An itibari ile bat ına 10 gün kalanlar gelin beraber bekleyelim

Cenabi hakk bu ay guzel haberler almayi nasip etsin. Kizlar ruyamda hamile oldugumu ogrendigimi gordum. Hic aklimda yoktu boyle bir ruya nasil umitlendirdi beni. 10 gun once erken test yapsam cikarmi bisey? Hatta ruyamda hemen kan vermeye gidiyordum test pozitif cikinca, sirf idear teati yapayim diye ruyamdan uyandim

3 gun sonra birdaha bakacagim. Koyulma varsaaa hamis olabilirim. Yoksa bu ay benden paso. Hem zihin olarak dinlenmis olurum. Bu ay cok stressli geciyor is guc bakimindan.

Eklentiler

• 20160818_043103.webp
    3,7 KB · Görüntüleme: 50
Burda tam belli kizlar. Hadi hayirli geceler

Eklentiler

• 2016-08-18 04.47.29 1.webp
    4,2 KB · Görüntüleme: 49
Aynen öyle canım artık gözüm seğirse hamilelikten mi belirti mi diye açıp bakıyorum o derece
Sana cok guldum canim yaa ahh kiyamamm bendende beter takinti yapmissin sikma canini dur bklm sadece sabir baska caremiz yokki

Canım benim İNSAALLAH RABBİM gönlümüze göre verir

Kaldı 9 gün..olursa bu belirtiler ne zaman baslicak bir tanesine raziyim geçen az sırtım kasigim agriyo gibi oldu nasıl mutlu olmuştum. Şimdi yok hicbisey

Kızlar benim batım 24-25 ağustos gibi. Yumurtlama hakkında bilgi almak için doktora gittim. Haziranda kimyasalım var bu arada o ay bi kist vardı bende doktor adetinle birlikte dağılır bu kist demişti. Bı defa gittiğimde muayene ederken söyledim o kist ne olmuş dağılmış mı diye evet bak burda dedi önce sonra da yumurta da olabilir dedi. Alttan muayene ederken asistanına rakamlar bilmediğim terimler söyledi. Asistan sisteme kaydetti. Bana da takvim çıkardı buna göre şu tarihler arasında gün aşırı ilişkiye girin dedi sadece.
Şimdi aklıma takılıyo merak ediyorum. Acaba yumurta ya da döllenme felan gördü de daha önce kimyasal yaşadığım için (onu da battan önce öğrenmiştim) erken diye bana mı söylemedi. :s ufff batı beklemek çok zor

Merhaba kızlar adet tarihime 4 gün kaldı kasıklarım çok ağrıyor bugun kan tahlili yaptırdım 0.34 çıktı bu ayda yok...bekle bekle bekle...

Bu
Merhaba kızlar adet tarihime 4 gün kaldı kasıklarım çok ağrıyor bugun kan tahlili yaptırdım 0.34 çıktı bu ayda yok...bekle bekle bekle...
Bu ay kaçıncı denemendi canim ve yumurtlama dönemlerini degerlendirebildin mi

Kizlar bir sey sormak istiyorum.beyaz losyon gibi bir akinti geldi ama bata 9 gun var.ovulasyon akintisi zaten olamaz.enfeksiyon falan mi var acaba

Bu

Bu ay kaçıncı denemendi canim ve yumurtlama dönemlerini degerlendirebildin mi
Ben klomen tedavisi görüyorum canım 6 aydır deniyoruz 2015 aralık ayında 27 haftalık bebeğimi kaybettim 40 geçti adet oldum başladık çalışmalara yok yok yok çıldırcam artık Allah büyük var vakti saati ama insanız işte hemen olsun istiyoruz her ay bu duruma düşmek çok zor ilk gebeliğimde de 1 yıl uraşmıştım (uzun oldu ama çok doluyum)

Canim benim yürekten dua ediyorum ki İNSAALLAH RABBİM gönlüne göre verir ve İNSAALLAH bi an önce kucağını doldurur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…