Degeriniz kaçMerhabalar amh değeri düşük olanlar hangi doktor kaçıncı denemede pozitif aldınız. Doktor,merkez,kullanılan takviyeyle konusunda birbirimize destek olalım
0.18Degeriniz kaç
Düşük malesefMerhaba Amh 0.155 normalmi sizce
Maalesef amh değeriniz düşük. Yaş kaç?Merhaba Amh 0.155 normalmi sizce
Amh kaç acaba sizin ? Benim de düşük oldugu için direk tüp bebeğe gectik aşılama denemedenBenim de amh düşük. 3 sene önce 1 kez doğal gebelik yaşadım hem de ikizdi ama 11. Haftada gelişim durduğu için kürtaj oldum. Şuan Bezmialem Tıp Fakultesi'nde asilama tedavisine başladık, herşey yolunda giderse cuma asilamam olacak.
Benim amh 1,22 'ydi sanırım en sonAmh kaç acaba sizin ? Benim de düşük oldugu için direk tüp bebeğe gectik aşılama denemeden
İyiymiş aslındaBenim amh 1,22 'ydi sanırım en son
1'in altında olmaması da iyi tabii ama yine de yaşıma göre yumurta rezervim az.İyiymiş aslında
Ölem ben ölemm ben1'in altında olmaması da iyi tabii ama yine de yaşıma göre yumurta rezervim az.
34 yaşMaalesef amh değeriniz düşük. Yaş kaç?
Benim yaşım da 33... Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah.34 yaş
Deme deme öyle demeÖlem ben ölemm ben
Yaş 27 iş bitmiş ben de sülalemde erken menopoza girecek olan ilk kişiyimDeme deme öyle deme
O nerden çıkti hayırdır? Öyle birşey mi dedi doktorunYaş 27 iş bitmiş ben de sülalemde erken menopoza girecek olan ilk kişiyim
Aynen canım benim amh 0.7O nerden çıkti hayırdır? Öyle birşey mi dedi doktorun
Amh daha da düşük olup hamile olan çok canım, üzülme ve umudunu yitirme.Aynen canım benim amh 0.7
Umarım tutar tüp bebeğimAmh daha da düşük olup hamile olan çok canım, üzülme ve umudunu yitirme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?