Senin bebiş 5. Haftasına girmiişşKızlar bi de adetten 1 hafta önce diz kapaklarım ağrımıştı ki normalde öyle bi ağrı yaşamadım hiç. Böyle değişik ağrıları olanlar dikkat etsin
İNSALLAH bitanem sabırla bekliyorum lütfen dilinden kalbinden duanı eksik etmeEvet tatlım geç yumurtlama geç döllenme demek ayy hadi ha gayret az kaldı sakın olma tamam mııııııheyecanla bekliyorum güzel haberlerini
Ayyy kuzum sorma 5. haftanın ilk günü heyecanını yaşıyorumSenin bebiş 5. Haftasına girmiişş
Bu ay gelmesin sürpriz olsun inşallahhhBende simdi takvim uygulamasına baktım geçen ay 29 günde bir ondan önceki ay 26 günde bir olmuş her zaman 26-28 arasıdır geçen ay şaşırmış bu ay napcak bilmiyorum
Maşallah maşallah canımmmmAyyy kuzum sorma 5. haftanın ilk günü heyecanını yaşıyorummaşallah bizeee
Bizim bu günler bat tarihleri canım, çoğumuz heycan doruğundayız :) seninde azcık kalmışşKızlar bat 3 eylul ama hala belirti yok bende. 4 aydir deniyoruz. Var mi benimle ayni tarihte bat bekleyen
Tomrisim var mı bi gelişme ne durumdasinBizim bu günler bat tarihleri canım, çoğumuz heycan doruğundayız :) seninde azcık kalmışş
Yok yavrum gelen giden ama karnıma ve kasığıma ara ara ağrılar giriyo :)) sende ne var ne yok canımmmTomrisim var mı bi gelişme ne durumdasin
Aynen ben de aynı durumdayım gelen giden yok ama ara ağrılarım var canım:)Yok yavrum gelen giden ama karnıma ve kasığıma ara ara ağrılar giriyo :)) sende ne var ne yok canımmm
Bebisim sende güzel belirtiler varrrr ve İNSALALAH bu işin sonucu da güzel olacak ben inanıyorum bitanem birbirimize güzel. Haberler vereceğiz insaALLAHKızlar ayıptır söylemesi lokmayı çok severim bizim burda düğün var diye dökülüyor midem bulandı çok ve bugün süt kokusunada midem kalktı yafnd_50 sence noluyor bana üşüttümmü yoksa psikolojikmi yoksa bebişmi seç beğen al
Ne zaman kan testine gidiyoruz :))Aynen ben de aynı durumdayım gelen giden yok ama ara ağrılarım var canım:)
Bebisim sende güzel belirtiler varrrr ve İNSALALAH bu işin sonucu da güzel olacak ben inanıyorum bitanem birbirimize güzel. Haberler vereceğiz insaALLAH
Bat bugün müydü canımBenim kanamam çok az oldu şimdi kesildi anlamadım gitti . bu kadar kendimi dinlemeyeyim diyorum ama resmen sinirlerimle oynuyor
29 u canımBat bugün müydü canım
Ben varım cnm benim kide 4 eylül .Bendede bir belirti yok sivilcelerim çıktı ve göğüs uçlarım da çok hafif bir agrı var ama adet dönemimdede oluyor zaten .Bnde iki senedir deniyorum cnm bu ayda üçüncü klomen + çatlama iğnesi :)Kızlar bat 3 eylul ama hala belirti yok bende. 4 aydir deniyoruz. Var mi benimle ayni tarihte bat bekleyen
Erken daha adet kanaması için canım sanki hiç gebelik testi yaptın mı lekelenmeler yerleşme kanamasıda olabiliyomuş29 u canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?