An itibari ile bat ına 10 gün kalanlar gelin beraber bekleyelim

Selam kizlar bende size katilayim dedim.benim bat 31 agustos.kurtaj olmustum 5 aydir ugrasiyoruz hala hamile kalamadim.bu ay ovaluasyon testi kullandim.bakalim olmus mu bir seyler.yarin sabah bir test yapmayi dusunuyorum.

Selam kizlar bende size katilayim dedim.benim bat 31 agustos.kurtaj olmustum 5 aydir ugrasiyoruz hala hamile kalamadim.bu ay ovaluasyon testi kullandim.bakalim olmus mu bir seyler.yarin sabah bir test yapmayi dusunuyorum.

Hoşgeldin cnm benimde yarın batim buradaki arkadaslarin çok yakın haber bekliyoruz heran
Erken değil mi yarın belirgin varmı peki

Canım ne zamandı senin bat?:)

Erken test yapma canım bak.ben yaptım hayal kırıklığına uğradım bence gününün en azından bi gelmesini bekle varsa da çıkmayablr uzulme sonra

Hic belirtim yok malesef.ama onceki gebeligimdede bi belirtim olmamisti.daha beklemelimiyim sence? Beklemek cok zor geliyor

Hic belirtim yok malesef.ama onceki gebeligimdede bi belirtim olmamisti.daha beklemelimiyim sence? Beklemek cok zor geliyor

Test yapıp negatif görürsen uzulursun ama olsun içim rahatladı bekleyemiyorum dersen yap ama suda var sabah yap yapicaksan akşam yapma bence

Test yapıp negatif görürsen uzulursun ama olsun içim rahatladı bekleyemiyorum dersen yap ama suda var sabah yap yapicaksan akşam yapma bence
Aslinda cok da umutlu degilim doktorum 6 ay hamile kalamzsan gel demisti.onumuzdeki ay da deneriz olmazsa doktor yollari gorunuyor.o kadar alistim ki tek cizgili testlere.artik uzulmuyorum

Aslinda cok da umutlu degilim doktorum 6 ay hamile kalamzsan gel demisti.onumuzdeki ay da deneriz olmazsa doktor yollari gorunuyor.o kadar alistim ki tek cizgili testlere.artik uzulmuyorum

Bence adetin düzenliyse bekle derim hiç belli olmaz vakti zamani gelmişse tekrar olur cnm merak etme adet gününü bekle en azından cnm sabır istiyor bu işler çünkü şimdi yaparsan negatif bile olsa kesin bilgi olmuyor bu seferde adeti bekleyip yapicaksin

Kizlarrrrr agliyorumm iki saattir adet oldum oyleden sonra dedim dusukten oluyor herhalde kan tahlili 0.0yikildim maf oldum sevincin kursağımda kaldı doktor eyer idrar yolu enfeksiyonunda test pozitif oluyormuş çok ciddi kararlar aldım günümü bir hafta geçince doğru kan vercem bu testler hep yanılttı beni

Cnm ya çok üzüldüm üzülme hakkımızda hayırlısı olsun konuda ilk defa duydum nasıl enfeksiyondan pozitif veriyoruz ki şaşırdım cnm bu ay olmadıysa bir dahaki ay elbet rabbim verecek üzülme denemeye devam enfeksiyon var mıydı peki

Canim ya cok uzuldum. Allah yardimcin olsun. Umutlanip sonra boyle bisey yasamak cok zor. Ama en yakin zamanda kendini toparlamaya calismalisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…