AMh sorunu olanlar kaçıncı denemede pozitif

Arkadaşlar benim amh 0.88 idi. İnternette araştırırken d vitamini düşük olanlarda olabileceğini gördüm. Ve d vitamini kullandım. Sonraki ay amh 1.27 ye çıkmıştı. Hatta ultrasonda doktorlar çok şaşırmıştı. Soğan kürü falan mı yaptın dediler. Bilginize...
Doktorlar bisey demese de bende doktordan habersiz quenzim q10 ve d vitamini kullandım. 0.35 den 0.67 yükseldi ama 1 in altı önemsiz dedi .Ama yine de kullanmaya devam ettim 3 ay boyunca

Canım zaten kıştan çıktık d vitaminin düşük olması çok normal. Benim de hep sonbaharda kış aylarında çok düşük çıkar
Benim hep düşükti canım normalde 50 'nın altına düşmemesi lazim benim değerim 9 civariydi yazın da yukselmiyordu eşim her sene deniz kum güneş yapiyorsun nasıl olur diyordu ilaçlarla 50 küsür oldu en son

Benim hep düşükti canım normalde 50 'nın altına düşmemesi lazim benim değerim 9 civariydi yazın da yukselmiyordu eşim her sene deniz kum güneş yapiyorsun nasıl olur diyordu ilaçlarla 50 küsür oldu en son
d vitamini damla mı kullandın canım coledan d kullanııyorum ben de ama bi etki eder mi bilmyorum ki benim adet düzenimde bozuldu yaa iki aydır ilaç kullanııyorum bir de quenzim q10 nedir

d vitamini damla mı kullandın canım coledan d kullanııyorum ben de ama bi etki eder mi bilmyorum ki benim adet düzenimde bozuldu yaa iki aydır ilaç kullanııyorum bir de quenzim q10 nedir
Ypk canım omepa d vitamini ve omepa q10 diye 2 urun kullandım 1 ay birini aldim diğer ay birini .Q10 bir çok vitamini içeriyor bu siteden araştır istersen ben burdan okuyup almıştım canım

Ypk canım omepa d vitamini ve omepa q10 diye 2 urun kullandım 1 ay birini aldim diğer ay birini .Q10 bir çok vitamini içeriyor bu siteden araştır istersen ben burdan okuyup almıştım canım
hadi yaa eczaneye bi sorayım olmazsa

Sağlıklı beslenmeye çalış en önemlisi kafanı boşalt çok rahat ol olamayacak gibi düşün olunca inş pozitifi alınca sevinçten çıldır ben öyle yaptım 😚Şuan virüs var ama yapabiliyorsan yasak olmadığı zamanlarda doğada yürümek çok iyi geliyordu bana hem yürüyüş yapıyordum hem de kulaklığı takip müzik dinliyordum.Guzel haberini bekliyorum canım unutma moral çok önemli 💞😊😍
Haziran ayında merkez açılcakmış bakalım. İnşallah buraya yazıcam 😁 canım söylediklerin için çok çok çok teşekkür ederim 🌷😍

Bu çok iyi benim de 0.3 olmasına rağmen 5-7 aradım gözüküyordu dolu az çıkıyordu ama her toplamada elimde embriyo 1-3 arası kaldı.sonunda da hamile kaldım🙏🏼 Amh dan ziyade toplanan sayı önemli aslen bazı kişilerim 1 amh ile bu kadar toplanamıyor siz değere takılmayın bu sayılarla bana doğal denetmişlerdi ilk hatta olur diye olmadı ama Başka sorunlarımız da varmış sonradan öğrendik
Nerede ve hangi doktora tedavi oldunuz?

Masallah canimmm..kac yumurtaniz vardi ve nasil bir tedavi uyhulandi size..
Geçen sene bugün negatif sonucumu almıştım gittiğim eski merkezimde. 1 embriyom oluşmuştu ve aylar sonra transfer olmuştu o da tutmadı zaten. Sonra 5 ay bekledikten sonra başka merkeze asmadım bana havuz uygulaması önerdiler. Topla dondur. Ilk tedaviden 1 embiyom oldu 1 ay verip 2.ye bağlayacaktım ve o arada incir kürü yaptım prolaktin değerim de normaldi. 2.tedavinin 2.günün de tekrar hastaneye gittim yaklaşık 9 folikül gözüküyordu doktorlarım bike şaşırdı onlar kullandığım iğnelere yordular aslında değildi benim yıllardır 1 veya 2 folikül gözüküyordu 2.tedaviden de dondurulan 3 embriyom oldu 1 transfer edildi ve bin şükür tuttu.Tabi aşamaya gelene kadar ben 2 kez ameliyat oldum ve eşim de oldu. Uzun yıllar bekledik.Yaomaniz gereken doğru bir merkeze güvenip karar vermeniz birazcik da Her şeyi doktorlara birakmaminiz. Bana bu merkezim asla takviye ilaç vermedi eski merkez ilaçlardan ner3deyse öldürecekti burası asla dedi.Ben çok araştırdım sağlıklı beslenmeye çalıştım omega 2 q10 takviyeler aldim çünkü yumurtalarım da kalitesizdi boş çıkıyordu. Anne olmam yüzde 5 'di öyle diyim daha net anlaşılır. Birde bu merkezime çok güvendim aşırı rahat ve strwssizdim onunda etkisi olmuş olabilir. Allah isteyen herkese nasip etsin biraz karışık yazdım kusura bakmayın 😊

