An itibari ile bat ına 10 gün kalanlar gelin beraber bekleyelim

Kizlar bende epey belirti var bu ay gögus uclarim ara ara sizliyo bacak agrim var batma var bide iki gundur rahimde sanki boyle gaz olur yaa oyle aciyo kipirdadikca bklm nasip..

Merhaba kızlar. Benim de bata 11 gün var ve şuan idrar yolu enfeksiyonu geciriyorum

Kızlar ben de sizle beklemek istedim, pco luyum,uygulamaya göre 3 gün kaldı bata. 9 10 gun varken bir damla pembe leke geldi ve aynı gün biranda çamaşırım islandi noluyoruz deyip baktığımda bolca beyaz akıntı vardı.akıntı geliyor ama bol su içip bol wcye gittiğimden kestiremiyorum az mi çok mu. 3 4 gündür hiç bitmeyen bi yorgunluk halsizlik nefes yetmemesi ve sürekli bi uyuma isteği var. Hafif hafif de kasiklarim ağrıyor. Pek ümitli değilim ama çok çok istiyorum 4.yılımız bitiyor. umutlanamiyorum bile. Bir de ben bu zamana kadar hiç göğüs ağrısı yaşamadım, ilk belirti onlar oluyormuş, ben de bu ay da yok sanırım

Gogus agrisi olmamasina takılma bence. Cunku herkesin belirtileri farkli oluyor. Benim ilk hamileligim malesef dusukle sonuçlandı. Adet gecikmesine kadar hicbir belirti yasamadim hatta adete benzeyen sancilarim bile olmamisti. Insallah bu ay hamile kalirsin. Ama nacizhane tavsiyem kendini fazla takip etmemen

Belirti olup olmaması yanıltıcı olabilir canım sen yinede adet gecikmende kanında baktır en güzeli kimi kadın hiç belirti yaşamıyormuş :)

Gogsumden sut geliyo bir oglum var ikinci gebelik olabilurmiki ondanmi erken geliyo

Kızlar benim bata 9 gün var kasiklarimda ara ara batma sık tuvalete gitme uyku ve mide bulantısı var geçen ay kimyasal gebelik geçirdim daha şiddetli ifi hatta gözlerim sulu sulu idi bu ay yok yada erken çok sıkı çalışma da olmadı bu ay sizde durumlar nasıl inşallah olur hayırlısı ile yaaKK46:

Kizlar banada cvp. Verin ne olur ciimazdayim

C
Gogsumden sut geliyo bir oglum var ikinci gebelik olabilurmiki ondanmi erken geliyo
Canım bu konuda bilgim olsa sana yardımcı olmak isterim ama gerçekten bilgim yok tecrübesizim yeni evliyim ilk gebeliğimi istiyorum

Belirti olup olmaması yanıltıcı olabilir canım sen yinede adet gecikmende kanında baktır en güzeli kimi kadın hiç belirti yaşamıyormuş :)
Ya işte bende de fazla belirti yok.belimde ara sıra sizi oluyor o kadar.ama ben mesela normalde de adet belirtisi yaşamam. Sadece adet olmadan 10 15 dakika önce kasık sancim başlar oyle anlarım adet olacağımı. Göğüs ağrısı göğüs hassasiyeti göğüs ucu acıma dolgunluk günler öncesi karın ağrısı vs bunları yaşamam. O yüzden hamile olup olmayacağımı anlar miyim anlamaz miyim blmyorum

Canım benim ALLAHİM gönlüne göre versin iNSAALLAH kötü düşünme hep dua edelim RABBİM kucaklarımızı doldursun insaALLAH

Kizlar kasiklarim segriyo birde bir doluluk var kasikta. Normaldr adet donemi hic boyle olmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…