Zannetmiyorum canim yaa cunku bundan onceki 2 ay daha takiyordum. Bu ay cok rahattim hatta test yapip negatif felan gordukce cidden stress yapmadim. Sadece ya cikarsa cizgi diye yaptim durdum.Cnm benimde bat yarın sen biraz kasmissindir bu ay belki de hamilelik beklentisine olduğumuz için duygular ona yoğunlaşıyor maalesef
Doğrudur cnm ama insan sürekli aynı olmuyor bunun tabanindada stres yada psikolojik olabiliyor ondan dedim belki vücutsal biseydir sadece kasma rahat ol hem mental olarak bende bedenselZannetmiyorum canim yaa cunku bundan onceki 2 ay daha takiyordum. Bu ay cok rahattim hatta test yapip negatif felan gordukce cidden stress yapmadim. Sadece ya cikarsa cizgi diye yaptim durdum.
Icten belki olabilir diye dusunuyorum ama buyuk ihtimal degilmiz gibi hissediyorum
Bende ödem olurdu canim zaten adete yakın yine var yani işte o yüzden anlayamıyorum adet mi olacağım hamilelik belirtsii miSevindim kuzum benimde gelmedi gerçi bat yarın ama ne damla nede akıntı renk değişik birşeyler yok suanlik hayırlısı bde benim karninmin alt tarafı sisti odem gibi ya sendede varmı oluyormuydu böyle bisi
Bende ödem olurdu canim zaten adete yakın yine var yani işte o yüzden anlayamıyorum adet mi olacağım hamilelik belirtsii mi
Ondan da olabilir canim valla herşeyi hamileliği yoruyoruz:) valla sinirlerimiz bozulmadan bi ogrenseydik sonuçları ya:)Hadi ya bende ilk defa oldu çok sisti agrim yok acaba wc ye az gittim bugün ondan mı bilemedim
Korkma kuzum belki hamilelik belirtisi olan akıntındır hemen umutsuzluk yok tomrisim yaKızlar sarı akıntım var korkuyorum
İnşaAllah canım ya her tualete gidişimde korkuyorum kasık ağrımda var çünkü:/ sen nağtın yavrummm yok dimi gelen gidenKorkma kuzum belki hamilelik belirtisi olan akıntındır hemen umutsuzluk yok tomrisim ya
Sendeyiz canım :)Ya arkadaslar ben nasil hamile kaldigimi sizlerle paylasmak istiyorum.Bir suru yontem uyguladim tabii oncelikle Allah in takdiri ama Anne olmak isteyen herkes duysun istiyorum.
MaşaAllah canımmm inşaAllah sağlıkla devam eder ve sağlıkla kucağınıza alırsınızOncelikle gebe oldugumu bugun ogrendim.Daha cok yeni ins devam eder.Masallah derseniz cok sevinirim.Allah size de nasip edecek insallah. forumda baska bi yere yazmistim ordan alip yapistirum bir saniye
Hakkını vermişsin helal olsun :)) çok sağol canım verdiğin bilgiler içinnnKızlar benim bir yumurtam oluyordu her ay gelişiyordu ama catlamıyordu. 6 aydır hem yumurta takibi hem ovulasyon takibi ile gebe kalamadım.Gecen ay birde catlatma iğnesi ile denedim yine olmadı.Sonra çok arastırdımacaba tuplerimde sorun var diye düşündüm.Ve bir ebe nineden öğrendiğim seyi yaptım.Oncelikle bu yöntem için yumurtlama tarihini bilmek gerekiyor ,çatlatma iğnesi kullanıyorsanız zaten biliyor olacaksınız.Adetin üçüncü günü başladımherakşam bir tencerede hazır su ile incir,bir tencerede soğan kaynattım.Soguyunca dolaba koydum içindekileri süzmedim oylece dolaba koydum.Sabah ac karına önce sogan suyunu içtim kahvaltıdan sonra da bir iki saat sonrainciri içtim hep öğünlerden önce bir ondan bir ondan içtim.Saracoglu birlikte yapmayın diyor ama ben birlikte yaptım yine de kendiniz bilirsiniz.Yumurtlama gününden üç gün önce her aksam bir tencerede bir bucuk iki litreye yakın suyu kaynattım içine ortalama 250 gram ebegümeci attım onu sert bir kovaya bosaltıp5 dakika beklettikten sonra battaniyeyi belime sarıp kovaya oturdum.Yandıkca arasıra poponuzu yükseltin ama kalkmayın boncuk boncuk terlemeniz gerek .Su poponuzukaldırmadan oturacagınız sıcaklıga gelince içine iki kaşık buharlaşan merhem vicks attım.bunu üç gün boyuncayaptım,yumurtlamadan önceki üç gün.toplamda neredeyse bir- bir bucuk saatoturuyordum o buhara tupleri acıyormus.Ama bunu yaptıktan sonra kendizi sakınsogutmayın,dustan cıkınca sıcak birseyler giyinip ayaklarınızın altına vicks sürüp corap giyin ve brlinize sıcak su torbası koyun.Ve yumurtlamadan ya da catlama iğnesinden bir gün önce ilişkiye girdim.preseed diye bir jel var 150 tl gibi birseydi sanırım.İlişkiden önce vajinaya enjekte ediliyor.Uzerinde 3 birinenjekte edin diyor ben 1 birim enjekte ettimcünkü cok saglıksız spermleride yukarı tasımasını istemedim.çatlatma iğnesindensonra artık buhar yapmayın tehlikeli.soganı da içmeyin ama incire devam bu arada bengunde 5 kasıkta memleketten getırttiğim dut pekmezini yedim.Bu kadar. inşallah faydasınıgörürsünüz gelecek ayda sizinlileri burdan öğrenirim yüce rabbim
Rica ederim.Her ay husrana ugruyordum nasil bir duygu biliyorum herkes faydalansin istedim.Hakkını vermişsin helal olsun :)) çok sağol canım verdiğin bilgiler içinnn
Yok gelen giden canimm ama aynı korku bende de var sanki her an olacakmışım gibi hissediyorum benim de korkudan aklım cikacakİnşaAllah canım ya her tualete gidişimde korkuyorum kasık ağrımda var çünkü:/ sen nağtın yavrummm yok dimi gelen giden
Ben varım cnm benim kide 4 eylül .Bendede bir belirti yok sivilcelerim çıktı ve göğüs uçlarım da çok hafif bir agrı var ama adet dönemimdede oluyor zaten .Bnde iki senedir deniyorum cnm bu ayda üçüncü klomen + çatlama iğnesi :)
Ben varım cnm benim kide 4 eylül .Bendede bir belirti yok sivilcelerim çıktı ve göğüs uçlarım da çok hafif bir agrı var ama adet dönemimdede oluyor zaten .Bnde iki senedir deniyorum cnm bu ayda üçüncü klomen + çatlama iğnesi :)
Benim de idrar yolu enfeksiyonum vae ama benim testlerim pozitif çıkmıyorKizlarrrrragliyorumm iki saattir adet oldum oyleden sonra dedim dusukten oluyor herhalde kan tahlili 0.0yikildim maf oldum sevincin kursağımda kaldı doktor eyer idrar yolu enfeksiyonunda test pozitif oluyormuş çok ciddi kararlar aldım günümü bir hafta geçince doğru kan vercem bu testler hep yanılttı beni
Benim de idrar yolu enfeksiyonum vae ama benim testlerim pozitif çıkmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?