Adet gününde yap gitsinOhaaa saydim da 5 gun var dayanamammmmm
Test aşeriyosun kuzum senYaaa test test dedik yine mi yapsammmmmmsabah 8.30da felan yaptiydim tuvaletimi, ondan beri girmiyom.
Fundiiiiim canım dualarımız seninle el birliğiyle getirmicez o kırmızılarıı Allahııııım sen büyüksünGünaydın kızlar bugün bat günüm biliyosunuzzzz duanızı bekliyorum
Canım hollymamim:) ayyyy çok sağol bitanem desteğin yeter ya İNSAALLAH hayırlı ve sağlıklı bi şekilde bebis vardır aminFundiiiiim canım dualarımız seninle el birliğiyle getirmicez o kırmızılarıı Allahııııım sen büyüksüninşallahhhh bebiş vardır kuzummm
Afitab im noldu neye atarlandin beybiOfficial olarak aranizdan cikiyom ben. Hamis mamis degilim iste
Ayyy olursa Mayıs annesi mi olcaz şimdi ay ben aynı zamanda Mayıs çocuğuyum yaaaaCanım benim inşallah kırmızıları görmezsinbenimde bata 3 gün kaldı psikopata bağladım iyice Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün hepimiz mayıs annelerinde buluşalım inşallah ne güzel olur insallah müjdeli haberlerimizi paylaşırız
Belirti mi bilmiyom dün geceden beri adet sancılarınm var kuzum ama daha gelen giden yok.yuregim hop oturuyor hop kalkiyorfnd_50 belirtiler ne alemde canim???
Bebeğim sabır durmadan test yapma insan geriliyor test yapınca. Ben yaptım boyumun ölçüsünü aldım 3 gün önce geri oturdum yerime.test mest yok bida deidmYaaaa beybi beybi de ben de beybi istiyom artik. Bak neden atarlandim resimde cizgi yaptigim yer hala bod. Yarin bat ve tahmini ovulasyondan iste tam 14 gun felan fesman ve HALAA BISIII YOKKK
Insallah adet ol ma da gor gununu yani seyy bebisiniiiiBelirti mi bilmiyom dün geceden beri adet sancılarınm var kuzum ama daha gelen giden yok.yuregim hop oturuyor hop kalkiyor
Yok kuzum yapmayacağım test kendimle inat ettim bugunu yarını da adetsiz atlatayım pazartesi belki yaparimDha adet olmadım mi cnm test yapsana
Ama varya idrarim koyuydu hadi onu gectim cok bulanikti. Bu hafta hep test yaptim ya hic oyle gormediydimBebeğim sabır durmadan test yapma insan geriliyor test yapınca. Ben yaptım boyumun ölçüsünü aldım 3 gün önce geri oturdum yerime.test mest yok bida deidm
İNSAALLAH aminnnnn çok korkuyorummmmmmInsallah adet ol ma da gor gununu yani seyy bebisiniiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?