Kar gibi beyaz mı canım yoksa şeffaf bi akıntı miKizlar bir sey sormak istiyorum.beyaz losyon gibi bir akinti geldi ama bata 9 gun var.ovulasyon akintisi zaten olamaz.enfeksiyon falan mi var acaba
Amin inşallahCanim benim yürekten dua ediyorum ki İNSAALLAH RABBİM gönlüne göre verir ve İNSAALLAH bi an önce kucağını doldurur
Seffaf degil canim ayni beyaz losyon gibi.anlamadim ben de ne oldugunu.bu arada sag kasık agrim hala var.Kar gibi beyaz mı canım yoksa şeffaf bi akıntı mi
Benim de ovulasyondan bikac gün sonra kar beyaz gibi bi akıntı gelmişti sağ kasigimda hafif batma lar oluyo ara ara blmyorum çok düşünüyoruz İNSAALLAH gönlümüze göre olurSeffaf degil canim ayni beyaz losyon gibi.anlamadim ben de ne oldugunu.bu arada sag kasık agrim hala var.
İdrarda mi cnm çıkmaz bence 1 hafta kaldı sabır:)Yaaaa gebelik testi yapsak çıkmaz dimi bugünden
Keşke teknoloji o kadar gelişmiş olsaYaaaa gebelik testi yapsak çıkmaz dimi bugünden
Evet sabır sabırrr :))) nasılız bu akşam keyifler nasıllllİdrarda mi cnm çıkmaz bence 1 hafta kaldı sabır:)
Aynısını bende dün yaşadım canım benimde merak ettiğim bi konu oKizlaaaarrrrr.. bat'a 9 gun kala ovulasyon oluyormu? Bugun beyaz akinti geldi aksama kadar. Bende ne oldugunu bilemedim. Bu bekleme beni olduruyor... gun gelse de test yapsak
Çıkmaz bence canim az daha sabredelimmYaaaa gebelik testi yapsak çıkmaz dimi bugünden
Canım kaç olması gerek benim bugün 36.9 çıktı en son olctugumdeVicut isilarinizi ölctunuzmu benim 36.7cikiyor sizde durum ne ???
Çok şükür iyiyim ben ama bende hiç belirti yok oyuzden şimdiden bidahaki ayı bekliyorumEvet sabır sabırrr :))) nasılız bu akşam keyifler nasıllll
Benim de sarı akıntı çok gelmiş bugn enfeksiyon var sanırım ondanAynısını bende dün yaşadım canım benimde merak ettiğim bi konu o
Bende yok malesef olcemiyorumKizlar eyer evinizde ates ölcer varsa bi ölçseneniz bklm sizin atesiniz kac???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?