An itibari ile bat ına 10 gün kalanlar gelin beraber bekleyelim

Ağlıyorum şuanda. Adet oldum çünkü...
Heey ağlama, neden ağlıyosun yavrum benimde eli kulağında ümidim yok bu ay. Sıkma canını sağlığımız yerinde, bebiş oluncaya kadar deneriz. Güzel Rabbim sana da evlat nasip etsin sağlıklı sıhhatli, her zaman daha iyisi olucağı için istediklerimiz olmaz. Sabret dua et ve kendini üzme bende üzülüyorum burda

Kizlar Stres hayatımızı okadar etki altına almış kı vücudumuzda belirti ve adet gecikmesine bile beden oluyor lütfen umud etmek bebek hamilelik beklentisi çok güzel tabiki olacak ama olmazsa kendimizi yipratmanin hayatımızı tamamen bu beklentileri geçirmenin bize ancak zararı olur lütfen bunun dışında kafanızı başka şeylerde yoneltin u bize daha dingin bir hayat sunacak ve vücudumuz daha rahat adapte olacaktır ben inanıyorum sizde inanın

Canlar merhabaa

fnd_50 kuzum ağlamak yok lütfen ne dedik hayırlısı ise olsun bak benimde bugün yarın adet günüm belki adet olcak belki olmucak herşeyin hayırlısı rabbim en uygun zamanda nasip edecek ağlamak yok hormonlarını bozma daha çok rahat bırak kendini

Ağlıyorum şuanda. Adet oldum çünkü...
Bugünkü hislerini o kadar iyi anlıyorum ki kuzum çünkü 6 ay ben de yaşadım her adet oluşumda ama ertesi güne hep daha güçlü uyandım sen de öyle olmalısın ve inanıyorum ki olacaksın. Ben 6 ay bekledim ama çok daha uzun bekleyen ve sonunda bebeğine kavuşanlar da var demek ki umutlarını hiç yitirmemişler. Yaşadıkça umudumuz hep olacak bitanem Allah en doğru zamanda en hayırlısını nasip etsin duaların gücü sana en büyük mutluluğu yaşatsın canım benim hadi sil gözlerini ve kocişine sarıl sımsıkı

Artık ovulasyon testi filan yapmayacağım akışına bırakacağım. Belirti vs netten habire bişeyler okuyup vücudumu etkilemeyecegim. Psikolojimi alt üst ettim resmen. Bu hafta içi doktora gideceğim bi problem ne bakılsın. Bende 6 cm kist vardı sağ over da. 3 ay doğum kontrol hapı kullandım kist eridi. O 3 ay içinde 28 günde bir adet oldum.hapi bıraktığım ay 35 günde adet oldum. Bu ay37 günde. Korkuyorum

Gıdıklıyor bunlar beni yarın bat ama korkuyorum yapmıyorum

Eklentiler

• image.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 42

Kuzum bi baktır kendine kafan rahat etsin ama strest yapma kendine en büyük düşman o biliyorsun

Korkma cnm aynen denemeye devam ama bütün hayatımızı ona adapte edersek sonucu çok ağır anlatıyoruz bende bunu anlatmak istedim bak kendini biraz daha rahat bırak kafani yorma bedenini sıkma bunlara inan hemen gelecek Dr takibinde kal sen gene tedavinin varsa tmmla sonra sen bile unuttuğun bi anda hamile olduğunu öğrenecek son belki de

Gıdıklıyor bunlar beni yarın bat ama korkuyorum yapmıyorum

Benimde bugün bat sabah 1 tane normal idrar testinde vardı kalıtım gittim wc ye dedim ki kendi kendime yalıtım varsa çıkarsa çıkar çıkmazsa zaten bugün gelir testere gerek kalmaz dedim anam test bozuk çıktıya bembeyaz kaldı sansima tukureyim nalet bugün eczanelerde kapalı öyle kaldı yani

İNSALALAH canim İNSALALAH artık bukadar kafamı yormayacagim bi doktora görüneyim ona göre yol cizecegim böyle çok kötü oluyorum yumurtlama gününü teste göre yakaladım günasirı ilişki yaptık olmayınca olmuyormuş ve insan kendi beyninde kuruyor o belirtiler kendinde var gbi hissedip hayal kırıklığına uğrayınca mahvoluyor. Allahım hayırlı zamanda nasip etsin üzüldüm ama hayırlısı böyleymiş demek ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…