Evet alnımda da küçük küçük bişeyler çıktı gözle görülmüyor ama elimle dokunduğunda hissediyorum canim.sende hamilelik var mıydı kuzummm kafam çok dolu valla hop oturuyorum hop kalkıyorum kusuruma bakmaCanim bende de sivilce cikti bi tane cikardi normalde .. Ama iki uc tane cikti yani .. Ve alnimda sac bitiminden itibaren küçük küçük biseyler cikti
Sağol canm ♥Bat beklenen adet tarihi, sat da son adet tarihi :)
canim yaa.. burdakiler bikti benden. benim bat 1 yani yarin. ben 8 gun oncesinden basladim test yapmaya. ola ki bi gorurum diye. Ama karmasik duygular icindeyim. birde dudagimin ustunde altinda kucuk kucuk sivilceler cikti. Sicaktandir herhalde(???) bende hayatta cikmazdi alnimin heryeri felan doldu. goguslerim agriyordu basta o gecti simdi. bi tek kasik agrim var onu da adet agrisidir diyorum kendimce.Canim senin ne gun batin? Insallah cift cizgi görürsün:)
İNSALALAH öyledir ama öyleyse diyeceğim ki adet belirtileri ile hamilelik belirtileri birebir..Ya ben hamilelik sivilcesi diye bişeylerde okudum... Onlar olmasın sendekiler...
Allah hayır etsin canım çok güzel rüyalar :))Ben iki gun once hic hamile olabilecegime inanamiyordum. Ama iki gecedir rüya görüyorum hamileyim veya bebegim var ruyada. Bir de adetten hemen sonra ruyamda ciceklerimin actigini gordum, bir gecede nasil acmislar diyordum. Ruya tabirinde evli kadin icin hamilelik isaretidir diyorhayirlisi olsun ama insan isteyince her seyi yorabiliyor herhalde :)
Hadi inşallah hamilesindir canım bende rüyamda hep kızım olduğunu görüyorumBen iki gun once hic hamile olabilecegime inanamiyordum. Ama iki gecedir rüya görüyorum hamileyim veya bebegim var ruyada. Bir de adetten hemen sonra ruyamda ciceklerimin actigini gordum, bir gecede nasil acmislar diyordum. Ruya tabirinde evli kadin icin hamilelik isaretidir diyorhayirlisi olsun ama insan isteyince her seyi yorabiliyor herhalde :)
canim yaa.. burdakiler bikti benden. benim bat 1 yani yarin. ben 8 gun oncesinden basladim test yapmaya. ola ki bi gorurum diye. Ama karmasik duygular icindeyim. birde dudagimin ustunde altinda kucuk kucuk sivilceler cikti. Sicaktandir herhalde(???) bende hayatta cikmazdi alnimin heryeri felan doldu. goguslerim agriyordu basta o gecti simdi. bi tek kasik agrim var onu da adet agrisidir diyorum kendimce.
senin bat kac?
Evet alnımda da küçük küçük bişeyler çıktı gözle görülmüyor ama elimle dokunduğunda hissediyorum canim.sende hamilelik var mıydı kuzummm kafam çok dolu valla hop oturuyorum hop kalkıyorum kusuruma bakma
amin cnm inşallahInsallah kuzum yaa insallah Rabbim kucaklarimizi bos birakmasin sizede nasip etsin hayirlisini sagliklisini:)
İnşallah cnm ya mutluluktan uçarım zatnİnşaAllah canımmm zor günlerinin telafisi olur o güzel haber
Canım çok sevindim ya inan banaEvet canim adetime 2 gun var ama pozitif cikti benim şükür.. Bi sorub cikmazsa hamileyim.. Dedigin gbi elle dokununca biseler var alnimda:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?