Günaydın kızlar bugün bat günüm biliyosunuzzzz duanızı bekliyorum
Olabilir canım hamile olduğunu öyle öğrenenler de var kanda kesin cikar. İnş hamilesindir canımGUNAYDIIIN benımde bugun bat gunum ve akşam ıshal kusma karın agrıısııı bunlar belırtı deıldır dımıııı yaa ben normal hasta olmusumdur
Hadi yaaa.. Üzüldüm bAk. Hayırlısı böyleymiş canım. İki gün erken olmuş oldun yanii..Bat 29 ağustos ama şuan yıkıldım çok alırı koyu kan geldi
Evet canım aynen öyle hayırlısıHadi yaaa.. Üzüldüm bAk. Hayırlısı böyleymiş canım. İki gün erken olmuş oldun yanii..
İnş vardır canım. Gece aniden uyandım velinin sag tarafı ağrıyordu egilincede sag kasikta batma oldu ama psikolojik sanırım. İnş bebistendir. Güzel haberlerimizi alalım inş
Bat yarınGünaydın canım.. Bata kaç kaldı?
Bugün ishal bende de var ve bugün benim de bat günüm belirti mi ki ? :) kabızlık belirti diye biliyorum:)GUNAYDIIIN benımde bugun bat gunum ve akşam ıshal kusma karın agrıısııı bunlar belırtı deıldır dımıııı yaa ben normal hasta olmusumdur
İnş olmasın canim. Sancılar bebisten olsuunKızlar elim yüreğimde hop oturup hop kalkıyorum adet olacağım diye tırsıyorum kasiklarimda hafif sancı var İNSAALLAH olmam dua edin hayirlsii ile
Canım benim inşallah kırmızıları görmezsinKızlar elim yüreğimde hop oturup hop kalkıyorum adet olacağım diye tırsıyorum kasiklarimda hafif sancı var İNSAALLAH olmam dua edin hayirlsii ile
Benim bat 30 canım senin de öyle sanirimCanım benim inşallah kırmızıları görmezsinbenimde bata 3 gün kaldı psikopata bağladım iyice Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün hepimiz mayıs annelerinde buluşalım inşallah ne güzel olur insallah müjdeli haberlerimizi paylaşırız
Evet canım benimde 30 İnşallah görmeyiz kırmızılarıBenim bat 30 canım senin de öyle sanirim
İnş canım yyaa. İşteyken bile gecmiyoorEvet canım benimde 30 İnşallah görmeyiz kırmızılarızaman geçmek bilmiyor
Dha adet olmadım mi cnm test yapsanaİNSALALAH bebeğim elim kalbimde hop oturup hop kalkıyorum adet olacak miyim diye
Ben bata 6 kaladan beri hatta 8 kaladan beri negatif goruyorum. Bugun 1Afitabcım sende mi test yapıp negatifi görmüştün?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?