An itibari ile bat ına 10 gün kalanlar gelin beraber bekleyelim

Kızlar adetime 11 gün var karnımda vebelimde adet olacakmışım gibi ağrı var bir de batmalar oldu oturup kalkarken bugün gögüslerim desen şişti ama hatrı sayılır bir ağrı yok yumurtlama günüm geçti. Bu kadar erken belirti olur mu sizce?

Benim yumurtlama gunumden beri gogus agrim var. Aslinda regle bi kac gun baslar ama bu sefer uzun surdu. Aynen bende de aşiri sivilcelenme var. Ama ne karin agrim ne kasik agrim hic bisey yok sen test yapicak misin
Yok cnm ben yapmayacağım çünkü hiç bir belirti yok akıntı bile gene gelecek aya kaldı bizim ki :) sen yapmayı düşünüyomusun?

Benim hic goguslerim sismedi.oyle ciddi bir sancida olmadi .sadece ara sira kasigima tek tarafli giren bir iki saniyelik kasilma,batma gibi birsey oluyordu

Kızlar bgn görüşemedik ya bugn bildiğiniz gibi düğün vardı oynamasını seven ben kasık ve bel ağrısından oynayamadım ya gebelikten şüphelenmeye başladım artık

Benim hic goguslerim sismedi.oyle ciddi bir sancida olmadi .sadece ara sira kasigima tek tarafli giren bir iki saniyelik kasilma,batma gibi birsey oluyordu
Canım kasıklarımdaki batma dediğin gibi 3_4sn ani batmalar adet belirtilerim bu kadar erken başlamaz 5 gün kala falan hafifçe yoklar

Ben uyuyamiyorum kizlar. Kasiklarim cok agridi birde ikimiz de etkilendik ya kafama cok taktim. Kore filmi izliyom.

Bat 5 gün arkadaşlar.
Ya ne güzel hep sol kasık ağrıyordu
Ama şimdi sağ da arada ağrıyor.
Ümitsizleştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…