bilemiyorum siz araştırmışsınız ne güzel

Ben tüp bebek yaptırmadım ama tüp bebek olmadan gebe kalamazsin, aşılama bile olmaz boşa kürek çekme denilen ama dogal yolla şuan 9 aylık kızını uyutmaya çalışan anneyim dilerim hepinizinnnnn olsun..
Benim anlamadığım durum da bu amh. Ilk 2 bebeğimi pihtilasmadan kaybettim doğaldı. Oğlumu doğal yolla aldim kucağıma. Ikinci bebeği istedik ,1.5yil olmayınca ve yaş 35olunca dr.a gittik. 2 farklı devlet hastanesinde bakıldı. Birinde 1.07 çıktı otekinde 2.58cikti. 1ay var 2 test arası, nasıl bu denli fark oldu anlamadim. Sonunu Esimin kısırlasmasına bağladilar. Biz de bıraktık. Kilo vermek için sağlıklı beslenmeye başladık 1 ay sonra gebe kalmışım

Amaaan iki sonucunuzda gayet iyiymiş evet yaa neden acaba farklı merkezde yapılan testlerde baya fark oluyor. O miniğin totosundan benim için bir ısırık alın

Amaaan iki sonucunuzda gayet iyiymiş evet yaa neden acaba farklı merkezde yapılan testlerde baya fark oluyor. O miniğin totosundan benim için bir ısırık alın
Çok tatlısınız
Ben de anlamadım farkı. Hatta rahim filmi vs her aşamadan geçtim. Polikistik over var dendi (renklerim çok düzenliydi oysaki), progesteron yetersiz dendi, eşiminde sperm testine göre kısır dendi. Aşılama bile olmaz sadece tüp bebek dendi. Tüp bebek yapılacaktı, vazgeçtik. Minikte kendiliğinden geldi.
Diyetisyen eşliğinde 1 ay diyet yaptık ikimiz de. Diyetisyenin dediği, sağlıklı beslenme yumurta ve sperm kalitesini artırmış olabilir... kısmet iste

Tesekkür ederim o sizin tatlılık ve alçak gönüllüğünüz benim tek sıkıntı amh ve fazla kilolarım tabi ki. Ama ramazan geldiğinden beri haddimi biliyorum ve hergün sporumu da yapıyorum kendime hayret ederek

Allahın izniyle çok bekletmeden gelsin milisleriniz inşallah.

Hangi ma Ne kadar sure kac damla kullandınuz

Ayyy teşekkür ederim moral oldun ❤ ne yapmam gerekiyor transferi beklerken
Sağlıklı beslenmeye çalış en önemlisi kafanı boşalt çok rahat ol olamayacak gibi düşün olunca inş pozitifi alınca sevinçten çıldır ben öyle yaptım Şuan virüs var ama yapabiliyorsan yasak olmadığı zamanlarda doğada yürümek çok iyi geliyordu bana hem yürüyüş yapıyordum hem de kulaklığı takip müzik dinliyordum.Guzel haberini bekliyorum canım unutma moral çok önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…