İlk deneyenler olarak o heycanı bi yerlere sığdıramıyoruz :)) inşaAllah canım Allah gönlüne göre versin inşaAllah mutlu haberleri alıcaz hepimizzMerhaba kizlar, benim de bat 5eylul görünüyor takvimde. Ama ben yumurtladigim günü anladim galiba. dolayisiyla hesapladigimda 3 eylül oluyor bat. Ay bilemiyorum iste cok heyecanlıyım kısaca sizinle heyecanimi paylasmak istedim, ilk denememiz hayirlisiyla olur diye umuyorum. Burada bekleyen herkesin gönlüne göre versin Allah
Belirti olarak sayabilecegim bir sey de yok pek. Herkes adetle ayni oldugunu söylüyor, adet gecmeden belirti olmazmış sanirim. Bilemiyorum tabi sizce nasil? Ara ara yumurtaliklarimda hafif sizi hissediyorum hemen geciyor. Bir de iki gündür bacaklarim ağrıyor. O kadar :)
Canım dün pembe lekeler geldi bı gün test yaptım hafif silik bi çizgi çıktı ama arkasından baya koyu kan geldi çok değil şimdi durdu bilemiyorum adet olduğumu düşündüm kafam çok karıştıErken daha adet kanaması için canım sanki hiç gebelik testi yaptın mı lekelenmeler yerleşme kanamasıda olabiliyomuş
Silik çizgi öyle kolay kolay çıkmıyo :) bence bi doktora görün bi kanına baksınlar canım hatta acile bile gidebilirsin şikayetlerini söyleyip bakarlar sanırımCanım dün pembe lekeler geldi bı gün test yaptım hafif silik bi çizgi çıktı ama arkasından baya koyu kan geldi çok değil şimdi durdu bilemiyorum adet olduğumu düşündüm kafam çok karıştı
Bacim gelen giden yok ama.adet olacak gibi sancılar var.bir de burnumun kenarında da sivilce çıkıyor yüzümde ilk defa 4 sivilce görüyorum. Normalde adet sivilcem bir tane olur o da burnumun kenarinda olurdu anlamadım gittiAy inşallah kuzumm ya çok heyecanlıyım güzel sonuçları öğrenmeye az kaldın nolur sende gelen giden yok demi
Benimde alnımda olan sivilce bu ay burnumun kenarında çıktıBacim gelen giden yok ama.adet olacak gibi sancılar var.bir de burnumun kenarında da sivilce çıkıyor yüzümde ilk defa 4 sivilce görüyorum. Normalde adet sivilcem bir tane olur o da burnumun kenarinda olurdu anlamadım gitti
Canim bende de sivilce cikti bi tane cikardi normalde .. Ama iki uc tane cikti yani .. Ve alnimda sac bitiminden itibaren küçük küçük biseyler ciktiBacim gelen giden yok ama.adet olacak gibi sancılar var.bir de burnumun kenarında da sivilce çıkıyor yüzümde ilk defa 4 sivilce görüyorum. Normalde adet sivilcem bir tane olur o da burnumun kenarinda olurdu anlamadım gitti
Tatlim hamis olunca nasil hesab ediliyo. Ovulasyondan mi yoksa adetten mi nasil biliyon kac haftalik oldugunu.Ayyy kuzum sorma 5. haftanın ilk günü heyecanını yaşıyorummaşallah bizeee
Ya ben hamilelik sivilcesi diye bişeylerde okudum... Onlar olmasın sendekiler...Bacim gelen giden yok ama.adet olacak gibi sancılar var.bir de burnumun kenarında da sivilce çıkıyor yüzümde ilk defa 4 sivilce görüyorum. Normalde adet sivilcem bir tane olur o da burnumun kenarinda olurdu anlamadım gitti
Afitab maşallah sana. Nası uyudun o kadarKizlar havadan mi bilmiyorum ama bugun saat 1den bu saate kadar uyudum ben yaaaa. Dedim ya size sizcam diye. Sonra ben gittim. Pskolojim cok mu bozuldu dersiniz?
Canım bana da bi ağırlık çöktü halbuki uykumu alarak uyandım. Evde olsaydım kesin uyurdumKizlar havadan mi bilmiyorum ama bugun saat 1den bu saate kadar uyudum ben yaaaa. Dedim ya size sizcam diye. Sonra ben gittim. Pskolojim cok mu bozuldu dersiniz?
Yooo aslinda cok da gec yatmadim sanirim. 2miydi neydi ama uyandigimda uykumu almistkm. Normalde hep 1 gibi felan yatiyorum zatenGece. Geçmi yatmıştum canım...
Kizlaaar hamilelik takviminw gore bebisim 3 + 4 ve testte pozitif gorme ihtimali var ama olmayadabilir. Adet bekleyin yaziyo. Siz zaten hep diyodunuz ay bi umut geldi banaaa
Kızlar bat ne oluyor? SAT ne oluyor biri açıklayabilir mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?