An itibari ile bat ına 10 gün kalanlar gelin beraber bekleyelim

Ya benim yarin bat gunu. Soylemesi ayiptir 10 gun adet oldugum icin biz berbaer oluyoruz. Ama cok cok aci cekiyorum son 2 keredir. En som 21.08 beraber olmusum birde bugun ama kasiklarim patlicak gibi. Resmen aglicaktim agridan yarida biraktik gibi bisey oldu. Normalde adet oncesi hic biyle olmuyordummmm

Canim ya cok uzuldum. Allah yardimcin olsun. Umutlanip sonra boyle bisey yasamak cok zor. Ama en yakin zamanda kendini toparlamaya calismalisin
Kızlar dehşet agrim var bağırıyorum resmenn rahminin içi yanıyor ağrıdan ağrı kesici içtim fayda bile etmiyo enfeksiyon yok canlar...

Adetin su gibi kıpkırmızı ilk defa böyle oldum adet ağrısı nedir bilmezdim olursa da belinden vuruyordu çocuk dusururkende böyle olmustum..

Ayy canim yaa coook uzuldjm. Doktor enfeksiyon var kesin dedimi sana??? Ayy yaa uzulmeeeee
Yok canım onun için tahlil yapmadiki adet dedi 100/100emin konuştu bende neden ozamn çıktı testte madem yoktu dedim enfeksiyon varsa çıkar dedi bide özele gittik..

Tamda grçen gün benim yaşadığımı yaşamışsın canım. Ama ona bende bi anlam verememiştim..

Tamda grçen gün benim yaşadığımı yaşamışsın canım. Ama ona bende bi anlam verememiştim..
Canim sende gebelik ciktimi yoksa cikarsa gunu boyle oldugu icin mi altina yazdin?
Ya varya cok aciyo kasiklarim. Resmen uzuldum niye boyleee

Bilmiyorum kızlar adet için acilemi gidilir

Cnm benimde bat yarın sen biraz kasmissindir bu ay belki de hamilelik beklentisine olduğumuz için duygular ona yoğunlaşıyor maalesef

Geldimmmm canimmm gelen giden yok şuan da temiz ama her an olacakmış gibi hissediyorumm

Sevindim kuzum benimde gelmedi gerçi bat yarın ama ne damla nede akıntı renk değişik birşeyler yok suanlik hayırlısı bde benim karninmin alt tarafı sisti odem gibi ya sendede varmı oluyormuydu böyle bisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…