Selam kizlar bende size katilayim dedim.benim bat 31 agustos.kurtaj olmustum 5 aydir ugrasiyoruz hala hamile kalamadim.bu ay ovaluasyon testi kullandim.bakalim olmus mu bir seyler.yarin sabah bir test yapmayi dusunuyorum.
Canım ne zamandı senin bat?:)Kızlar ya da gündür tuvaletten çıkmam bugün 2 kere uğraşın zorla göğsümde dolgunlasti baya içi dolu dolu offff iştah açıklığında massallah hiç gitmedi kafam karışık bi testin var yarına saklıyorum bakalımtabi gelmezse
Erken test yapma canım bak.ben yaptım hayal kırıklığına uğradım bence gününün en azından bi gelmesini bekle varsa da çıkmayablr uzulme sonraSelam kizlar bende size katilayim dedim.benim bat 31 agustos.kurtaj olmustum 5 aydir ugrasiyoruz hala hamile kalamadim.bu ay ovaluasyon testi kullandim.bakalim olmus mu bir seyler.yarin sabah bir test yapmayi dusunuyorum.
Yarın cnm benim ama içimde bi şüphe var acaba diyor bi tarafında yok diyor öğlende biraz uyumusum 1saat kadar gelen gidende yok iz belirti felan ay bilmiyorum yaaaaCanım ne zamandı senin bat?:)
Ama pozitif gördün sen gelemezler hayırBenim.kirmizilar gelicek gibi.. Hissedebiliyorum ve cok sancim var
Hic belirtim yok malesef.ama onceki gebeligimdede bi belirtim olmamisti.daha beklemelimiyim sence? Beklemek cok zor geliyor
Bugun de negatif gordum sabah ilk idrarlaAma pozitif gördün sen gelemezler hayır
Aslinda cok da umutlu degilim doktorum 6 ay hamile kalamzsan gel demisti.onumuzdeki ay da deneriz olmazsa doktor yollari gorunuyor.o kadar alistim ki tek cizgili testlere.artik uzulmuyorumTest yapıp negatif görürsen uzulursun ama olsun içim rahatladı bekleyemiyorum dersen yap ama suda var sabah yap yapicaksan akşam yapma bence
Aslinda cok da umutlu degilim doktorum 6 ay hamile kalamzsan gel demisti.onumuzdeki ay da deneriz olmazsa doktor yollari gorunuyor.o kadar alistim ki tek cizgili testlere.artik uzulmuyorum
Son adetin ilk gününden başlıyo canımTatlim hamis olunca nasil hesab ediliyo. Ovulasyondan mi yoksa adetten mi nasil biliyon kac haftalik oldugunu.
Kizlarrrrragliyorumm iki saattir adet oldum oyleden sonra dedim dusukten oluyor herhalde kan tahlili 0.0yikildim maf oldum sevincin kursağımda kaldı doktor eyer idrar yolu enfeksiyonunda test pozitif oluyormuş çok ciddi kararlar aldım günümü bir hafta geçince doğru kan vercem bu testler hep yanılttı beni
Canim ya cok uzuldum. Allah yardimcin olsun. Umutlanip sonra boyle bisey yasamak cok zor. Ama en yakin zamanda kendini toparlamaya calismalisinKizlarrrrragliyorumm iki saattir adet oldum oyleden sonra dedim dusukten oluyor herhalde kan tahlili 0.0yikildim maf oldum sevincin kursağımda kaldı doktor eyer idrar yolu enfeksiyonunda test pozitif oluyormuş çok ciddi kararlar aldım günümü bir hafta geçince doğru kan vercem bu testler hep yanılttı beni
Bak kuşum profile gir kişisel bilgiler orda hamilelik takvimi var. Ben alttaki hemen hamilelik bişeysi yazıyoo ona tıklayıp ordan son adet tarihini girdin mi oluyooYaa ben yapamadim bu muhtemel tarih seyini!!!!
Aynen canım. Dün şehitlere çok üZüldüm ağladım cuma selası okunurken çok duygulandım. Bugün ara ara sinir geldi hep kocama çıkışcam onada kıyamadım.Sorma ya bende bugün duygusal bugün agresif nevrim dönüyor bazen
Ya bu gebelikte karın ağrısıyla adetteki karın ağrısı aynı oluyomuşş. Seninde öledir belkiAma pozitif gördün sen gelemezler hayır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?