Bekle bakalım canım 1-2gn daha ama kanda kesin cıkar .İdrarda cıkmayıp kanda cıkan cok.Moralini bozma.Gercekten cok zor beklemek.22 23. Gun yumurtluyorum evet canım üzerine 15 koyunca 37 38 Yapıyor. E bugün 38.gun cikmiyor:/
Ağlıyorum şuanda. Adet oldum çünkü...
Heey ağlama, neden ağlıyosun yavrum benimde eli kulağında ümidim yok bu ay. Sıkma canını sağlığımız yerinde, bebiş oluncaya kadar deneriz. Güzel Rabbim sana da evlat nasip etsin sağlıklı sıhhatli, her zaman daha iyisi olucağı için istediklerimiz olmaz. Sabret dua et ve kendini üzme bende üzülüyorum burdaAğlıyorum şuanda. Adet oldum çünkü...
Aynen Hayrlisi cnm bekle bakalımHayırlısı bakalım artık beklemekten başka çare yok
Üzülme cnm ya bidaha ki ay olur kısmetse pes etmek yok bende iki senedir bekliyorm doğal yolla olma şansın var en azından benm 4 ay içinde olmazsa tekrr tüp bebek yaptırcamAğlıyorum şuanda. Adet oldum çünkü...
Bebegim uzulmek yoooook!!!!!! Bizim kendi sagligimiz pskolojimiz daha onemli. Kafani ferah tut!!!Ağlıyorum şuanda. Adet oldum çünkü...
Üzülme canım nolur. İnş. en kısa görücez pozitifleriAğlıyorum şuanda. Adet oldum çünkü...
Bugünkü hislerini o kadar iyi anlıyorum ki kuzum çünkü 6 ay ben de yaşadım her adet oluşumda ama ertesi güne hep daha güçlü uyandım sen de öyle olmalısın ve inanıyorum ki olacaksın. Ben 6 ay bekledim ama çok daha uzun bekleyen ve sonunda bebeğine kavuşanlar da var demek ki umutlarını hiç yitirmemişler. Yaşadıkça umudumuz hep olacak bitanem Allah en doğru zamanda en hayırlısını nasip etsin duaların gücü sana en büyük mutluluğu yaşatsın canım benim hadi sil gözlerini ve kocişine sarıl sımsıkıAğlıyorum şuanda. Adet oldum çünkü...
Ağlama tatlım hayırlısı böyleymiş.. Bidahaki aya inşallah..Ağlıyorum şuanda. Adet oldum çünkü...
Artık ovulasyon testi filan yapmayacağım akışına bırakacağım. Belirti vs netten habire bişeyler okuyup vücudumu etkilemeyecegim. Psikolojimi alt üst ettim resmen. Bu hafta içi doktora gideceğim bi problem ne bakılsın. Bende 6 cm kist vardı sağ over da. 3 ay doğum kontrol hapı kullandım kist eridi. O 3 ay içinde 28 günde bir adet oldum.hapi bıraktığım ay 35 günde adet oldum. Bu ay37 günde. Korkuyorum
Artık ovulasyon testi filan yapmayacağım akışına bırakacağım. Belirti vs netten habire bişeyler okuyup vücudumu etkilemeyecegim. Psikolojimi alt üst ettim resmen. Bu hafta içi doktora gideceğim bi problem ne bakılsın. Bende 6 cm kist vardı sağ over da. 3 ay doğum kontrol hapı kullandım kist eridi. O 3 ay içinde 28 günde bir adet oldum.hapi bıraktığım ay 35 günde adet oldum. Bu ay37 günde. Korkuyorum
Ne de tatlı tatlı bakıyolar öyleGıdıklıyor bunlar beni yarın bat ama korkuyorum yapmıyorum
Gıdıklıyor bunlar beni yarın bat ama korkuyorum yapmıyorum
İNSALALAH canim İNSALALAH artık bukadar kafamı yormayacagim bi doktora görüneyim ona göre yol cizecegim böyle çok kötü oluyorum yumurtlama gününü teste göre yakaladım günasirı ilişki yaptık olmayınca olmuyormuş ve insan kendi beyninde kuruyor o belirtiler kendinde var gbi hissedip hayal kırıklığına uğrayınca mahvoluyor. Allahım hayırlı zamanda nasip etsin üzüldüm ama hayırlısı böyleymiş demek ki.Korkma cnm aynen denemeye devam ama bütün hayatımızı ona adapte edersek sonucu çok ağır anlatıyoruz bende bunu anlatmak istedim bak kendini biraz daha rahat bırak kafani yorma bedenini sıkma bunlara inan hemen gelecek Dr takibinde kal sen gene tedavinin varsa tmmla sonra sen bile unuttuğun bi anda hamile olduğunu öğrenecek son belki de
Ne de tatlı tatlı bakıyolar öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?