An itibari ile bat ına 10 gün kalanlar gelin beraber bekleyelim

Kızlar yaa ben antibiyotik kullandım kulağım için birde iki gündür icmedim belki vardır diye bisey olmuş mudur
Allah korur inş.benim arkadaşım gebeliğini bilmeden kulak ameliyatı oldu sorunsuz hamilelik geçirdi .şimdi2.5 yaşında aslan gibi oğlu var

Ay kızlar test yapmamak için zor tutuyorum kendimi ama yapmıcam söz verdim eşimde testleri gördü hadi yap diyor

Yok kuzum yapmayacağım test kendimle inat ettim bugunu yarını da adetsiz atlatayım pazartesi belki yaparim
inş olmazsn da pozitif görürsün ya valla isteyen herkes hamile kalsın istiyorm çok zor bişey 2 senedir bekliyorum çok zor günler yaşadım tüp bebek yaptrdm ameliyat oldm vs inş artk kendiliğinden gelir bebeğim

Bugün ve pazartesi düğün var çok hareketli dönemdeyim bebeğim varsa annesi gibi oynak olsun azıcık

İNSAALLAH aynen ben de hamile olan kimi duysam çok mutlu oluyorum ya RABBİM isteyen herkese versin amin

Kızlar belim kopuyo sanki ortadan ayırmışlar gibi
Tomrisimmmm ya benim de adet olacak gibi sancim var dün geceden beri ama anlamadım belim ve kasiklarimda biraz.sivilcem de duruyo adet belirtisi sivilcem buydu biraz.ya bu ay süründürecek gelecek ya da naza çekiyor kendini anlamadim

Tomrisimmmm ya benim de adet olacak gibi sancim var dün geceden beri ama anlamadım belim ve kasiklarimda biraz.sivilcem de duruyo adet belirtisi sivilcem buydu biraz.ya bu ay süründürecek gelecek ya da naza çekiyor kendini anlamadim
Kuzum normalde gecikme falan yaşıyo musun yoksa günü gününe mi oluyosun

Kuzum normalde gecikme falan yaşıyo musun yoksa günü gününe mi oluyosun
Bitanem şöyle ki 33 35 günde bir adet oluyorum bu ay ovulasyona göre 22.gun pozitif gördüm. Üzerine 14 eklediğimizde 36 günden sonraki gün yani bugün adet olmam gerekiyor. Geçen ay da ovulasyon testi yaptım. 21.gun pozitif gördüm 14 gün sonra adet olmustum.yumurtladigim tarihi bildiğim için yumurtlamadan 14 gün sonra da adet olunuyormus onu da bildiğim ve takvime göre hesap da yaptım bugün olmam gerekti.dun geceden beri ara ara adet sancim oldu ama olamadım henüz. Geç yumurtluyorum ben.sanirim geç döllenme oluyor geç yumurtlayanlarda. Eğer gebelik varsa tabi:)

Evet tatlım geç yumurtlama geç döllenme demek ayy hadi ha gayret az kaldı sakın olma tamam mıııııı heyecanla bekliyorum güzel haberlerini

Bende simdi takvim uygulamasına baktım geçen ay 29 günde bir ondan önceki ay 26 günde bir olmuş her zaman 26-28 arasıdır geçen ay şaşırmış bu ay napcak bilmiyorum

Kızlar bi de adetten 1 hafta önce diz kapaklarım ağrımıştı ki normalde öyle bi ağrı yaşamadım hiç. Böyle değişik ağrıları olanlar dikkat etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…