An itibari ile bat ına 10 gün kalanlar gelin beraber bekleyelim

Kızlar bat 3 eylul ama hala belirti yok bende. 4 aydir deniyoruz. Var mi benimle ayni tarihte bat bekleyen

Kızlar ayıptır söylemesi lokmayı çok severim bizim burda düğün var diye dökülüyor midem bulandı çok ve bugün süt kokusunada midem kalktı ya fnd_50 sence noluyor bana üşüttümmü yoksa psikolojikmi yoksa bebişmi seç beğen al

Bebisim sende güzel belirtiler varrrr ve İNSALALAH bu işin sonucu da güzel olacak ben inanıyorum bitanem birbirimize güzel. Haberler vereceğiz insaALLAH

Bebisim sende güzel belirtiler varrrr ve İNSALALAH bu işin sonucu da güzel olacak ben inanıyorum bitanem birbirimize güzel. Haberler vereceğiz insaALLAH

Ay inşallah kuzumm ya çok heyecanlıyım güzel sonuçları öğrenmeye az kaldın nolur sende gelen giden yok demi

Benim kanamam çok az oldu şimdi kesildi anlamadım gitti . bu kadar kendimi dinlemeyeyim diyorum ama resmen sinirlerimle oynuyor

Kızlar bat 3 eylul ama hala belirti yok bende. 4 aydir deniyoruz. Var mi benimle ayni tarihte bat bekleyen
Ben varım cnm benim kide 4 eylül .Bendede bir belirti yok sivilcelerim çıktı ve göğüs uçlarım da çok hafif bir agrı var ama adet dönemimdede oluyor zaten .Bnde iki senedir deniyorum cnm bu ayda üçüncü klomen + çatlama iğnesi :)

Merhaba kizlar, benim de bat 5eylul görünüyor takvimde. Ama ben yumurtladigim günü anladim galiba. dolayisiyla hesapladigimda 3 eylül oluyor bat. Ay bilemiyorum iste cok heyecanlıyım kısaca sizinle heyecanimi paylasmak istedim, ilk denememiz hayirlisiyla olur diye umuyorum. Burada bekleyen herkesin gönlüne göre versin Allah
Belirti olarak sayabilecegim bir sey de yok pek. Herkes adetle ayni oldugunu söylüyor, adet gecmeden belirti olmazmış sanirim. Bilemiyorum tabi sizce nasil? Ara ara yumurtaliklarimda hafif sizi hissediyorum hemen geciyor. Bir de iki gündür bacaklarim ağrıyor. O kadar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…