Şenizoy benim can arkadasim nihayet zaman ayirip geldin aramiza hosgeldin cok mutlu oldum sende aramizdasin umuyorum guzel paylasimlarda hep birlikte oluruz cok guzel dostlar edindim burda sende edineceksina.s.a.s.a.s.:enbuyukkk:gorusmek dilegiyle
yeni gelen arkadaslar cumleten hepiniz hos geldiniz
kiz kayserilim korkarim amsterdamin hepsini taniyonnnnn,bune giii gelen ben kayserilimin arkidisiyim diyoooo,mujukkkk
kayserilim canim nerelerdesin
bu ne alcak gonulluluk gizzzzz,pekte mutevazisin,,,,:))))))))))))))masallahhhh
selam arkadas valla carsimiz guzel stad(dam) buyuk carsimiz oralar guzel fazla kalcaksa pazarlarimiz mesur carsida magzalarimiz da cok seyler hos ney istiyorsan kiyafetler hos cantalar ayakkabilar istedigin varsa alsin takilarimiz guzel isde alsin gezip baksin oyle yanii a.s.hee unutmadan penirimiz ve fistik ezmemiz cok guzel hollanda marketinden alabilir (alberthein)merhaba... benim babam amsterdam a gidecek bu hafta,kongresi var... e gitmişken bize bişeyler alacak, ama size sormak istedim.. ordakiler buraya göre nasıl? mesela güneş gözlüğü,çanta,parfüm... nerden alınır,ne tavsiye edersiniz?
slm kizlar niye herkes sus pus oldu ya kayserilim sen nerelerdesin,
kiz kayserilim seni bugun yakaladim 40 45 pleinde geziyodun,seslendim telle konusuyodun,arkandan geldim bu ha;limle kostur kostur,iki dkk da nere kayboldun anlamadim,ne guzel tanisacaktim tuhhhh..
yanlisim yok eminimmmmmmm sendinnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?