An itibari ile bat ına 10 gün kalanlar gelin beraber bekleyelim

İlk deneyenler olarak o heycanı bi yerlere sığdıramıyoruz :)) inşaAllah canım Allah gönlüne göre versin inşaAllah mutlu haberleri alıcaz hepimizz

Erken daha adet kanaması için canım sanki hiç gebelik testi yaptın mı lekelenmeler yerleşme kanamasıda olabiliyomuş
Canım dün pembe lekeler geldi bı gün test yaptım hafif silik bi çizgi çıktı ama arkasından baya koyu kan geldi çok değil şimdi durdu bilemiyorum adet olduğumu düşündüm kafam çok karıştı

Silik çizgi öyle kolay kolay çıkmıyo :) bence bi doktora görün bi kanına baksınlar canım hatta acile bile gidebilirsin şikayetlerini söyleyip bakarlar sanırım

Bacim gelen giden yok ama.adet olacak gibi sancılar var.bir de burnumun kenarında da sivilce çıkıyor yüzümde ilk defa 4 sivilce görüyorum. Normalde adet sivilcem bir tane olur o da burnumun kenarinda olurdu anlamadım gitti

Ay inşallah kuzumm ya çok heyecanlıyım güzel sonuçları öğrenmeye az kaldın nolur sende gelen giden yok demi
Bacim gelen giden yok ama.adet olacak gibi sancılar var.bir de burnumun kenarında da sivilce çıkıyor yüzümde ilk defa 4 sivilce görüyorum. Normalde adet sivilcem bir tane olur o da burnumun kenarinda olurdu anlamadım gitti

Benimde alnımda olan sivilce bu ay burnumun kenarında çıktı

Canim bende de sivilce cikti bi tane cikardi normalde .. Ama iki uc tane cikti yani .. Ve alnimda sac bitiminden itibaren küçük küçük biseyler cikti

Kizlar havadan mi bilmiyorum ama bugun saat 1den bu saate kadar uyudum ben yaaaa. Dedim ya size sizcam diye. Sonra ben gittim. Pskolojim cok mu bozuldu dersiniz?

Ya ben hamilelik sivilcesi diye bişeylerde okudum... Onlar olmasın sendekiler...

Benimde tam dudağımın kenarında çıkar gibi oldu. Uçuk mu sivilcemi analayamafım. Sonra çıkmadan geri gitti......

Kizlar havadan mi bilmiyorum ama bugun saat 1den bu saate kadar uyudum ben yaaaa. Dedim ya size sizcam diye. Sonra ben gittim. Pskolojim cok mu bozuldu dersiniz?
Canım bana da bi ağırlık çöktü halbuki uykumu alarak uyandım. Evde olsaydım kesin uyurdum

Kizlaaar hamilelik takviminw gore bebisim 3 + 4 ve testte pozitif gorme ihtimali var ama olmayadabilir. Adet bekleyin yaziyo. Siz zaten hep diyodunuz ay bi umut geldi banaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…