An itibari ile bat ına 10 gün kalanlar gelin beraber bekleyelim

GUNAYDIIIN benımde bugun bat gunum ve akşam ıshal kusma karın agrıısııı bunlar belırtı deıldır dımıııı yaa ben normal hasta olmusumdur
Olabilir canım hamile olduğunu öyle öğrenenler de var kanda kesin cikar. İnş hamilesindir canım

Allahım bugün ölüyorum yorgunluk ve iştahsızlıktan.
Pazartesi kan testine gidicem bakalım.
Sizde ne belirtiler var bende göğüs ağrısı başladı.

Merhaba hamiş olanları tebrik ediyorum allahım kucağına almayı nasip etsin
Askn89 acaba bizde varmı bebiş

fnd_50 kuzum hadi bugünüde yen ve bebiş haberini alalım

Merhaba hamiş olanları tebrik ediyorum allahım kucağına almayı nasip etsin
Askn89 acaba bizde varmı bebiş

fnd_50 kuzum hadi bugünüde yen ve bebiş haberini alalım
İnş vardır canım. Gece aniden uyandım velinin sag tarafı ağrıyordu egilincede sag kasikta batma oldu ama psikolojik sanırım. İnş bebistendir. Güzel haberlerimizi alalım inş trkn0709 fnd_50

Kızlar Allah razı olsun size de nasip etsin rabbim tez zamanda
Beni biliyonuz siz umitlendirdiniz ben ümidini yitirmistim daha çok yeniymis gerçekten gün geçmeden çıkmıyor testte hani adet olacakmış gibi sizliyodu belim karnımın altı kasiklarim iyneler bakıyordu birde o lekelenme olunca adet olcakmisimda olmuyomusum gibi ıslaklık hic olmadı bizim çamaşır suları ise yaradı dun akşamda ellerim sisti goguslerde hafif sertlik var benimde sizin gibi olan biten belirtim bunlar yardımcı olayım dedim akıntı hafif sarı kızlar tuvalete 2gundur sık çıkıyorum ama içimde bi farklı sevinç vardı

Kızlar yaa ben antibiyotik kullandım kulağım için birde iki gündür icmedim belki vardır diye bisey olmuş mudur

GUNAYDIIIN benımde bugun bat gunum ve akşam ıshal kusma karın agrıısııı bunlar belırtı deıldır dımıııı yaa ben normal hasta olmusumdur
Bugün ishal bende de var ve bugün benim de bat günüm belirti mi ki ? :) kabızlık belirti diye biliyorum:)

Kızlar elim yüreğimde hop oturup hop kalkıyorum adet olacağım diye tırsıyorum kasiklarimda hafif sancı var İNSAALLAH olmam dua edin hayirlsii ile

Kızlar elim yüreğimde hop oturup hop kalkıyorum adet olacağım diye tırsıyorum kasiklarimda hafif sancı var İNSAALLAH olmam dua edin hayirlsii ile
Canım benim inşallah kırmızıları görmezsin benimde bata 3 gün kaldı psikopata bağladım iyice Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün hepimiz mayıs annelerinde buluşalım inşallah ne güzel olurinsallah müjdeli haberlerimizi paylaşırız

Benim bat 30 canım senin de öyle sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…