An itibari ile bat ına 10 gün kalanlar gelin beraber bekleyelim

Ya bugün test yaptım negatif çıktı ben daha nekadar neyi bekleyeceğim inan sinirlerim bozuldu artık geç döllenmeyse ne zaman göreceğim hamilelik yoksa niye adet olmuyorum
Çok stres yapıyosun canım.birak akılına. Hamileysen bi kaç güne zaten belli olur. Değilsende adet olucaksın eninde sonunda.test yapma demiştik ama duramadın yine.bak işte sonu hüsran oluyor. Anın tadını çıkar canım biraz. Bugün pazar pikniğe gidin denize gidin.nerde yaşıyosun gerçi bilmiyorumda . Havuza git.. Yürüyüş yap bak çok huzurlu olursun....

bunlar ovulasyon testleri

Eklentiler

• yeni.webp
    3,6 KB · Görüntüleme: 50
  • 14171859_331513263849978_805482921_n.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 46
canım normalde durmadan test yapmıyorum adette 2 gün önce yapmıstım bi onda moralim bozuldu. simdi gecikmenin 2. günündeyiz varsa cıkar diye yaptım ama hüsran. ben adetin 22. 23. günü yumurtluyorum. geç döllenme mi vardır ki anlamıyorum

Geç yumurtluyosan döllenme geç olur cnm çıkmaz ozamn idrarda

Fundiiiiii canım senin durumu kafama taktim internette araştırdım içimden bir ses senin hamile olduğunu söylüyorhttp://www.kadinlarkulubu.com/archive/t bu sayfada birisi seninkinden yapmış onunda senin gibi çok silikmis sonra idrar testinde görülmez gibi çizgi gormus kan testinde 15 çıkmış zaten 20 den aşağısı idrar testinde zor çıkıyor üzülme nolur yaa(

Ama sen baya geç yumurtlamışsın. O zaman tabi geç çıkar. Sen erken davranıyosun test yapmakta. Senin adet gününde geçtir ozaman.. Tam zamanımı şimdi..

Ama sen baya geç yumurtlamışsın. O zaman tabi geç çıkar. Sen erken davranıyosun test yapmakta. Senin adet gününde geçtir ozaman.. Tam zamanımı şimdi..
Dün adet olmam gerekiyordu bugün 2. Gun hala adet olmadım. Geç döllenmeyse ne zaman belli olur canım bi fikrin var mı. Kaç gündür adet sancısı yaşıyorum ama adet olmuyorum testler de negatif.suan böle karnımda belimde adet sancısı var

Ah canım benim valla elimde değil üzülüyorum bak şuan gene adet sancim başladı olacakmışim gibi hissediyorum.gerci kaç gündür adet sancısı hissediyorum ama olamıyorum. Bu ay çok mu stres yaptım ondan mı ama anlamadım ki hicbisey..Bi an önce belli olsaydi

22.gün yumurtluyrum demiştin sanki.O günün üstüne en az15 gün koyman gerekir idrarda cıkması için.

Mantıken söylüyorum. Adetini bir hafta geçirdikten sonra belli olabilir.sen bira daha beklemelisin canım. Ama hiç dayanamıyorsan bi kan ver...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…