- 31 Temmuz 2016
- 1.192
- 897
- 123
Amin. Allah isteyen ve sabirsizlikla bekleyen herkese bebiş nasip etsinİnşallah bu ay olur canım hayırlısıyla :)
Amin canım inşallahAmin. Allah isteyen ve sabirsizlikla bekleyen herkese bebiş nasip etsinumarim birbirimize mujdeli haberler veririz buradan
Sana cok guldum canim yaa ahh kiyamamm bendende beter takinti yapmissin sikma canini dur bklm sadece sabir baska caremiz yokkiAynen öyle canım artık gözüm seğirse hamilelikten mi belirti mi diye açıp bakıyorum o derece
Amin İNSAALLAH canım yaaAmin. Allah isteyen ve sabirsizlikla bekleyen herkese bebiş nasip etsinumarim birbirimize mujdeli haberler veririz buradan
Canım benim İNSAALLAH RABBİM gönlümüze göre verirCenabi hakk bu ay guzel haberler almayi nasip etsin. Kizlar ruyamda hamile oldugumu ogrendigimi gordum. Hic aklimda yoktu boyle bir ruya nasil umitlendirdi beni. 10 gun once erken test yapsam cikarmi bisey? Hatta ruyamda hemen kan vermeye gidiyordum test pozitif cikinca, sirf idear teati yapayim diye ruyamdan uyandim
Hemde ne takıntı kuzumSana cok guldum canim yaa ahh kiyamamm bendende beter takinti yapmissin sikma canini dur bklm sadece sabir baska caremiz yokki
Bu ay kaçıncı denemendi canim ve yumurtlama dönemlerini degerlendirebildin miMerhaba kızlar adet tarihime 4 gün kaldı kasıklarım çok ağrıyor bugun kan tahlili yaptırdım 0.34 çıktı bu ayda yok...bekle bekle bekle...
Ben klomen tedavisi görüyorum canım 6 aydır deniyoruz 2015 aralık ayında 27 haftalık bebeğimi kaybettim 40 geçti adet oldum başladık çalışmalara yok yok yok çıldırcam artık Allah büyük var vakti saati ama insanız işte hemen olsun istiyoruz her ay bu duruma düşmek çok zor ilk gebeliğimde de 1 yıl uraşmıştım (uzun oldu ama çok doluyum)Bu
Bu ay kaçıncı denemendi canim ve yumurtlama dönemlerini degerlendirebildin mi
Canim benim yürekten dua ediyorum ki İNSAALLAH RABBİM gönlüne göre verir ve İNSAALLAH bi an önce kucağını doldururBen klomen tedavisi görüyorum canım 6 aydır deniyoruz 2015 aralık ayında 27 haftalık bebeğimi kaybettim 40 geçti adet oldum başladık çalışmalara yok yok yok çıldırcam artık Allah büyük var vakti saati ama insanız işte hemen olsun istiyoruz her ay bu duruma düşmek çok zor ilk gebeliğimde de 1 yıl uraşmıştım (uzun oldu ama çok doluyum)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?