Canim icini ferah tut. Kirmizi gorene kadar imolatasyon da olabilir. Stress etme
Yavrum belki başka güzel bişeyin habercisi sıkma canını :)) iyi düşünelim iyi olsun
Yok cnm ben yapmayacağım çünkü hiç bir belirti yok akıntı bile gene gelecek aya kaldı bizim ki :) sen yapmayı düşünüyomusun?Benim yumurtlama gunumden beri gogus agrim var. Aslinda regle bi kac gun baslar ama bu sefer uzun surdu. Aynen bende de aşiri sivilcelenme var. Ama ne karin agrim ne kasik agrim hic bisey yoksen test yapicak misin
Benim hic goguslerim sismedi.oyle ciddi bir sancida olmadi .sadece ara sira kasigima tek tarafli giren bir iki saniyelik kasilma,batma gibi birsey oluyorduKızlar adetime 11 gün var karnımda vebelimde adet olacakmışım gibi ağrı var bir de batmalar oldu oturup kalkarken bugün gögüslerim desen şişti ama hatrı sayılır bir ağrı yok yumurtlama günüm geçti. Bu kadar erken belirti olur mu sizce?
İnşaAllah canım :) kasık ve bel ağrısı da belirtlerden :))Kızlar bgn görüşemedik ya bugn bildiğiniz gibi düğün vardı oynamasını seven ben kasık ve bel ağrısından oynayamadım ya gebelikten şüphelenmeye başladım artık
Canım kasıklarımdaki batma dediğin gibi 3_4sn ani batmalar adet belirtilerim bu kadar erken başlamaz 5 gün kala falan hafifçe yoklarBenim hic goguslerim sismedi.oyle ciddi bir sancida olmadi .sadece ara sira kasigima tek tarafli giren bir iki saniyelik kasilma,batma gibi birsey oluyordu
İnşaAllah canım :) kasık ve bel ağrısı da belirtlerden :))
Bende uyuyamıyorum canım ya genel olarak, neyden etkilendiniz ben kaçırmışım?Ben uyuyamiyorum kizlar. Kasiklarim cok agridi birde ikimiz de etkilendik ya kafama cok taktim. Kore filmi izliyom.
Daha bat a çok var canım benim ümitsizleşme :)Bat 5 gün arkadaşlar.
Ya ne güzel hep sol kasık ağrıyordu
Ama şimdi sağ da arada ağrıyor.
Ümitsizleştim
Tek belirti oydu hamileliğe dair.Daha bat a çok var canım benim ümitsizleşme :)
Birseye uzanirken falan kasikta kasilma oluyor mu cok kisa bir iki saniyeCanım kasıklarımdaki batma dediğin gibi 3_4sn ani batmalar adet belirtilerim bu kadar erken başlamaz 5 gün kala falan hafifçe yoklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?