An itibari ile bat ına 10 gün kalanlar gelin beraber bekleyelim

Günaydın kızlar benimde bata 2 gün kaldı hem korku hem heyecan var
Owww cok guzel canim. Belirtilerin ne durumda. Benim kasiklarim birde bu sabah belin catliyo ve bat gunum. Bugunu atlatirsam yarin da dayanabilirsem hafta gosteren testten yapcam. Esim artik kizdi cizgi ugrasip duruyorsun diye. 1 tane yap kesin emin ol ustune durma dedi

Kizlarrr hayirli sabahlarrrr. Gelen gidenleriniz varmi? fnd_50 noldu? Baska adet agrisi olanlaaaaa
Günaydın canım hayırlı sabahlar :) gelen giden hala yok Allahım inanamıyorum yoksa? Sancılar da yok oldu ama hamilelik belirtim de yok.ulan iki göğsüm hassaslassa (o bile ne demek bilmiyorjm) tamam hamileyim dicem ama yok göğsümde farklılık aramaya çalışmaktan telef oldum

Test yapcanmi kuzum??
Bence gecikme var belki bebis de vardir. Sen yine negatif gorcekmis gibi test yap da. Pozitif olursa mutluluktan uc negatif olursa zaten biliyordum diyil kendini teselli et. Hatta buraya gel bas basa verelim beraber kafa yapalim

Test yapmicam kuzum yarın direk kana gitmeyi düşünüyorum bugün de adet olmazsam tabi :)

Canımmm müjdeli haberini bekliyoruz inşallah belirti adına bir durum yok bende halen belirtisigillerdenim zannedersem bende inşallah kırmızıları görmeyiz kuzummm

Ovulasyon testi yaptım pozitife yakin koyulukta çıktı. Hamilelik testi yaptım negatif çıktı. Of ya kafayı yicem

Kuzummm adet olmamışsınnn ayy hadi hadi gel bebiş gel hiç merak etme benim de göğüslerimde hala bi değişiklik yok sadece yanlardan dokununca hafif ağrıyo bugünü de atlat inşallah hayırlı haber verirsin bize canııım benim

Yaaaa test test test aklıma girdi test yaptım gene negatif ya.ovulasyon testi de yaptım o pozitife yakın koyu çıktı. Anlamadım ben ya bişey moralim çok bozuldu gene

Yaaaa test test test aklıma girdi test yaptım gene negatif ya.ovulasyon testi de yaptım o pozitife yakın koyu çıktı. Anlamadım ben ya bişey moralim çok bozuldu gene
Bi foto atsana kuzum testin fotosunu belki yanlış gormussundur belki kanda çıkacak olumsuz dusunme hemen

Kizlar bu dis macunu testini bende yaptim.merak edip. İdrarin mavi olmasi gerekiyor sanirim. Ayrica ne kadar macuna ne kadar idrar eklicez :)

Yaaaaa bozma moraliniiii. Uzulmeeee. Esin ne diyo? Teselli etsin seni.
Eşime demedim ki.ne yapacağını ben d e bilmiyorum kan testi mi yaptırsam. Çıkar mı orada varsa. Orda da çıkmazsa ben niye adet olamiyorum

Canim benim goguslerimde ne agri ne sizi ne buyume ne dolgunluk hiiiiiicc biseycik yok

Canim benim goguslerimde ne agri ne sizi ne buyume ne dolgunluk hiiiiiicc biseycik yok
Ya bugün test yaptım negatif çıktı ben daha nekadar neyi bekleyeceğim inan sinirlerim bozuldu artık geç döllenmeyse ne zaman göreceğim hamilelik yoksa niye adet olmuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…