An itibari ile bat ına 10 gün kalanlar gelin beraber bekleyelim

Kizlaar benim dogum gunum 1 eylul. Olmazsam adet o gune kadar beklesem de yapsammi!!

Yaaa test test dedik yine mi yapsammmmmm sabah 8.30da felan yaptiydim tuvaletimi, ondan beri girmiyom.

Kizlaaaar test sonucu bekliyorum daaaaaaaaaa

Benim idrar bayaaa bulanikti durun resim buliyim netten nasildi diye

Fundiiiiim canım dualarımız seninle el birliğiyle getirmicez o kırmızılarıı Allahııııım sen büyüksün inşallahhhh bebiş vardır kuzummm
Canım hollymamim:) ayyyy çok sağol bitanem desteğin yeter ya İNSAALLAH hayırlı ve sağlıklı bi şekilde bebis vardır amin

Ayyy olursa Mayıs annesi mi olcaz şimdi ay ben aynı zamanda Mayıs çocuğuyum yaaaa hayırlısı kuzum İNSAALLAH o güzel duaların için çok çok çok sagol

Yaaaa beybi beybi de ben de beybi istiyom artik. Bak neden atarlandim resimde cizgi yaptigim yer hala bod. Yarin bat ve tahmini ovulasyondan iste tam 14 gun felan fesman ve HALAA BISIII YOKKK

Eklentiler

• 20160827_130251.webp
    3,8 KB · Görüntüleme: 58
Yaaaa beybi beybi de ben de beybi istiyom artik. Bak neden atarlandim resimde cizgi yaptigim yer hala bod. Yarin bat ve tahmini ovulasyondan iste tam 14 gun felan fesman ve HALAA BISIII YOKKK
Bebeğim sabır durmadan test yapma insan geriliyor test yapınca. Ben yaptım boyumun ölçüsünü aldım 3 gün önce geri oturdum yerime.test mest yok bida deidm

Bebeğim sabır durmadan test yapma insan geriliyor test yapınca. Ben yaptım boyumun ölçüsünü aldım 3 gün önce geri oturdum yerime.test mest yok bida deidm
Ama varya idrarim koyuydu hadi onu gectim cok bulanikti. Bu hafta hep test yaptim ya hic oyle gormediydim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…