Geçen sene bugün negatif sonucumu almıştım gittiğim eski merkezimde. 1 embriyom oluşmuştu ve aylar sonra transfer olmuştu o da tutmadı zaten. Sonra 5 ay bekledikten sonra başka merkeze asmadım bana havuz uygulaması önerdiler. Topla dondur. Ilk tedaviden 1 embiyom oldu 1 ay verip 2.ye bağlayacaktım ve o arada incir kürü yaptım prolaktin değerim de normaldi. 2.tedavinin 2.günün de tekrar hastaneye gittim yaklaşık 9 folikül gözüküyordu doktorlarım bike şaşırdı onlar kullandığım iğnelere yordular aslında değildi benim yıllardır 1 veya 2 folikül gözüküyordu 2.tedaviden de dondurulan 3 embriyom oldu 1 transfer edildi ve bin şükür tuttu.Tabi aşamaya gelene kadar ben 2 kez ameliyat oldum ve eşim de oldu. Uzun yıllar bekledik.Yaomaniz gereken doğru bir merkeze güvenip karar vermeniz birazcik da Her şeyi doktorlara birakmaminiz. Bana bu merkezim asla takviye ilaç vermedi eski merkez ilaçlardan ner3deyse öldürecekti burası asla dedi.Ben çok araştırdım sağlıklı beslenmeye çalıştım omega 2 q10 takviyeler aldim çünkü yumurtalarım da kalitesizdi boş çıkıyordu. Anne olmam yüzde 5 'di öyle diyim daha net anlaşılır. Birde bu merkezime çok güvendim aşırı rahat ve strwssizdim onunda etkisi olmuş olabilir. Allah isteyen herkese nasip etsin biraz karışık yazdım kusura bakmayın 😊
9 folikulden kac toplandı ve dollendi ve kacıncı gun embryosu idi

Yo gayet anlasilir yazmissin canim..ben simdi hastaneden geldim..yinr 1 yumurta olusmus..onuda cumartrsi alicaklar..omepaq10 ve bu tedavide gonalf merional ve genotropin igneleri vuruldum..cok bi etki etmemis onu anladim sadece boyutu 2mm buyumus tatlim..catlamamissa kan tahlili verdim az once cuma yumurta alinacak..dua et tatlim yaa..sen ne yasadigimi daha iyi anlarsin ..brnimde hep desigin gibi oldu..1 yumurta frlan..bakalim o yumurtada bos cikmaz umarimm..

Buarada canim..bebimde amh 0.38 idi senebasinda..ve yaklasik 5 aydir bakiliyo..genellikle 2 folikull bi tanede daha minik gorunuyodu..bundan once 2 kere deneme oldu..birinde yumurta catladi olmadi..o zman yumurta boyutum 16mm idi..2. Sindede 17 mm de iken yumurtam toplandi ..embriyo olustu ama 2. Kalite 3. Gun transferi ve aonuc negatiff..yani hep benim 1 yumurtam olstu.simdi yine bir tane gorunuyor..bunada sukur tabi..ama doktorumda bana yuzde 5 sans veriyo..sıkıcı olan kismi o..ama acikcasi artik umudurm kalmadi..ne yapsam olmadi..allah saglik versinn..bu hayatta en onemli sey saglik..masallah sana tatlim buarada..cok tesekkur ederim ..verdigin bilgiler icin.aonra incir kurunu kullanicamm..🤗🤗🤗

9 folikül un
9 folikul vardı ama tabi hepsi gelişmedi 6 toplandı 2 si boştu 1 nin gelişimi durdu geriye 3 tane donduruldu canım 5.güne geldi süper kalite değildi tutan 5ab di sanırım

Buarada canim..bebimde amh 0.38 idi senebasinda..ve yaklasik 5 aydir bakiliyo..genellikle 2 folikull bi tanede daha minik gorunuyodu..bundan once 2 kere deneme oldu..birinde yumurta catladi olmadi..o zman yumurta boyutum 16mm idi..2. Sindede 17 mm de iken yumurtam toplandi ..embriyo olustu ama 2. Kalite 3. Gun transferi ve aonuc negatiff..yani hep benim 1 yumurtam olstu.simdi yine bir tane gorunuyor..bunada sukur tabi..ama doktorumda bana yuzde 5 sans veriyo..sıkıcı olan kismi o..ama acikcasi artik umudurm kalmadi..ne yapsam olmadi..allah saglik versinn..bu hayatta en onemli sey saglik..masallah sana tatlim buarada..cok tesekkur ederim ..verdigin bilgiler icin.aonra incir kurunu kullanicamm..🤗🤗🤗
Tam da umudumun bittiği anda son kez dediğim anda geldi minigim Allah kucağıma almayi nasip eder mi bilmiyorum Ama her ezanda her aklıma geldiğinde hep dualarimdasiniz. Rabbim diyorum çok mücadele verenleri artık dermanı kalmayanlara önce nasip et diyorum. Benim de hep 2 olurdu 1 embriyom oluşudur ve 3.güne ancak gelirdi .Benim dermanim tabi ki önce Allah sonra incir kürü. Sen kuru yaptım mi hiç

Bisey sorabilirmiyim..kizlar mesela suan tukettigimiz yani mesela arisutuydu polen di hayitti incir kuruydu..suandaki yumurtalari etkiliyomu..yani dmek istedigim ben tup bebek tedavisine basladim ve yumurtalarim toplanicak bi kac gune suan kullansam 2 gun sonra toplanacak yumurtami etkilermi bilgisi olan lutfen yazsin

Back
X