Çok stres yapıyosun canım.birak akılına. Hamileysen bi kaç güne zaten belli olur. Değilsende adet olucaksın eninde sonunda.test yapma demiştik ama duramadın yine.bak işte sonu hüsran oluyor. Anın tadını çıkar canım biraz. Bugün pazar pikniğe gidin denize gidin.nerde yaşıyosun gerçi bilmiyorumda . Havuza git.. Yürüyüş yap bak çok huzurlu olursun....Ya bugün test yaptım negatif çıktı ben daha nekadar neyi bekleyeceğim inan sinirlerim bozuldu artıkgeç döllenmeyse ne zaman göreceğim hamilelik yoksa niye adet olmuyorum
Adetin kaç gün gecikti cnmEşime demedim ki.ne yapacağını ben d e bilmiyorum kan testi mi yaptırsam. Çıkar mı orada varsa. Orda da çıkmazsa ben niye adet olamiyorum
Benimde çekmem gerekebilir. Bi sivilce yakaladım...eminimki yakinda cekmem gerekecek totem yaptim oyle kendimi kandiiyorum. Cok duygusala bagladim geceden beri!!!!
bugün 2. gün canım adetinAdetin kaç gün gecikti cnm
Adet gecikince kanda çıkar diyolar ama sen bekle bi hafta olsn cnm adet olmazsan o zamn kan verirsen bencebugün 2. gün canım adetin
Evet canım her zaman değil yerimden kalkarken falan oluyorBirseye uzanirken falan kasikta kasilma oluyor mu cok kisa bir iki saniye
canım normalde durmadan test yapmıyorum adette 2 gün önce yapmıstım bi onda moralim bozuldu. simdi gecikmenin 2. günündeyiz varsa cıkar diye yaptım ama hüsran. ben adetin 22. 23. günü yumurtluyorum. geç döllenme mi vardır ki anlamıyorumÇok stres yapıyosun canım.birak akılına. Hamileysen bi kaç güne zaten belli olur. Değilsende adet olucaksın eninde sonunda.test yapma demiştik ama duramadın yine.bak işte sonu hüsran oluyor. Anın tadını çıkar canım biraz. Bugün pazar pikniğe gidin denize gidin.nerde yaşıyosun gerçi bilmiyorumda . Havuza git.. Yürüyüş yap bak çok huzurlu olursun....
Geç yumurtluyosan döllenme geç olur cnm çıkmaz ozamn idrardacanım normalde durmadan test yapmıyorum adette 2 gün önce yapmıstım bi onda moralim bozuldu. simdi gecikmenin 2. günündeyiz varsa cıkar diye yaptım ama hüsran. ben adetin 22. 23. günü yumurtluyorum. geç döllenme mi vardır ki anlamıyorum
Üzülme canım geç döllenme olabilir geç yumurtlamissin. Kanda çıkar istersen kan testi yaptır.bunlar ovulasyon testleri
Ama sen baya geç yumurtlamışsın. O zaman tabi geç çıkar. Sen erken davranıyosun test yapmakta. Senin adet gününde geçtir ozaman.. Tam zamanımı şimdi..canım normalde durmadan test yapmıyorum adette 2 gün önce yapmıstım bi onda moralim bozuldu. simdi gecikmenin 2. günündeyiz varsa cıkar diye yaptım ama hüsran. ben adetin 22. 23. günü yumurtluyorum. geç döllenme mi vardır ki anlamıyorum
Dün adet olmam gerekiyordu bugün 2. Gun hala adet olmadım. Geç döllenmeyse ne zaman belli olur canım bi fikrin var mı. Kaç gündür adet sancısı yaşıyorum ama adet olmuyorum testler de negatif.suan böle karnımda belimde adet sancısı varAma sen baya geç yumurtlamışsın. O zaman tabi geç çıkar. Sen erken davranıyosun test yapmakta. Senin adet gününde geçtir ozaman.. Tam zamanımı şimdi..
Ah canım benim valla elimde değil üzülüyorumFundiiiiii canım senin durumu kafama taktim internette araştırdım içimden bir ses senin hamile olduğunu söylüyorhttp://www.kadinlarkulubu.com/archive/t bu sayfada birisi seninkinden yapmış onunda senin gibi çok silikmis sonra idrar testinde görülmez gibi çizgi gormus kan testinde 15 çıkmış zaten 20 den aşağısı idrar testinde zor çıkıyor üzülme nolur yaa(
Kanda da geç belli olursa diye acayip stres korku herşey var suanÜzülme canım geç döllenme olabilir geç yumurtlamissin. Kanda çıkar istersen kan testi yaptır.
22 23. Gun yumurtluyorum evet canım üzerine 15 koyunca 37 38 Yapıyor. E bugün 38.gun cikmiyor:/22.gün yumurtluyrum demiştin sanki.O günün üstüne en az15 gün koyman gerekir idrarda cıkması için.
Hayırlısı bakalım artık beklemekten başka çare yokGeç yumurtluyosan döllenme geç olur cnm çıkmaz ozamn idrarda
Mantıken söylüyorum. Adetini bir hafta geçirdikten sonra belli olabilir.sen bira daha beklemelisin canım. Ama hiç dayanamıyorsan bi kan ver...Dün adet olmam gerekiyordu bugün 2. Gun hala adet olmadım. Geç döllenmeyse ne zaman belli olur canım bi fikrin var mı. Kaç gündür adet sancısı yaşıyorum ama adet olmuyorum testler de negatif.suan böle karnımda belimde adet sancısı var
Bir arkadaşımın kanda 10 günlük bebeği çıkmıştı. Sen bilirsin canım istersen biraz bekle o zamanKanda da geç belli olursa diye acayip stres korku herşey var suan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?