An itibari ile bat ına 10 gün kalanlar gelin beraber bekleyelim

Alemsiniz ama yaaa:)))) valla canım nasılım iyiyim herhal çok şükür bi sıkıntı yok sen nasılsın bakim bugün kaç bin test yaptın de bakim
Valla bugun akilli uslu durdum tatliskom. Bi arada test kelimelerini gorunce teste aseriyom ben ama dayandim ve 1 tane yaptim sadece.

Kızlar birşey soracagim hamile iken ayva yersrk çocuğumuz güzel ve gamzeli oluyormuş hadis varmış böyle bilen var mi

Kızlar birşey soracagim hamile iken ayva yersrk çocuğumuz güzel ve gamzeli oluyormuş hadis varmış böyle bilen var mi

Ayvayi cok duydum hadisini okumadim. Vardir belki. Ama karpuz hakında hadis okudum, hamileler yesin demis Efendimiz sav. Guzel olurmus bebis:)

Bugün bi tık yok bakalım ama daha bugün bitmiş değil tedirginim tabi yarını da bi atlatsaydım Allahın izni ile ozaman suphelenecem

Hım canım benim mide genelde akşamcı afedersiniz ben peceteyle birazcık anlamaya çalışıyorum da renk yok hiç bembeyaz normalde böyle olmazdı hayırlısı

Kızlar ya da gündür tuvaletten çıkmam bugün 2 kere uğraşın zorla göğsümde dolgunlasti baya içi dolu dolu offff iştah açıklığında massallah hiç gitmedi kafam karışık bi testin var yarına saklıyorum bakalım tabi gelmezse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…