Allah korur inş.benim arkadaşım gebeliğini bilmeden kulak ameliyatı oldu sorunsuz hamilelik geçirdi .şimdi2.5 yaşında aslan gibi oğlu varKızlar yaa ben antibiyotik kullandım kulağım için birde iki gündür icmedim belki vardır diye bisey olmuş mudur
Yok kuzum yapmayacağım test kendimle inat ettim bugunu yarını da adetsiz atlatayım pazartesi belki yaparim
İnşaAllah canımmm zor günlerinin telafisi olur o güzel haberinş olmazsn da pozitif görürsün ya valla isteyen herkes hamile kalsın istiyorm çok zor bişey 2 senedir bekliyorum çok zor günler yaşadım tüp bebek yaptrdm ameliyat oldm vs inş artk kendiliğinden gelir bebeğim
Sizin kadar sabırlı hatunlar görmedim ben maşallahhhAy kızlar test yapmamak için zor tutuyorum kendimi ama yapmıcam söz verdimeşimde testleri gördü hadi yap diyor
Kuzum kurmızıları görmeden pes etme hemen çünkü bazı kadınların evdeki testlerde çıkmayabiliyomuş çok okudum buralarda o şekilde olanlarıKizlar kahvalti masasi oyle duruyo oturdum kaldim. Sizcam nerdeyse cnm cok skldi
Yapmayız bacım gayretli çıktık
Maşallah size, güzel haberler bekliyoruzzzYapmayız bacım gayretli çıktık
Kuzum napim iki gün öncesi yaptım canim skldi negatif görünce ben de adet geçmeden yapmaya niyetim yok artk:)))))
İNSAALLAH aynen ben de hamile olan kimi duysam çok mutlu oluyorum ya RABBİM isteyen herkese versin amininş olmazsn da pozitif görürsün ya valla isteyen herkes hamile kalsın istiyorm çok zor bişey 2 senedir bekliyorum çok zor günler yaşadım tüp bebek yaptrdm ameliyat oldm vs inş artk kendiliğinden gelir bebeğim
Tomrisimmmm ya benim de adet olacak gibi sancim var dün geceden beri ama anlamadım belim ve kasiklarimda biraz.sivilcem de duruyo adet belirtisi sivilcem buydu biraz.ya bu ay süründürecek gelecek ya da naza çekiyor kendini anlamadimKızlar belim kopuyo sanki ortadan ayırmışlar gibi
Kuzum normalde gecikme falan yaşıyo musun yoksa günü gününe mi oluyosunTomrisimmmm ya benim de adet olacak gibi sancim var dün geceden beri ama anlamadım belim ve kasiklarimda biraz.sivilcem de duruyo adet belirtisi sivilcem buydu biraz.ya bu ay süründürecek gelecek ya da naza çekiyor kendini anlamadim
Bitanem şöyle ki 33 35 günde bir adet oluyorum bu ay ovulasyona göre 22.gun pozitif gördüm. Üzerine 14 eklediğimizde 36 günden sonraki gün yani bugün adet olmam gerekiyor. Geçen ay da ovulasyon testi yaptım. 21.gun pozitif gördüm 14 gün sonra adet olmustum.yumurtladigim tarihi bildiğim için yumurtlamadan 14 gün sonra da adet olunuyormus onu da bildiğim ve takvime göre hesap da yaptım bugün olmam gerekti.dun geceden beri ara ara adet sancim oldu ama olamadım henüz. Geç yumurtluyorum ben.sanirim geç döllenme oluyor geç yumurtlayanlarda. Eğer gebelik varsa tabi:)Kuzum normalde gecikme falan yaşıyo musun yoksa günü gününe mi oluyosun
Evet tatlım geç yumurtlama geç döllenme demek ayy hadi ha gayret az kaldı sakın olma tamam mııııııBitanem şöyle ki 33 35 günde bir adet oluyorum bu ay ovulasyona göre 22.gun pozitif gördüm. Üzerine 14 eklediğimizde 36 günden sonraki gün yani bugün adet olmam gerekiyor. Geçen ay da ovulasyon testi yaptım. 21.gun pozitif gördüm 14 gün sonra adet olmustum.yumurtladigim tarihi bildiğim için yumurtlamadan 14 gün sonra da adet olunuyormus onu da bildiğim ve takvime göre hesap da yaptım bugün olmam gerekti.dun geceden beri ara ara adet sancim oldu ama olamadım henüz. Geç yumurtluyorum ben.sanirim geç döllenme oluyor geç yumurtlayanlarda. Eğer gebelik varsa tabi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?