Bu alemdeyiz. Nasilsin bakalim?Kızlarr ben geldim ne alemdesiniz? :)
Alemsiniz ama yaaa:)))) valla canım nasılım iyiyim herhal çok şükür bi sıkıntı yok sen nasılsın bakim bugün kaç bin test yaptın de bakimBu alemdeyiz. Nasilsin bakalim?
Yaa ben yapamadim bu muhtemel tarih seyini!!!!Ben adet mi olucam acaba. Olur olmadık şeylere tepem atıyor....
Hoşgeldin canimmm:) napayim gene geyik yapıyoruz:) sende naberSlm kizlarrr ben geldim noruyonuz bakım
Yok yaa hamilelikte de oyle oluyormusBen adet mi olucam acaba. Olur olmadık şeylere tepem atıyor....
Valla bugun akilli uslu durdum tatliskom. Bi arada test kelimelerini gorunce teste aseriyom ben ama dayandim ve 1 tane yaptim sadece.Alemsiniz ama yaaa:)))) valla canım nasılım iyiyim herhal çok şükür bi sıkıntı yok sen nasılsın bakim bugün kaç bin test yaptın de bakim
Hoşgeldin canimmm:) napayim gene geyik yapıyoruz:) sende naber
Yok yaa hamilelikte de oyle oluyormus
Bugün bi tık yok bakalım ama daha bugün bitmiş değil tedirginim tabi yarını da bi atlatsaydım Allahın izni ile ozaman suphelenecemHoş buldum canım napiyim ancak işte bende tık yok henüz yarını bekliyor sende yok demi
Haaa iyi bu da iyi kuzum durdur kendini azcık daha sabret İNSALLAH güzel olacakValla bugun akilli uslu durdum tatliskom. Bi arada test kelimelerini gorunce teste aseriyom ben ama dayandim ve 1 tane yaptim sadece.
İlk defa duydum acaba aslı var mı:)Kızlar birşey soracagim hamile iken ayva yersrk çocuğumuz güzel ve gamzeli oluyormuş hadis varmış böyle bilen var mi
Kızlar birşey soracagim hamile iken ayva yersrk çocuğumuz güzel ve gamzeli oluyormuş hadis varmış böyle bilen var mi
Bugün bi tık yok bakalım ama daha bugün bitmiş değil tedirginim tabi yarını da bi atlatsaydım Allahın izni ile ozaman suphelenecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?